Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

Oturum Iznini Iptal Ettirmek

Turk ve Alman devlet daireleri: Turk Konsoloslugu'ndaki islemler, yabancilar dairesi, saglik sigortasi, isci vizesi, askerlik, ehliyet...
amonkharon
Mesajlar: 3
Kayıt: Cum Eyl 11, 2015 4:48 am

Oturum Iznini Iptal Ettirmek

Mesaj gönderen amonkharon » Cum Eki 21, 2016 11:35 am

Merhabalar.

Yakinda Almanya\'dan ayrilmam gerekiyor. Bunun icin oturum iznini iptal ettirmek istiyorum buradan ayrildiktan sonra herhangi bir sorun cikmamasi icin. Ancak konuyla ilgili Auslaenderamt\'a gittigimde bana sadece adres kaydinin iptali icin bir belge verdiler, oturum izniyle ilgili bir bilgilendirme yapmadilar. O yuzden oturum iznini nasil iptal ettirebilecegimle ilgili yardimci olabilirseniz sevinirim.

Bir de Turkiye\'de gerekli durumlarda kullanmak uzere Almanya\'da kaldigim tarihleri belirten resmi bir yazi alabiliyor muyum? Bu hususta da yardimci olabilirseniz sevinirim.

technonur
Mesajlar: 799
Kayıt: Pzr Oca 17, 2010 1:39 pm

Oturum Iznini Iptal Ettirmek

Mesaj gönderen technonur » Cum Eki 21, 2016 11:54 am

o belge yeterli olur herhangi bir sorun cikmaz muhtemelen ummeldebescheinigung dur oturum iznini iptal etmezler suresi bitince zaten otomatik olarak gecersiz sayilacagi icin. Dedigin listeyi benden dortmunddayken istemislerdi bi islem icin oradaki infopoitten almistim ama sanirim diger yerlerdede yabancilar subesinden alinir o tur bilgiler onlarda var cunku o belgenin bir ismide var hatta ama unuttum cok oldu.

Cevapla