Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

Vhs ile Vize Uzatma

Turk ve Alman devlet daireleri: Turk Konsoloslugu'ndaki islemler, yabancilar dairesi, saglik sigortasi, isci vizesi, askerlik, ehliyet...
demetp
Mesajlar: 8
Kayıt: Pzr Tem 02, 2017 1:21 pm

Vhs ile Vize Uzatma

Mesaj gönderen demetp » Cum Eki 27, 2017 12:25 am

Arkadaşlar merhaba ben hala oturumumu çeşitli problemlerden dolayı uzatamıyorum. Yakın zamanda çözeceğim ama maalesef süre yeterli değil. İki sorum var.
Diyelim ki vizem 15 Aralık'ta bitecek ama ben oturum için Aralık ayının başında başvuru yaptım. Üniversite kabulüm ve dil kaydım ile. Bu başvuru sırasında bana işlemler süresince (Sanırım bir iki ay sürüyor oturum alma işlemleri) bir ay geçerli bir vize veriyorlar mı?
Bu olasılık dışında ben einfach bir şekilde VHS kursları aracılığı ile vize uzatma talebinde bulunabilir miyim? İki aylık kayıt yapacağımı varsayarsak iki ay uzatılması şeklinde vhs'Ler kabul oluyor mu? Forumda Türkiye'den buraya gelmek için konsolosluk VHS'yi kabul etmediğini okumuştum aynı şey auslanderbehördeler için de geçerli değil değil mi? Yani ben VHS dil kursu kaydı ile vizemi bir ay, iki ay şeklinde uzatabilir miyim. Teşekkürler.

Kullanıcı avatarı
Physiker
Mesajlar: 39474
Kayıt: Sal Eki 07, 2008 6:15 pm
Konum: Welt
İletişim:

Re: Vhs ile Vize Uzatma

Mesaj gönderen Physiker » Cum Eki 27, 2017 2:12 am

VHS haftada en az 20 Unterrichtseinheit anbieten ediyorsa einfach Aufenthaltstitel i verlängern edebilirsin bir problem olmaz. Fixionsbescheinigung erteilen eder ausländerbehörde.
Almanya da Egitim - Deutschstudent
www.deutschstudent.com

Cevapla