Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

Sağlık Sigortası(acil))

Foruma hosgeldin. Kendini bize tanitmaya ne dersin?
hypnothyse
Mesajlar: 8
Kayıt: Pzt Nis 10, 2017 1:13 pm

Sağlık Sigortası(acil))

Mesaj gönderen hypnothyse » Prş May 18, 2017 5:22 pm

Merhaba arkadaşlar 1.5senedir Almanyada'yım geçen ay Ausländerbehörde'ye gittim vize uzatmak için , ilk geldiğimde yaptığım sağlık sigortasını uzattırıp götürdüm ama kabul etmediler aynısı olmasına rağmen bi kağıt verdiler sigorta firmasına doldurtup getirmem için ama firma benim sağlık sigortamın o kağıttaki maddeleri kaplamadığını söyleyip doldurmıyor. Unbrgrenzte krankenversicherung istiyorlar ama bulamadım hiçbiryerde. Daha önce başına böyle birşey yaşayan varmı ve buraya eklediğim belgeyi doldurabilicek bi sağlık sigortası bilen varmı acaba ? 01.06 letzte frist terminim var o zamana kadar halletmem gerek bunu😬😬
Dosya ekleri
IMG_0789.JPG

ogzsrgn
Mesajlar: 94
Kayıt: Çrş May 10, 2017 7:29 pm

Re: Sağlık Sigortası(acil))

Mesaj gönderen ogzsrgn » Prş May 18, 2017 7:01 pm

Merhaba,
dil kursu boyunca kücük miktardaki privat sigortalari kabul ediyor Ausländerbehörde.Bu yaptirdigin sigortanin süresini de sen belirleyebiliyorsun zaten. Ancak uni ye basladiktan sonra Aok ,TK gibi sigorta firmalarindan yaptirman gerekiyor.Okula kayit icin gerekli belgelerden birtanesi de o zaten.

hypnothyse
Mesajlar: 8
Kayıt: Pzt Nis 10, 2017 1:13 pm

Re: Sağlık Sigortası(acil))

Mesaj gönderen hypnothyse » Prş May 18, 2017 9:31 pm

Hocam üniye başlamadım ama daha bu semester bailıcam kayıtları da 15temmuzda başlıyor zaten .. şuan üniye başlamadığım için de diğer sigortaları yapamıyorum

Denizz
Mesajlar: 349
Kayıt: Çrş Şub 06, 2013 1:30 am

Re: Sağlık Sigortası(acil))

Mesaj gönderen Denizz » Cum May 19, 2017 1:34 pm

Merhaba,
Okula kayıt olmadan, oturum uzatmada lazım olan sağlık sigortasını alamıyor muyuz? Benim vizemi 22 yada 23 Eylülde bitecek şekilde vermişlerdi ve okula kayıt da o civarlarda başlıyor. Ağustos başı gibi gidip sigorta ve oturum işlerini halletmeyi düşünüyordum. Yabancılar şubede çok sorun yaşar mıyım acaba?

Kusura bakma hypnothyse soruna yanıt veremedim ama yazdıklarını görünce sormak istedim.

Cevapla