Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

Merhabalar forumda yeniyim sorularim var.

Dil kurslari, seviyeler, masraflar, sinavlar... Hepsi burada...
Frank Martin
Mesajlar: 58
Kayıt: Cum Eki 28, 2016 1:37 am

Merhabalar forumda yeniyim sorularim var.

Mesaj gönderen Frank Martin » Cum Eki 28, 2016 1:46 am

Merhabalar forumunuzu cok uzun suredir takip ediyorum ve cok sey hakkinda bilgim var artik almanyada universite okumak , yasam hakkinda bundan dolayi bu forumu kuranlardan tesekkur ederim.

Ben bu sene universite sinavina girecegim fakat en basindan beri burada okumak , yasamak istemiyorum. RWTH Aachen cok guzel bir okul ve sehir olarak ucuz olmasi hedefimi tam buraya koymama yardimci oldu. Informatik okumak istiyorum fakat bazi korktugum olaylar var suanda ingilizcem var fakat almancam hic yok en azindan gidene kadar a2 seviyesine getirmek istiyorum acaba oraya gidincede duzenli bir calismayla bunun ustesinden gelebilir miyim ? Akademik duzeyde olmasini istiyorum.

Simdi RWTH Aachen kabul sartlarina bakinca bizim basvuru tarihlerimiz ile uyusmuyor bu yuzden bir yil baska bir universiteden sartli kabul alip dil kursuna gidip dsh sinavini vermek istiyorum. Bu ikinci yilda basvururken onemli olanin dsh puani oldugu soyleniyor bu ne kadar dogrudur ? NC puanina gore.


Ve en son olarak bu siteden danismanlik almak istiyorum! Ne zaman almaliyim ? RWTH Aachenin kendi sitesinde yurtlara erken basvurulmasi gerektigi bircok ogrencinin yurt basvurusu yaptigi soyleniyor bu yuzden ne zaman alinmali ?


Tesekkur ederim. :)

Nur19
Mesajlar: 253
Kayıt: Prş Tem 07, 2016 10:27 am

Merhabalar forumda yeniyim sorularim var.

Mesaj gönderen Nur19 » Cum Eki 28, 2016 1:54 am

Pata kata?

duisburger
Mesajlar: 455
Kayıt: Prş Şub 05, 2009 4:42 pm

Merhabalar forumda yeniyim sorularim var.

Mesaj gönderen duisburger » Cum Eki 28, 2016 2:02 am

DSH ile nc puaninin hic bir alakasi yok. LYS tercih sonuclarin aciklaninca universite basvuru islemlerine baslayabilirsin.

Frank Martin
Mesajlar: 58
Kayıt: Cum Eki 28, 2016 1:37 am

Merhabalar forumda yeniyim sorularim var.

Mesaj gönderen Frank Martin » Cum Eki 28, 2016 2:06 am

[quote]duisburger tarafindan yazilan metin:

DSH ile nc puaninin hic bir alakasi yok. LYS tercih sonuclarin aciklaninca universite basvuru islemlerine baslayabilirsin.[/quote]

Evet baslayabilirim fakat ikinci yil hazirliktan sonra baska universiteye basvuruekn testdaf puanina dikkat edildigi soyleniyor bu ne kadar dogru ? Nc puani yerine

Mkyc01
Mesajlar: 444
Kayıt: Pzr Ağu 16, 2015 9:17 pm

Merhabalar forumda yeniyim sorularim var.

Mesaj gönderen Mkyc01 » Cum Eki 28, 2016 2:29 am

Sorular baya tanidik geldi :D Danismanligi yerlestirme sonuclarinin aciklanmasina yakin almaya baslayabilirsin yurt ayarlama isi belli olmaz zaten RWTH Aachenin basvurularinda yetisemezsin ilk giderken
Aller Anfang ist schwer.

Cevapla