Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
- Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
- Chrome Mobil - Bilgisayar
- Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar
Almanya da Fizik Bolumu Hakkinda Ayrintili Bilgiler
Asagidaki linkteki makaleden Almanya da fizik bolumunun genel yapisi, alinan dersler, is alanlari ve gerek fizik yuksek lisans gerekse de fizik lisans mezunu olarak alternatif hangi alanlarda yuksek lisans yapacaginiz dair bilgiler eklenmistir:
http://deutschstudent.de/news.php?readmore=64
Konuyla ilgili sorularinizi bu baslik altinda yoneltebilirsiniz.
http://deutschstudent.de/news.php?readmore=64
Konuyla ilgili sorularinizi bu baslik altinda yoneltebilirsiniz.
Almanya da Egitim - Deutschstudent
www.deutschstudent.com
www.deutschstudent.com
- Staatsmann
PPPP
Postmodern Kommentare fundamentalistischer Mentalitaeten
Fundamentalist zihniyetlerin postmodern yorumlari
Fundamentalist zihniyetlerin postmodern yorumlari
Merhaba Matematik bolumu hakkinda da bilgi verebilirmisiniz?
ne tur bir bilgi gerekiyor mesela?
www.deutschstudent.com
www.deutschstudent.com
Merhaba. Almanya\'da fizik alani icin doktora hakkinda tecrubesi olanlar var midir? Arastiriyorum, internetten okuyorum sistem hakkinda bilgim var ama isin icinde olan birisinden bilgi almak cok daha yararli olacaktir diye dusunuyorum
sorularini burda sorarsan cevaplayabiliriz.
www.deutschstudent.com
www.deutschstudent.com
Matematikte master icin herhangi bi fikri olan var mi ? Ornegin hangi alanda master egitimi alirsam gelecegim icin daha parlak olur?
Herhangi bir bolumde kendini iyi gelistirirsen, iyi bir ortalama ile bitirirsen ve staj yaparsan egitim sirasinda gelecegin parlak olabilir.
www.deutschstudent.com
www.deutschstudent.com
Hocam siz hangi universiteden mezun oldunuz? Bir de nc istemeyen hangi universiteyi tavsiye edersiniz fizik bolumu acisindan
Dusseldorf, fizik de hic bir unide nc yok.
www.deutschstudent.com
www.deutschstudent.com
Fizik icin werkstudent imkani var midir?
Peki ya yuksek lisans fizik bitirenler neler yapabilir?
Universite akademik kariyeri disinda(cunku akademik kariyer yapmak istemiyorum ) software, arastirma merkezleri,enerji sektoru ve astronomide calisabilir mi tipki lisans bitirenlerin calisabildigi gibi?
Ikinci sorum elektronik ve haberlesme lisansiyla fizik yuksek lisans yapabilir miyiz? Girme olasiligimiz nedir?
tesekkurler
Universite akademik kariyeri disinda(cunku akademik kariyer yapmak istemiyorum ) software, arastirma merkezleri,enerji sektoru ve astronomide calisabilir mi tipki lisans bitirenlerin calisabildigi gibi?
Ikinci sorum elektronik ve haberlesme lisansiyla fizik yuksek lisans yapabilir miyiz? Girme olasiligimiz nedir?
tesekkurler
Pysiker iyi gunler bende koln spor akademisi hakkinda bilgi edinmek istiyorum yaklasik 1-2 aydir siteyi arastiriyorum koln spor akademisi master yapan birisine rastlamadim dersler nasil isleyis hakkinda bilgi almak istiyorum tesekkur ederim
Sorunun baslikla bir alakasi yok ama dersler nasil derken tam olarak neyi ogrenmek istiyorsun?
Yani demek istedigim kesin bi bilgi yok orda okuyan veya bi kac sene icinde mezun olmus kisi ile iletisime gecmek istiyorum en azindan konu hakkinda kesin bilgi sahibi olayim