Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

Regensburg Universitesinde okumak

Gunluk yasam, masraflar, yurtlar, yemekler... Hepsi burada...
frknmtl

Mesaj gönderen frknmtl » Sal Eyl 06, 2016 3:21 am

Arkadaslar hepinizi hayirli haftasonlari diliyorum. Universite hazirlik sinifini turkiyede okudum ve kararimi degistirip Almanya da okumaya karar verdim danisman sirket ile de anlasip cogu seyi hallettik( sadece lise nit transkripti ve niter onaylatmalari kaldi.) her neyse hayalim de bmw de calismak olucak bu yuzden regensburg u sectim su anda Izmir de Goethe Institut te A2 seviyesinde dil kursu aliyorum. Sorum su regensburg ta hayat nasil yasam nasil giderler nasil detayli sekilde bilen bilmeyen fikir sahibi olan herkesin gorusleri benim icin onemlidir. Herkes insallah hayallerine ulasir :) Iyi forumlar :))

psenoglu

Mesaj gönderen psenoglu » Sal Eyl 06, 2016 12:13 pm

merhaba,
regensburg universitesi\'nde master\'a baslayacagim ekimde. henuz okul ve yasam sartlariyla alakali bir fikrim yok ancak bir oneri verebilirim ki;
calismak istediginiz sirket dogrultusunda karar almayin, okulun sizin bolumunuzde ne kadar onde olduguna bakin.
kisacasi ben bmw\'de calismak istiyorum, bmw nin merkezi de regensburg\'a yakin diye okul secilmez :) master olsa dediginiz bir derece anlarim da zaten eminim ki uluslararasi firmalar ozellikle almanya\'da lisans sonrasi master da ister. lisansi bolumunuzun siralamalarda onde oldugu bir yerde okuduktan sonra, master\'i calismak istediginiz yere yakin bir okulda yapmaniz cok daha mantikli.
fikir vermesi acisindan linkedin uzerinden bmw calisanlarinin mezun oldugu okullara bakabilirsiniz.

frknmtl

Mesaj gönderen frknmtl » Cmt Eyl 17, 2016 3:24 pm

Fikirleriniz dusunceleriniz benim icin cok onemli cok tesekkur ederim :)

Barankarasu24

Mesaj gönderen Barankarasu24 » Prş Kas 03, 2016 9:00 pm

Uni Regensburg ta okuyanlar var mi ? Bulusalim, tanisalim. :)