Giriş yapamayanların dikkatine
- Şifremi unuttum özelliğini kullanarak yeni şifre talebinde bulunmalısınız.
- Öncelikle gelen maildeki linke tıklayıp, yeni şifreyi aktif hale getirin
- Daha sonra maildeki yeni şifre ile giriş yapın.
- Yeni şifre belirlemek için giriş yaptıktan sonra buraya tıklayın
- Mail adresi güncel olmadığı için maili alamayanlar bu başlık altında çözüme ulaşabilirler.
- Buradan yeni sistemle ilgili hata, şikayet, tavsiye, memnuniyet vs gibi konularda fikrinizi iletebilirsiniz.
DİL YETERLİLİK BELGELERİ
DİL YETERLİLİK BELGELERİ
üniversitelerin gözünde en iyi ve geçerliliği en çok olan en fazla kabul gören diyebileceğimiz dil yeterlilik belgesi hangisidir oranlarsak hangi dil belgesi ile daha fazla üniversiteye başvururuz ?
tu9 üniversiteleri genelde hangisini kabul eder ?
tu9 üniversiteleri genelde hangisini kabul eder ?
-
Re: DİL YETERLİLİK BELGELERİ
Direk kabul icin mi yoksa sartli kabul icin mi soruyosunuz?
ikisi içinde cevaplayabilirsiniz nasıl isterseniz sonuçta öğrenmekten zarar gelmez .dComputer_Berkay yazdı: ↑Pzt Ağu 31, 2020 8:42 amDirek kabul icin mi yoksa sartli kabul icin mi soruyosunuz?
-
Direk icin mesela telc c1 hochschule cogu yerde kabul ediliyor die biliyorum. Ayni sekilde sartli kabul de telc goethe vb. Resmi yerler kabul ediliyor cunku Osd ile goethe ile basvuranlarda var sartli kabul icin .
teşekkür ederimComputer_Berkay yazdı: ↑Pzt Ağu 31, 2020 1:12 pmDirek icin mesela telc c1 hochschule cogu yerde kabul ediliyor die biliyorum. Ayni sekilde sartli kabul de telc goethe vb. Resmi yerler kabul ediliyor cunku Osd ile goethe ile basvuranlarda var sartli kabul icin .
-
ha unuttum yazim testdaf 4 4 4 4 yani 16 alırsan oda kabul görüyor direk kabule.
TesDaf bence ama bu sorunun cevabını saatlerce araştırmadan bulmak imkansız gibi geliyor.. bir ton üniversite...bir ton fakülte var çünkü