Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

Vize Basvuru Belgeleri

Pasaport, vize, islemler, biletler... Hepsi burada...
Goldilocks
Mesajlar: 3
Kayıt: Çrş Eki 19, 2016 1:31 pm

Vize Basvuru Belgeleri

Mesaj gönderen Goldilocks » Çrş Eki 19, 2016 8:13 pm

Bir de aranizda Bremen\'e gitmis olan varsa lutfen bana bir akil versin. Aktiv Deutsch kursuna yazilmak istiyorum ama adamlar bana yazilmak icin residence permit gerek diyorlar. Kursa yazilmadan vize alamiyorum. Vize alamadan da residence permit alamiyorum. Tam bir kisir dongu. Birisi bana ne olursunuz cikis bulsun.

Nur19
Mesajlar: 253
Kayıt: Prş Tem 07, 2016 10:27 am

Vize Basvuru Belgeleri

Mesaj gönderen Nur19 » Çrş Eki 19, 2016 9:59 pm

[quote]Goldilocks tarafindan yazilan metin:

Bir de aranizda Bremen\'e gitmis olan varsa lutfen bana bir akil versin. Aktiv Deutsch kursuna yazilmak istiyorum ama adamlar bana yazilmak icin residence permit gerek diyorlar. Kursa yazilmadan vize alamiyorum. Vize alamadan da residence permit alamiyorum. Tam bir kisir dongu. Birisi bana ne olursunuz cikis bulsun.[/quote]

Baska kursa yazil

retro
Mesajlar: 82
Kayıt: Çrş Haz 08, 2016 3:22 pm

Re: Vize Basvuru Belgeleri

Mesaj gönderen retro » Prş Ara 29, 2016 1:56 pm

Goldilocks yazdı:Bir de aranizda Bremen\'e gitmis olan varsa lutfen bana bir akil versin. Aktiv Deutsch kursuna yazilmak istiyorum ama adamlar bana yazilmak icin residence permit gerek diyorlar. Kursa yazilmadan vize alamiyorum. Vize alamadan da residence permit alamiyorum. Tam bir kisir dongu. Birisi bana ne olursunuz cikis bulsun.

bende bu kursa kayit olmak istiyorum ama benschengen vizesi alacagim kursa mail attim ama geri donus alamadim. aktiv deutsch vize alirken kullanmamiz gereken herhangi bir belge gondermiyormu(6 haftalik schengen)

Cevapla