Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

ÜNİVERSİTE DEĞİŞİKLİĞİ

Basvurular, lisans, master, doktora... Hepsi burada...
exelanss34
Mesajlar: 6
Kayıt: Pzr Eki 30, 2016 2:00 pm

ÜNİVERSİTE DEĞİŞİKLİĞİ

Mesaj gönderen exelanss34 » Sal Tem 18, 2017 6:50 pm

İyi günler...Yanlış yaptığım bir şey varsa affola.
Şimdi vize için bir üniversiteye başvuru yapıp şartlı kabul almamız gerekiyor ,evet ama benim şu an Almancam hiç yok.Sıfır Almancayla alan bir üniversiteden kabul alıp,orada dil eğitimi aldıktan sonra asıl okumak istediğim üniversiteye geçiş yapabiliyor muyum ?
Örneğin;Siegen Uni ortalamanın altında bir uni fakat 0 Almancayla kabul veriyor.Buradan kabul alıp daha sonra Dortmund Uni'ye geçebilir miyim ? Eğer oluyorsa böyle mi yapmalıyım ? Yoksa;

Böyle yapmak yerine burada belli bir seviyeye kadar Almanca eğitimi alıp daha sonra seviyemin yettiği yerlere mi başvurmalıyım ? Bu da mantıklı geliyor,özellikle maddi olarak daha uygun olur.Fakat burada öğrendiğim Almancanın bana ne kadar katkısı olur ? Her dil kendi memleketinde öğrenilmeli değil midir ? Burada dil eğitimi alıp da,daha sonra Almanya'da bocalamıyım ?

burak0992
Mesajlar: 400
Kayıt: Prş Haz 05, 2014 7:06 pm

Re: ÜNİVERSİTE DEĞİŞİKLİĞİ

Mesaj gönderen burak0992 » Sal Tem 18, 2017 7:53 pm

Türkiye'de en azından a2-b1 e kadar gel. Ama dil dediğin gibi kendi ülkesinde daha hızlı öğrenilir. Şartlı kabul aldığın okulda öğrenim görmek zorunda değilsin değiştirebilirsin.
Be different,make a difference...

Cevapla