Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
- Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
- Chrome Mobil - Bilgisayar
- Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar
Almanya\'da hayat kurtaran pratik Bilgi (WC)
-
Arkadaslar bircogunuza komik gelebilir ama size Ucretsiz WC bilgisi verecegim. Cunku en olmadik zamanda tuvalet ihtiyaciniz gelebilir ve ozellik le de hbf civarlarindaysaniz
Adim 1.
Gleislarda hazir bulunan Trenlere hizlica bakilir (ICE ler tercihen daha uzun ara bekliyorlar ara duraklarda ve WC leri temiz ve genis )
Adim2.
Tuvalet ihtiyaciniza gore fahrplan (trenin gitme zamanini kontrol edin). Genelde 4-5 dakika civarinda durakta kaliyorlar. Ayrilma vaktine , tuvalet ihtiyacinizdan daha fazla zaman varsa , hemen Wc ye koyulun
Adim3.
Tren hareket etmeden , isinizi gorup cikin
Cebinizde paraniz olmayabilir ki benim genelde olmuyordu ... Bu sekilde tahminen ~ 50 , 60 € sparen etmisimdir
Yalniz sizden ricam , bu onerimi kullanirsaniz beni " tuvalet ihtiyacinizi giderirken anmayin" o sekilde hatirda kalmak istemiyorum
Sevgiler
Adim 1.
Gleislarda hazir bulunan Trenlere hizlica bakilir (ICE ler tercihen daha uzun ara bekliyorlar ara duraklarda ve WC leri temiz ve genis )
Adim2.
Tuvalet ihtiyaciniza gore fahrplan (trenin gitme zamanini kontrol edin). Genelde 4-5 dakika civarinda durakta kaliyorlar. Ayrilma vaktine , tuvalet ihtiyacinizdan daha fazla zaman varsa , hemen Wc ye koyulun
Adim3.
Tren hareket etmeden , isinizi gorup cikin
Cebinizde paraniz olmayabilir ki benim genelde olmuyordu ... Bu sekilde tahminen ~ 50 , 60 € sparen etmisimdir
Yalniz sizden ricam , bu onerimi kullanirsaniz beni " tuvalet ihtiyacinizi giderirken anmayin" o sekilde hatirda kalmak istemiyorum
Sevgiler
bir diger yontem turnikelerin ustunden atlayin ben genelde boyle yapiyorum
- eren_f2007
valla burdakiler hic o kadar ugrasmayip direk duvar diplerinde islerini hallediyolar , yazin gunes vurdumu Hamburg hbf un duvar dipleri bizim koyun eski tuvaletleri gibi kokuyor
Gunduz vakti kalabalik zamanlarda Starbucks\'i da oneririm. Gece vakti ise wc aramak fazla zahmetli olmuyo :p
-
Nick - konu uyumu )
isini halledemeden tren kalkarsa tuvaletten cikmamanizi oneririm tabi biletiniz yoksa. (schwarzkackher)
gdld
ne adamsin ya )