Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

İş Bankası Hakkında

Turk ve Alman devlet daireleri: Turk Konsoloslugu'ndaki islemler, yabancilar dairesi, saglik sigortasi, isci vizesi, askerlik, ehliyet...
stpaulifc
Mesajlar: 23
Kayıt: Sal Mar 14, 2017 3:09 pm

İş Bankası Hakkında

Mesaj gönderen stpaulifc » Pzr Eki 29, 2017 5:01 pm

Herkese Selamlar,

İş Bankası bloke hesap ile ilgili bir kaç sorum olacaktı. Hesabım aktif halde şu an, kart ve internet bankacılığı bilgileri falan da elime ulaştı. Ama işleyiş ile ilgili bir kaç şey kafama takıldı.

1- Bulunduğum şehirde İş bankası bankamatiği yok. Gelen mailde Volksbank ve Sparkasse grubu hariç bankamatikler kullanılabilir diyordu ama Deutsche Bank'tan para çekmeye çalıştım orada da 3.95 gibi bir ekstra tutar gösteriyor. Yeni geldiğim için bu bankaların gruplarına vs aşina değilim, tam olarak hangi bankadan çekebilirim isim verebilecek olan var mı acaba?

2- İnternetten okul ücretini vs ödedim hesapta bir problem yok. Ama markette falan yaptığım harcamaları göstermiyor int. bankacılığında. Sadece internetten yaptığım havaleler gözüküyor hesap özetinde şu ana kadar. 3-4 gün oldu market alışverişi yapalı hala yansımadı nete normal mi acaba bu?

3- Son olarak da aylık 720 euro tutardan ne kadar kaldığını göremiyorum, toplam bakiyeyi gösteriyor hesabım sadece. Alt hesaba 720 atıyorlar bu ay maximum onu kullanabiliyorum olayının takibini nasıl yapacağım tam olarak?

Çok teşekkürler şimdiden.

Stradivarius
Mesajlar: 9
Kayıt: Pzr Eyl 03, 2017 1:03 pm

Re: İş Bankası Hakkında

Mesaj gönderen Stradivarius » Pzr Eki 29, 2017 9:50 pm

Merhaba maalesef sorunuzun cevabını bilmiyorum ama size sormak istediklerim var. Yanıtlarsanız çok sevirinirim. Öncelikle bloke hesabınıza ait kart ve internet bankacılığı şifreleri elinize ne zaman ulaştı? Bunun için nasıl bir işlem yaptınız? Bir de internet bankacılığı ile Türkiye'deki bir banka hesabına para göndermemiz mümkün mü? Örneğin kredi kartı ödememizi yapabilir miyiz? Şimdiden teşekkürler

Galileo
Mesajlar: 38
Kayıt: Pzr Ağu 13, 2017 3:26 pm

Re: İş Bankası Hakkında

Mesaj gönderen Galileo » Pzt Eki 30, 2017 6:09 pm

Deutsche Banktan çekebilirsiniz. 3.95 lik ücreti İşbankası karşılıyor.

Galileo
Mesajlar: 38
Kayıt: Pzr Ağu 13, 2017 3:26 pm

Re: İş Bankası Hakkında

Mesaj gönderen Galileo » Pzt Eki 30, 2017 6:10 pm

Stradivarius yazdı: Pzr Eki 29, 2017 9:50 pm Merhaba maalesef sorunuzun cevabını bilmiyorum ama size sormak istediklerim var. Yanıtlarsanız çok sevirinirim. Öncelikle bloke hesabınıza ait kart ve internet bankacılığı şifreleri elinize ne zaman ulaştı? Bunun için nasıl bir işlem yaptınız? Bir de internet bankacılığı ile Türkiye'deki bir banka hesabına para göndermemiz mümkün mü? Örneğin kredi kartı ödememizi yapabilir miyiz? Şimdiden teşekkürler
Türkiyey para gönderilebiliyor. Adres kaydı yaptıktan sonra bankya mail atıyorsunuz. Mailden sonra 10 günü buldu herşeyin ulaşması.

Stradivarius
Mesajlar: 9
Kayıt: Pzr Eyl 03, 2017 1:03 pm

Re: İş Bankası Hakkında

Mesaj gönderen Stradivarius » Pzt Eki 30, 2017 6:44 pm

Yanıtınız için çok teşekkür ederim. Ancak adres kaydı nereye yapılıyor anlamadım?

Cevapla