Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
- Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
- Chrome Mobil - Bilgisayar
- Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar
Vize Ani Defteri 4 - Visumtagebuch
izmir dedigin gibi olede onlarin o anki durumana kalmis kimisinin iyi niyet mektubuna bakiyo benimkine bakmadi bile halbuki ordada aciklamistim durumu ama yapcak bisey yok haklilar okul kabulum yok ama bu sekilde giden bi suru insan var belki alabilirimde ama kadinin cumleleri surekli red alirsin falandi.
Hayirlisi neyse o olsun takma kafana belki bakarsin cikar
bu arada izmir konsoloslugunun yeri tam olarak nerde *
bu arada izmir konsoloslugunun yeri tam olarak nerde *
balcova prenses otel veya balcova termal in hemen alti dipdibe gibi bisey
yahu bu vizeyi nerden daha kolay albiliyoruz.(izmir.istanbul.ankara):ap
ankara diye biliyorum
tesekkur ederim kardas;)
beyler anladigim kadariyla uni okucaklardan okul kaydi kesinlikle isteniyor.proseduru ole.sansi yok bu isin ama master yapacaklarda okul kaydi olmadan da gidebilen oluormus.ona gore hazirlanip gidin.sitede okul kaydi olmadan mastera giden ornekler var ama diger turlu ornek yok.riske girip paranizi bosuna harcamayin.ben master icin basvurdum simdi keske bi okulla yazisip kabul alsadim die dovunuyorum.anlayacaginiz biraz garantici davranmak lazim
Birde Almanya artik bizi istemiyor gibi bu kadar prosedur koyduguna gore:@
- Staatsmann
Zannetmiyorum..Cunku son donemler Turkiye\'den Almanya\'ya universite egitimi icin gelenlerin sayisi artti..
Birde ben sunu anlamadim bu almanlar muh acigimiz var diyor.Ama vizeye gittinmi almanyada kalacagini soylesen vermiyor.Belki ben cok iyi bir muh olacagim.
yani elindeki degerleri kaybediyorlar
-
Arkadaslar ben 36 gundur bekliyorum bugun dayanamadim konsolosluga telefon actim evraklarim essendeymis ve yazismalar suruyorumus bu ne anlama geliyor ve dahasurermi bu yazismalar acab ben yanlis adresmi verdim onumu bulamiyolar benim bu asamada mudahale etmem dogrumu yani belki formda yanlis birsey doldurmusumda onumu bulamiyorlar beklemekten strese girdim bir akil verecek varmi ))):
ben 10 eylulden beri bekliyorum hala cevap yok.bugun az kalsin arayacaktim veya mail atcaktim sonra vazgectim..
benim de 27 gun oldu ses seda yok
yarin bi aricam konsoloslugu bakalm..
yarin bi aricam konsoloslugu bakalm..
-
benm 29 gun oldu dil kursum 21 eylulde basladi...nasil olacak bilmiorum... konsoloslugu ariorum bekleyeceksinizden baska birsey soylemior...buralarda biz turklerden gore gore bize benzemisler....
-
gercekten beklemek baya can sikici kimin cok kisa suruyor kiminin cok uzun nedendir bilinmez...
bekleme suresi yogunluga gore degisiyor. hatta mesela munihte bir memurun isi cok yogun olabilir ayni munihin baska bir kesimiyle ilgilennen belediyenin memurunun isi yogun olmayabilir. tamamiyla sana kalmis birsey. o yuzden beklmekten baska elden birsey gelmez. bu kurs suresini asanlarin bir sonraki kursla baslamalari lazim. kursla konusup bir sonraki ile baslarsiniz o sorun olmaz.
bu tip bekleme durumlarini engellemek icin 6 hafta onceden basvurup isi mumkun oldugunca saglama almis olursunuz
bu tip bekleme durumlarini engellemek icin 6 hafta onceden basvurup isi mumkun oldugunca saglama almis olursunuz
31 gun oldu.. her gunu sinir stress doluydu.. 2 universiteden kabul mektubum ve blokeli hesap actirmama ragmen hala vize bekliyorum.ustelik ucak biletimi tam 3 kez ertelettim.. artik universite kayitlarina yetisebilmem icin onumdeki son 1 hafta.. ben etmiyim de kim isyan etsin
hakkaten ya bunlar isi gercekten pislige cevirio...benim de 21.gun ses seda yok
-
hakikaten boyle bir olay yok, bendeki sansa bak 52. gun bugun hala bir haber yok ve garantorum onceki gece kaza gecirdi ve 5 ay calisamayacak, maasindada kesinti olacak...simdiye kadar hallolmadiysa bundan sonra hic olmaz, en iyisi gidip askerlige basvurmak 2-3 hafta icinde geldi geldi yoksa ben vazgececegim bari kurs param yanmasin