Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

Wuppertal Uni-Test AS sınavı -İnformatik

Basvurular, lisans, master, doktora... Hepsi burada...
ahmetua
Mesajlar: 32
Kayıt: Pzt Haz 26, 2017 4:34 pm

Wuppertal Uni-Test AS sınavı -İnformatik

Mesaj gönderen ahmetua » Prş Kas 23, 2017 6:51 pm

Wuppertal Üniversitesinde informatik bölümü okumak istiyorum myo da son senem , TestAs sınavına girmem bana ne kazandırır TestAs ın ne oldugunu okudum yani diyelim sınava girdim ve düşük aldım diyelim bu kötü birşey olarakmı yansır başvuruda vize başvurusunda ?

Zohnie2
Mesajlar: 66
Kayıt: Prş Haz 02, 2016 12:06 am
Konum: Düsseldorf

Re: Wuppertal Uni-Test AS sınavı -İnformatik

Mesaj gönderen Zohnie2 » Prş Kas 23, 2017 7:07 pm

TestAs lise diploma puanini iyilestirmek icin yapilan bir nevi zeka sinavi. Basvuracagin bölümde NC varsa iyi bir sonuc ile kabul olasiligini oldukca yükseltirsin. Sonucun kötü gelir ise basvurularinda göstermeyebilirsin, senin tercihin. Bu sinav icin B1-B2 arasi almanca bilgisine sahip olman lazim, aksi takdirde sorulari anlamakta zorluk cekersin. Ama iyi not alirsan vize asamasinda cok avantajli oldugunu duydum.

ahmetua
Mesajlar: 32
Kayıt: Pzt Haz 26, 2017 4:34 pm

Re: Wuppertal Uni-Test AS sınavı -İnformatik

Mesaj gönderen ahmetua » Prş Kas 23, 2017 8:29 pm

Zohnie2 yazdı: Prş Kas 23, 2017 7:07 pm TestAs lise diploma puanini iyilestirmek icin yapilan bir nevi zeka sinavi. Basvuracagin bölümde NC varsa iyi bir sonuc ile kabul olasiligini oldukca yükseltirsin. Sonucun kötü gelir ise basvurularinda göstermeyebilirsin, senin tercihin. Bu sinav icin B1-B2 arasi almanca bilgisine sahip olman lazim, aksi takdirde sorulari anlamakta zorluk cekersin. Ama iyi not alirsan vize asamasinda cok avantajli oldugunu duydum.
Sanirim NC yok wuppertal informatik de en azindan gidenler oyle dedi fakat sartli kabul alma konusunda faydasi olabilir mi diye dusunuyordum TestAs ın

Cevapla