Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

Bremen Unıversıtesı Master

Pasaport, vize, islemler, biletler... Hepsi burada...
orhun_93
Mesajlar: 34
Kayıt: Çrş Ara 07, 2016 5:18 pm

Bremen Unıversıtesı Master

Mesaj gönderen orhun_93 » Sal Oca 24, 2017 3:10 pm

Merhaba arkadaşlar. Bremen unıversıtesınden master kabulu beklemekteyım ve sona dogru ulastım. Sıze sorum soyle olacaktır, acaba Bremen unıversıtesı posta yoluyla mı gonderıyor kabullerı yoksa pdf olarak da gonderebılıyor mu ? Deneyımlı arkadasların yardımlarını beklemekteyım. Iyı gunler.

Ausländer1
Mesajlar: 54
Kayıt: Prş Oca 26, 2017 4:16 am

Re: Bremen Unıversıtesı Master

Mesaj gönderen Ausländer1 » Prş Şub 09, 2017 12:53 am

Merhaba orhun öncelikle hayırlı olsun kabulünün ulaşmadığını okudum umarım bir an önce ulaşır sana. Sen Bremen e İngilizce bölüme mi başvurdun yoksa Almanca bir bölüme mi,şartlı kabul mü bekliyorsun yoksa doğrudan kabul mü ? Bana Bremen in attığı mailde biz şartlı kabulu daha çok lisans için veriyoruz sen de Uni Assisten lisansa başvurabilirsin,bu ileriki eğitimini engellemez demişler benim de kafam karıştı sen de Uni Assisten master a mı başvurmuştun acaba ?

orhun_93
Mesajlar: 34
Kayıt: Çrş Ara 07, 2016 5:18 pm

Re: Bremen Unıversıtesı Master

Mesaj gönderen orhun_93 » Prş Şub 09, 2017 7:18 pm

Ausländer1 yazdı:Merhaba orhun öncelikle hayırlı olsun kabulünün ulaşmadığını okudum umarım bir an önce ulaşır sana. Sen Bremen e İngilizce bölüme mi başvurdun yoksa Almanca bir bölüme mi,şartlı kabul mü bekliyorsun yoksa doğrudan kabul mü ? Bana Bremen in attığı mailde biz şartlı kabulu daha çok lisans için veriyoruz sen de Uni Assisten lisansa başvurabilirsin,bu ileriki eğitimini engellemez demişler benim de kafam karıştı sen de Uni Assisten master a mı başvurmuştun acaba ?
Kardes ben mastera basvurdum bıraz once haber geldı master kabulu gonderemeyecekler bana malesef cunku baslamadan once bolume bır sınava tabı tutacaklarmıs o sınavı c1 olmadan gecemeyız o yuzden lısansa basvur eger basvuracaksan. ben unı asıst ıle degıl sıstemden basvurmustum

Ausländer1
Mesajlar: 54
Kayıt: Prş Oca 26, 2017 4:16 am

Re: Bremen Unıversıtesı Master

Mesaj gönderen Ausländer1 » Prş Şub 09, 2017 10:44 pm

Hadi ya geçmiş olsun,ben de lisansa başvursam bu sefer konsoloslukta çelişki olur dediler çünkü gerçek amacım master, şu an lisans mezunuyum zaten. Konsoloslukta ben aslında master için lisansa başvurdum dersem şüphe uyandırır dedi diğer arkadaşlar.Bremen den bize ekmek çıkmayacak anlaşılan.Umarım uygun bir kabül alırsın bol şans.

Cevapla