Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
- Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
- Chrome Mobil - Bilgisayar
- Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar
Vize Ani Defteri 4 - Visumtagebuch
- Staatsmann
Alper Ayer ve ergozm tebrikler gozunuz aydin..! Almanya\'da da DS\'den kopmazsiniz umarim..
Buyuk bulusmada gorusmek uzere..
Buyuk bulusmada gorusmek uzere..
[quote]FuNdeRSchatteN tarafindan yazilan metin:
Alper Ayer ve ergozm tebrikler gozunuz aydin..! Almanya\'da da DS\'den kopmazsiniz umarim..
Buyuk bulusmada gorusmek uzere..[/quote]
hic suphen olmsin kaptan. kabul ederseniz artik biz de bu ailenin bir uyesiyiz
bu arada buyuk bulusma nedir ?
Buyuk bulusmada gorusmek uzere..[/quote]
hic suphen olmsin kaptan. kabul ederseniz artik biz de bu ailenin bir uyesiyiz
bu arada buyuk bulusma nedir ?
-
burasi kopulcak biryer deilki FuNdeRSchatteN msn facebook ds pc de kapanmayan seyler bu arada bende 12 ekimde gelicem bu okula gidilcek tarih nezaman ogrenci kartlari icin netlestimi? benim 2 kasim da dil kursum erken geliyorum sirf bulusmalar icin,dil kursunun munich gezisi felan var bakalim bi etkinliklere katilip kurs basliyana kadar azicik butce yettikce gezelim
-
iyi kotu artik su sonuc gelseydi.....
-
pasaportum yola cikmis...ama ici dolumu bosmu bilmiyorum...37 gun oldu...insallah gelir...
-
insallah be kardesim haber ver bakalim bize ne geldi
benimde 25 gun oldu yabancilar polisi haftaya cvp alir demis hayirlisi bakalim ne yapicaz elimiz kolumuz bagli bekliyoruz...
-
ne guzel iste birazda olsa rahatlamissindir en azindan fikrin var ne zaman cevap gelecegiyle ilgili hayirlisi olsun ins. cikar....bizimkilere yabancilar polisi bu sekilde cevap vermemis ve topu ankaraya atmis heralde baslarindan savmak icin
-
bu lanet kuryeci gelmedi... sabahtan beri omur gitttttiiiiiii......
-
arkadaslar vizem geldi...herkese tesekkur ederim...darisi bekleyenlerin basina...
-
hadi hayirli olsun kardesim, gule gule git basarilar simdiden...
[quote]aliyuksel86 tarafindan yazilan metin:
ne guzel iste birazda olsa rahatlamissindir en azindan fikrin var ne zaman cevap gelecegiyle ilgili hayirlisi olsun ins. cikar....bizimkilere yabancilar polisi bu sekilde cevap vermemis ve topu ankaraya atmis heralde baslarindan savmak icin[/quote]
evet biraz rahatladim tabi insl. cikar. ya versinler vizeyide naptiklari onemli degil konsolosluk veriyomus yabancilar polisi veriyomus bize ne
ne guzel iste birazda olsa rahatlamissindir en azindan fikrin var ne zaman cevap gelecegiyle ilgili hayirlisi olsun ins. cikar....bizimkilere yabancilar polisi bu sekilde cevap vermemis ve topu ankaraya atmis heralde baslarindan savmak icin[/quote]
evet biraz rahatladim tabi insl. cikar. ya versinler vizeyide naptiklari onemli degil konsolosluk veriyomus yabancilar polisi veriyomus bize ne
[quote]fbedir1907 tarafindan yazilan metin:
arkadaslar vizem geldi...herkese tesekkur ederim...darisi bekleyenlerin basina...[/quote]
hayirlisi olsuunn. bundan sonraki hayatinda basarilar dilerim...
arkadaslar vizem geldi...herkese tesekkur ederim...darisi bekleyenlerin basina...[/quote]
hayirlisi olsuunn. bundan sonraki hayatinda basarilar dilerim...
hadi bakalm kardes hayirli olsun vizen.. darisi bekleyen arkadaslara
-
hayirli olsun arkadasim vizen darisi bekliyenlerin basina...sanada gunay
gozunaydin hayirli olsun hersey beklediginden guzel olur umarim
-
arkadaslar hepinize tesekkur ederim...isim bitti diye bu siteye fazla gelmemezlik yapmayacam....burayi *** *** ziyaret edecem...yardim olabilecegim konularda yardimci olacagim...
kardesim hayurlu ugurlu ola:)darisi basimiza ama ole gec alirsak kursu kacircaz nasil olacak bilmiorum
-
bosver ben 2 kere kacirdim bise oldugu yok
hocam bu konuda tecrubesizim de kursun baslama tarihi kacinca ne olacak.gec mi baslamis olcam.erteleme diceksiniz kurs bi daa kis doneminde kayit alior.nerdese 4 ayi var