iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim, umuyorum ki hepimiz icin tum surec olabildigince kolay gecer. ben de okula kayit yaptirmak istedim hatta bununla ilgili okulla maillestim, normalde subatta gelecegimi belirtmistim tabi ama bana, Almanyaya gelecegim zaman, zaten donemin bitmesine iki ay kalacagini bu yuzden yaz donemine kaydolmamin daha iyi olacagini soylemislerdi, ben de o sebepten kaydolmadim henuz... ama gorunuse gore zaten gecikiyor surec bu yuzden bakalim yaz donemi kayitlari acildigi gibi kaydolurum ben de. kurs kaydimi ben 25 Kasimda yaptim. yuz yuze gorusmeye gitmistim.earss yazdı: ↑Prş Ara 19, 2024 12:37 pm aktiv ile her şeyin yolunda gitmesini diliyorum sizin için. istanbul için bahsettiğiniz aralıklarda sürecin ilerlediği hakkında bilgi sahibiydim gecikmelerden habersizdim umuyorum en hızlı şekilde olumlu sonuçlanır. kalacak yer konusuna gelirsek şu an açıkçası hiçbir aksiyon almadım benim için erken olduğunu düşünüyorum en azından randevu atamasını bekleme niyetindeyim. belli başlı birkaç internet sitesinden bahsediliyor (immobilienscout24 gibi) biraz aşina olmak amacıyla araştırma yaptım oralara bakacağım, facebook gruplarında da şansımı denerim diye planlıyorum. konaklama ayarlamak çok zor bir süreç umuyorum kolaylıkla halledebiliriz. ayrıca okula kayıt olacağım bremen özelinde vize görüşmesine kayıt yaptırmadan gitmek tavsiye edilmiyor. şu an bende de yalnızca bewerbungsbestätigung var. dönem kayıt tarihleri falan gibi karmaşık konuları kafamda oturtabilirsem en mantıklı olan zamanda kayıt yaptıracağım. araştırmalarım kayıt yaptırmanın vizede elimizi güçlendirdiğini gösteriyor açıkçası size de bu konuyu araştırmanızı öneririm. sadece bewerbungsbestätigung ile vize görüşmesini biraz riskli buluyorum. ama tabii biraz da şans. bol şanslar. ayrıca sormak isterim dil kurs kaydınızı ne zaman yaptırdınız acaba?
Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
- Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
- Chrome Mobil - Bilgisayar
- Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar
Bremen Dil Kursu
Re: Bremen Dil Kursu
İstanbul 36f
Randevu başvuru: 24 Ekim 2024
Randevu atama: 30 Aralık 2024
Randevu tarihi: 20 Ocak 2025
Vize geliş: 7 Şubat 1 yıllık Multi
Randevu başvuru: 24 Ekim 2024
Randevu atama: 30 Aralık 2024
Randevu tarihi: 20 Ocak 2025
Vize geliş: 7 Şubat 1 yıllık Multi
Merhaba bende bremene gidiyorum nasip olursa.
Sormak istediğim ben aristotales ve casa ile görüştüm. Diğerlerine de bugün mail attım büyük ihtimal pazartesi cevap gelir ancak şöyle bir durum var.
Casa b1, b1+ ve b2 şeklinde kurs veriyor, kursun tamamının ödenmesini istiyorlar totalde 2700 euro yapıyor kayıt ücreti 100euro ve kitap ücretleri dahil değil. Eğer vizede olumsuzluk olursa kayıt ücretini kesip kalan ücreti iade ettiklerini belirttiler.
Aristotales b1, b2 ve b2+ şeklinde kurs veriyor. Totalde 2400 euro oluyor 100 euro yine kayıt ücreti var. Kitap ücretleri dahil ama vizede olumsuzluk olursa iptal durumunda 500 euro kesinti yapacaklarını belirttiler. Normalde gönderdikleri mailde ekli kurs başvuru doldurma formunda 80 euro ücret iadesi yapılır yazıyor ancak maillerinde şu anda güncel şartlarımız değişmekte ve kısa süre içerisinde paylaşılacaktır diye not düşmüşler ki aklıma takılan kısım orası oldu.
Bir de bu iki kursta da şöyle bir durum var sanki dil okulu vizesiyle gidiyormuşum gibi cevap veriyorlar ama ben ısrarla üniversite kaynaklı dil okulu arayışımda olduğumu belirttim. Bana gönderecekleri dil okulu kaydında yazı nasıl olmalı ve hangi okul sizce daha mantıklı?
Sormak istediğim ben aristotales ve casa ile görüştüm. Diğerlerine de bugün mail attım büyük ihtimal pazartesi cevap gelir ancak şöyle bir durum var.
Casa b1, b1+ ve b2 şeklinde kurs veriyor, kursun tamamının ödenmesini istiyorlar totalde 2700 euro yapıyor kayıt ücreti 100euro ve kitap ücretleri dahil değil. Eğer vizede olumsuzluk olursa kayıt ücretini kesip kalan ücreti iade ettiklerini belirttiler.
Aristotales b1, b2 ve b2+ şeklinde kurs veriyor. Totalde 2400 euro oluyor 100 euro yine kayıt ücreti var. Kitap ücretleri dahil ama vizede olumsuzluk olursa iptal durumunda 500 euro kesinti yapacaklarını belirttiler. Normalde gönderdikleri mailde ekli kurs başvuru doldurma formunda 80 euro ücret iadesi yapılır yazıyor ancak maillerinde şu anda güncel şartlarımız değişmekte ve kısa süre içerisinde paylaşılacaktır diye not düşmüşler ki aklıma takılan kısım orası oldu.
Bir de bu iki kursta da şöyle bir durum var sanki dil okulu vizesiyle gidiyormuşum gibi cevap veriyorlar ama ben ısrarla üniversite kaynaklı dil okulu arayışımda olduğumu belirttim. Bana gönderecekleri dil okulu kaydında yazı nasıl olmalı ve hangi okul sizce daha mantıklı?
Merhaba aynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum siz kayıt yaptırdınız mı dil okuluna acabayselimbil yazdı: ↑Cum Ağu 08, 2025 11:35 pm Merhaba bende bremene gidiyorum nasip olursa.