Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
- Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
- Chrome Mobil - Bilgisayar
- Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar
Garantörlük belgesi sorunu
Garantörlük belgesi sorunu
Merhaba arkadaşlar,
Garantörlük belgesi almaya giden tanıdığıma gelirinin aylık 720 Euro ayırmaya yetmeyeceğini, 570 euro ayırabileceğini söylemişler. Aradaki aylık 150 euro'luk farkı ben bloke hesap açarak tamamlayıp aylık 720 euro yapsam kabul ederler mi?
Bir de konsolosluğa diğer belgelerimi verdim, garantörlük belgesini bekliyorlar şu an. Başvuru formunda da 'geçiminizi nasıl sağlayacaksınız?' bölümüne, 'garantörüm aracılığıyla' yazmıştım. Başvuruda garantör dedikten sonra hem garantör belgesi hem de bloke hesap göstersem başvurum reddedilir mi sizce?
Alman konsolosluğuna nasıl ulaşabilir? Mail attım cevap gelmedi, aradım açan olmadı. Sizin ulaşabildiğiniz bir telefon numarası var mı?
Garantörlük belgesi almaya giden tanıdığıma gelirinin aylık 720 Euro ayırmaya yetmeyeceğini, 570 euro ayırabileceğini söylemişler. Aradaki aylık 150 euro'luk farkı ben bloke hesap açarak tamamlayıp aylık 720 euro yapsam kabul ederler mi?
Bir de konsolosluğa diğer belgelerimi verdim, garantörlük belgesini bekliyorlar şu an. Başvuru formunda da 'geçiminizi nasıl sağlayacaksınız?' bölümüne, 'garantörüm aracılığıyla' yazmıştım. Başvuruda garantör dedikten sonra hem garantör belgesi hem de bloke hesap göstersem başvurum reddedilir mi sizce?
Alman konsolosluğuna nasıl ulaşabilir? Mail attım cevap gelmedi, aradım açan olmadı. Sizin ulaşabildiğiniz bir telefon numarası var mı?
Re: Garantörlük belgesi sorunu
Yarin konsoloslugu ara bence .. en saglikli bilgiyi onlardan alabilirsin
BAR MITZVAH
Konsolosluğu aradım ama ulaşamadım. Senin arayıp ulaşabildiğin bir numaraları var mı?
Konsolosluğun vize bölümü yarından itibaren 4 Eylül'e kadar 30 Agustos ve kurban bayramı dolayısıyla tatil edilmiş. Konsolosluğun sitesine girersen direk kocaman kırmızı bir biçimde kapalı yazıyor. Yani sen yinede istersen ulaşmayı dene ama şuan tatilde olduklarından bakacaklarına emin değilim.
Tamam bugün 29u iste arama imkanin var .. düsürene kadar deniceksin artik ...
BAR MITZVAH
Yarın ararım bakalım ne diyecekler
Garantörün Almancası ne?
Genelde o sekilde kabul etmiyorlar. Garantör belgesinin almancasi Verpflichtungserklärung.
Almanya da Egitim - Deutschstudent
www.deutschstudent.com
www.deutschstudent.com