Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

Düsseldorf'ta TestDaf Hazırlık Kursu

Dil kurslari, seviyeler, masraflar, sinavlar... Hepsi burada...
PgUp
Mesajlar: 15
Kayıt: Pzr Oca 01, 2017 2:39 pm

Düsseldorf'ta TestDaf Hazırlık Kursu

Mesaj gönderen PgUp » Sal Şub 07, 2017 4:07 pm

Merhaba arkadaşlar,
Düsseldorf'ta tavsiye edebileceğiniz TestDaF Vorbereitungkurs var mı?

Zohnie2
Mesajlar: 66
Kayıt: Prş Haz 02, 2016 12:06 am
Konum: Düsseldorf

Re: Düsseldorf'ta TestDaf Hazırlık Kursu

Mesaj gönderen Zohnie2 » Sal Şub 07, 2017 4:21 pm

Sprachcaffe(GoAcademy), alternatif olarak iik , IDaf ve Sprachforum Heinrich Heine. Hepsiyle yüzyüze konusup sonunda Sprachcaffe ye gittim ama cok fark edecegini sanmam hepsi asagi yukari aynidir. Bir de iik ve Sprachforum HH de seni kurs katilim belgesi( baska bir kurumdan) göstersen bile ön sinava tabii tutuyorlar. Ayrica bu kurumlarda sinava girmek istersen hazirlik kursu kaydi zorunlu yer acmiyorlar baskalarina.

PgUp
Mesajlar: 15
Kayıt: Pzr Oca 01, 2017 2:39 pm

Re: Düsseldorf'ta TestDaf Hazırlık Kursu

Mesaj gönderen PgUp » Sal Şub 07, 2017 4:48 pm

Zohnie2 yazdı:Sprachcaffe(GoAcademy), alternatif olarak iik , IDaf ve Sprachforum Heinrich Heine. Hepsiyle yüzyüze konusup sonunda Sprachcaffe ye gittim ama cok fark edecegini sanmam hepsi asagi yukari aynidir. Bir de iik ve Sprachforum HH de seni kurs katilim belgesi( baska bir kurumdan) göstersen bile ön sinava tabii tutuyorlar. Ayrica bu kurumlarda sinava girmek istersen hazirlik kursu kaydi zorunlu yer acmiyorlar baskalarina.
Selam Zohnie2,
Öncelikle verdiğin cevap için teşekkür ederim. Kurslara baktığım zaman mesela Sprachforum 36 Unterrichtsstunden (UE*), IIK 50 UE*, Goethe 80 UE* var. Sanırım fiyat farkını en çok ders sayısı etkiliyor. Sprachcaffe kaç saat ders verdiğini bilmiyorum fakat 480 + 175 sınav ücreti var. Sen bu kurs için değdiğini düşünüyor musun? Ve sınavı verebildin mi?
Teşekkürler.

Zohnie2
Mesajlar: 66
Kayıt: Prş Haz 02, 2016 12:06 am
Konum: Düsseldorf

Re: Düsseldorf'ta TestDaf Hazırlık Kursu

Mesaj gönderen Zohnie2 » Sal Şub 07, 2017 5:50 pm

Ben ilk olarak hazirlik kursuna gitmeden girdim sadece tek bir bölümden gecemedim, sonrasinda Sprachcaffe nin aksam kursuna gittim Tdn4 aldim. Öneri olarak herhangi bir hazirlik kursuna gitmen iyi olur, fiyat-ders olarak bakinca cogu asagi yukari aynidir, zaten sinav hep ayni formatta yapiliyor o formati kapip bolca alistirma yapmak önemli olan. Ayrica düsseldorf göethe de testdaf hazirlik kursu yok.

PgUp
Mesajlar: 15
Kayıt: Pzr Oca 01, 2017 2:39 pm

Re: Düsseldorf'ta TestDaf Hazırlık Kursu

Mesaj gönderen PgUp » Sal Şub 07, 2017 5:52 pm

Zohnie2 yazdı:Ben ilk olarak hazirlik kursuna gitmeden girdim sadece tek bir bölümden gecemedim, sonrasinda Sprachcaffe nin aksam kursuna gittim Tdn4 aldim. Öneri olarak herhangi bir hazirlik kursuna gitmen iyi olur, fiyat-ders olarak bakinca cogu asagi yukari aynidir, zaten sinav hep ayni formatta yapiliyor o formati kapip bolca alistirma yapmak önemli olan. Ayrica düsseldorf göethe de testdaf hazirlik kursu yok.
Tesekkürler. Düsseldorfta yasıyosun bi cay icelim bi ara

philosophie
Mesajlar: 3
Kayıt: Cum Şub 10, 2017 1:45 am

Re: Düsseldorf'ta TestDaf Hazırlık Kursu

Mesaj gönderen philosophie » Cum Şub 10, 2017 1:59 am

arkadaşlar merhaba;
ben de düsseldorfta kurs araştırıyorum. dün üniversitenin kursu ASTA ile görüştüm. 3martta sınav yapıp 5nisanda kontenjan dahilinde kurs başlatıyorlar. Bunun dışında ASTA ile ilgili bilgi sahibi olan var mı? ya da üniversitede başka kurs bilen...

Cevapla