Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

Fachhochschule Mulheim

Nordrhein-Westfalen eyaletinde yasam, egitim, universiteler...
Kullanıcı avatarı
Physiker
Mesajlar: 39311
Kayıt: Sal Eki 07, 2008 6:15 pm
Konum: Welt
İletişim:

Fachhochschule Mulheim

Mesaj gönderen Physiker » Prş Eyl 24, 2009 5:29 pm

Henuz daha bu semester egitim vermeye baslayacak olan ve sadece 80 kisi alan FH Mulheim , NRW de Mulheim an der Ruhr ve Bottrop sehirlerinde kampus kuruyor.. Bu semester sadece Maschinenbau, Energiesysteme ve Energiewirtschaft bolumlerinde lisans egitimi ve MBA MSc ve MA bolumlerinde master yapma sansina sahipsiniz... 2013 yilinda tamamlanacak kampusuyle birlikte 3500 ogrenciye egitim vermeye baslayacak..

Bilmeyenler icin, Mulheim sehri tam olarak Duisburg ve Essen sehirleri arasinda yer alir.. Okulun en onemli dikkat ceken yonu ise 2013 yilina kadar lisans bolumlerinde Studiengebuhren ( harc parasi ) almayacak olmasi.... Yabanci ogrenciler icin dil kursu vermiyorlar veya sartli direk kabul vermiyorlar.. fakat dsh kazanan her ogrenci bu bolumlere basvuru yapabilir. bunun yani sira cok sinirli sayida ogrenci aldiklari icin not ortalamasinin onemi buyuk..

Dikkat cekici diger bi nokta ise, bu fh nin kurulmasinda buyuk sirketlerin de payinin olmasi ve bu sirketlerle fachhochschule nin cok iyi iliskilerinin olmasindan dolayi , mulheim de okuyan ogrencilere bu firmalarda is ve staj kapisi sonuna kadar acik..

Fachhochschule nin internet sayfasi :

http://www.fh-westlichesruhrgebiet.de/