Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

Vizeyi kim veriyo

Pasaport, vize, islemler, biletler... Hepsi burada...
Alp06
Mesajlar: 70
Kayıt: Cum Eyl 23, 2016 8:25 pm

Vizeyi kim veriyo

Mesaj gönderen Alp06 » Cmt Kas 05, 2016 8:40 pm

Arkadaslar ben 35 gundur vize bekliyorum..konu benle alakasiz bisey..arkadasim master icin basvuruda bulundu ve 2 gun sonra red aldi.almanyadaki yakinlari yabancilar polisine gidip olayin neden bukadar kolay bi sekilde red edildigini sormus..itiraz dilekcesi yazmak istemisler ...onlarda biz burda size garantor belgesini veriyoruz ve onaylamis sayiliyoruz demis.reddi veren turkiye demis bizle alakali degil demis....simdi burdaki kisilerde almanya onay veriyor diyo.benimde garantor belgem alinirken bu konuyu sorulmus yine yabancilar subesi biz vermiyoruz ankara vize veriyo biz burda belge kontrolu yapiyoz demis....ne sacma sapan is herkes birbirinin ustune atiyo:) bu isin ayrintili gercegi ne acaba??

demirdogen
Mesajlar: 35
Kayıt: Çrş Ağu 26, 2015 11:43 pm

Vizeyi kim veriyo

Mesaj gönderen demirdogen » Cmt Kas 05, 2016 8:46 pm

Ilk asamada Turkiyedeki konsoloslukta vize bolumu kisinin evraklarini kontrol edip pozitif karar alirlarsa almanyaya iletir sonra yabancilar dairesi karar verir onay veya red. Ama konsoloslugun yabancilar dairesine bildirmeden red verme yetkiside bulunmaktadir. Bu benim kendi sahsi cozumlemem.

Deniz2051
Mesajlar: 76
Kayıt: Pzt Eki 24, 2016 12:07 pm

Vizeyi kim veriyo

Mesaj gönderen Deniz2051 » Cmt Kas 05, 2016 8:50 pm

Yani bu surecte onca cetrefilden sonra insanligimdan utanir oldum be. Vize gorusmesine gidiyorsun, sanki sorgu gibi camli falan, direk sorular. Hepsi sadece gidip orada egitim alabilmek icin. Tamam, kotu niyetli insanlar cok ama yani bu kadar mi olur

Alp06
Mesajlar: 70
Kayıt: Cum Eyl 23, 2016 8:25 pm

Vizeyi kim veriyo

Mesaj gönderen Alp06 » Cmt Kas 05, 2016 8:55 pm

[quote]demirdogen tarafindan yazilan metin:

Ilk asamada Turkiyedeki konsoloslukta vize bolumu kisinin evraklarini kontrol edip pozitif karar alirlarsa almanyaya iletir sonra yabancilar dairesi karar verir onay veya red. Ama konsoloslugun yabancilar dairesine bildirmeden red verme yetkiside bulunmaktadir. Bu benim kendi sahsi cozumlemem.[/quote]

Benimde gorusum seninkine benziyo ...vize gorusmesindeki aldigin pozitif yada negatif gorus onemsenmese ..adamlar niye vize gorusmesi diye bisey yapsinki..

Cevapla