Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
- Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
- Chrome Mobil - Bilgisayar
- Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar
Bremen Dil Kursu
-
Bremen Dil Kursu
Herkese merhaba, Bremende veya Münihte dil kursu arıyorum fakat çok seçenek göremedim. Daha önce dil eğitimini Bremende veya Münihte almış olan arkadaşlar kurs önerebilir mi ?
Re: Bremen Dil Kursu
Merhaba Bremen'de Casa ve Sprachschule Aktiv iyi diye duydum. Bende ekim sonu itibaren spracschule aktive kayıt oldum.
ya dil kurslari cok sikintili geldi bana Bremende, Berlinde bile daha ucuz kurslar var, Bremende hangi kurs digerlerine nazaran daha ucuz? acaba benim gozden kacirdigim bir kurs var midir diye soruyorum..
İstanbul 36f
Randevu başvuru: 24 Ekim
Randevu atama:
Randevu tarihi:
Vize geliş:
Randevu atama:
Randevu tarihi:
Vize geliş:
Bremen de Casa, Sprachschule aktiv, Aristoteles var. Ben Sprachschule aktive kayıt oldum. Fiyatlarıda kur başına 450-500 Euro arası. Berlin deki kurslar hakkında bir bilgim yok. Bende hala vize için atama bekliyorum.
tesekkurler, ben de ayni sekilde... B1 sertifikam var B2 ve C1 almak istiyorum sadece ama bazi kurslarda B1+ kurunu zorunlu kilmislar bazilarinda B2'yi ikiye bolmusler cok pahali oluyor sinirim bozuldu
İstanbul 36f
Randevu atama:
Randevu tarihi:
Vize geliş:
Randevu atama:
Randevu tarihi:
Vize geliş:
Kurstan kursa baya değişiyor sistemler,fiyatlar. Tamamen sizin tercihinize bağlı. Berlin başkent olmasından dolayı Bremen’e göre tabikide daha pahalıdır. Şahsen Bremen tarzı şehirlerde dil eğitimi görüp ondan sonra istediğiniz şehirde okumak daha mantıklı.
yok yanlis anladiniz, cok ilginc bir sekilde Berlinde daha ucuz kurslar, bir ara oraya yakinima gidecektim yesil pasaportumla bir iki kur kurs icin ama olmadi maalesef gidemedim, o ara bakmistim fiyatlara
İstanbul 36f
Randevu atama:
Randevu tarihi:
Vize geliş:
Randevu atama:
Randevu tarihi:
Vize geliş:
-
sadece B2,C1'de alabilirsin. B1+'i Bremende birtek Casa veriyor, acikcasi B1 tekrari gibi dusunebilirsin. yeni kelimer ogreniyorsun tabiki, ve bazi grammatik konularini bir tik daha detayli anlatmislardi ama onun disinda B1'den cok bir farki yok. baska bir arkadasimda, Aristoteles'de B2.1 kursunu almisti. acikcasi onunda B1+'dan farki yokmus. Ayni sekilde B1 tekrari. Aristoteles B1+í aldigimi soyledigimde, B2.2'den baslayabilecegimi soylemisti. veya Sprachschule Aktiv'de hicbir ayrim yok, B1,B2,C1 seklinde. Benim tavsiyem eger para yonunden sorununuz yoksa, Casa'dan B1+'i almaniz, aksi takdirde, galiba sertifikanizda varmis onu sundugunuz takdirde B2'den baslatirlar direk, veya bir sinava girmenizi isterlerde zannetmiyorum. yada Sprachschule aktiv'den direk B2'den baslayabilirsiniz.
para sikintim var demek istemem ama daha ucuza gelecek sekilde yapmak isterim tabii ki, ben yanlis hatirlamiyorsam Casa'ya mail atmistim b1 sertifikam var b2den baslamak istiyorum vb. bana b1+ almamin zorunlu oldugunu soylemislerdi biraz sinirlendim cunku illa para koparacak sekilde hazirliyorlar bunu. kur olmus 37 kolay degil tabi girdim bu yola uzun zaman once ve ilerleyebileceksem maddi olarak kismam gerekir bazi seyleri, ki bence vakit kaybi b1+ zaten kursta dil ogrenildigine inanmam ben, b1i de kendim ogrendim, konusa konusa ogrenecegiz iste kursu uyguna getirmek ve kisa surede bitirmek onemli benim icin bu sebeplecagriakturk yazdı: ↑Çrş Eki 30, 2024 2:44 am sadece B2,C1'de alabilirsin. B1+'i Bremende birtek Casa veriyor, acikcasi B1 tekrari gibi dusunebilirsin. yeni kelimer ogreniyorsun tabiki, ve bazi grammatik konularini bir tik daha detayli anlatmislardi ama onun disinda B1'den cok bir farki yok. baska bir arkadasimda, Aristoteles'de B2.1 kursunu almisti. acikcasi onunda B1+'dan farki yokmus. Ayni sekilde B1 tekrari. Aristoteles B1+í aldigimi soyledigimde, B2.2'den baslayabilecegimi soylemisti. veya Sprachschule Aktiv'de hicbir ayrim yok, B1,B2,C1 seklinde. Benim tavsiyem eger para yonunden sorununuz yoksa, Casa'dan B1+'i almaniz, aksi takdirde, galiba sertifikanizda varmis onu sundugunuz takdirde B2'den baslatirlar direk, veya bir sinava girmenizi isterlerde zannetmiyorum. yada Sprachschule aktiv'den direk B2'den baslayabilirsiniz.
İstanbul 36f
Randevu atama:
Randevu tarihi:
Vize geliş:
Randevu atama:
Randevu tarihi:
Vize geliş: