Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
- Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
- Chrome Mobil - Bilgisayar
- Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar
Handyvertrag Şartları Nelerdir?
Handyvertrag Şartları Nelerdir?
Ağustosta Almanya'ya dönüyorum üniye başlamak için. Vizem var ancak oturum daha çıkaramadım. Handyvertrag ile hat ve iPad almak istiyorum, benim durumumda almam mümkün müdür? Sağlamam gereken bir koşul var mı? Ayrıca Handyvertrag değil de direkt Apple'dan taksitle satın alım yapmam mümkün değil sanırım doğru muyum?
Re: Handyvertrag Şartları Nelerdir?
Merhaba daha önceden yapmış olduğum ve yaşamış olduğum tecrübeleri söyleyeceğim. Eğer Almanyada daha önceden çalışmadıysan direk olarak Handyvertrag yapmanı önermiyorum çünkü genelde red veriyorlar. Ve her denediğinde ve red aldığında geçmişine işleniyor. İlk taşındığımda bende denemiştim ve bunu bilmediğim için 2,3 sefer red yedim. Böyle olunca daha sonradan kendime normal tarifeli bir hat bile çıkaramadım ona bile red vermişlerdi. Çalışmaya başladıktan 1.2 ay sonra (teilzeit) ilk olarak normal bir tarife sözleşmesi yaptım ve daha sonrasında bunu Handyvertraga çevirdim. Bundan sonraki hiçbir yaptığım taksitli ödemeden red yemedim. Zaten belirli bir süre ödeme geçmişin iyi gözüktükten sonra sana sıkıntı çıkarmıyorlar. Öbür bahsetmek istediğim nokta ise Saturn ve Mediamarktın taksitli ödemelerde sürekli bir sıkıntı çıkarması ve bezdirmesi. Tavsiyem işlemleri online yapman. Oturumunu daha çıkarmadığından bahsetmişsin işte bu tarz detaylarda şube çalışanları hep zorluk çıkarıyor firma farketmeksizin. O yüzden bu işlemleri online yapmanı tavsiye ediyorum. Aslında Apple'dan taksitle satın alman da mümkün ama dediğim gibi eğer çalışma geçmişin yoksa red yeme olasılığın çok yüksek. Son olarak özet tavsiyemi veriyorum. Almak istediğin cihazın eğer çok aciliyeti yoksa ilk olarak bir hat sözleşmesi yapman. İlerleyen zamanlarda ise aynı firma üzerinden cihazlı tarifeye geçme imkanın mümkün ve zaten hali hazırda müşterisi olduğun için sana uygun bir tarife çıkarıyorlar. Öbür bir ihtimal ise direk Handyvertrag yapmayı denemek ama bunda red yeme olasılığın yüksek, eğer yapacak isen mutlaka online yapman. Umarım her şey yolunda gider 

Re: Handyvertrag Şartları Nelerdir?
Teşekkür ederim epey açıklayıcı oldu. Ben daha sonra cihazlı tarifeye geçmem zor olur diye direkt handyvertrag ile başlamayı düşünmüştüm ama dediğinize göre bu seçenek daha mantıklı.erayuckn yazdı: ↑Cmt Tem 05, 2025 2:02 am Merhaba daha önceden yapmış olduğum ve yaşamış olduğum tecrübeleri söyleyeceğim. Eğer Almanyada daha önceden çalışmadıysan direk olarak Handyvertrag yapmanı önermiyorum çünkü genelde red veriyorlar. Ve her denediğinde ve red aldığında geçmişine işleniyor. İlk taşındığımda bende denemiştim ve bunu bilmediğim için 2,3 sefer red yedim. Böyle olunca daha sonradan kendime normal tarifeli bir hat bile çıkaramadım ona bile red vermişlerdi. Çalışmaya başladıktan 1.2 ay sonra (teilzeit) ilk olarak normal bir tarife sözleşmesi yaptım ve daha sonrasında bunu Handyvertraga çevirdim. Bundan sonraki hiçbir yaptığım taksitli ödemeden red yemedim. Zaten belirli bir süre ödeme geçmişin iyi gözüktükten sonra sana sıkıntı çıkarmıyorlar. Öbür bahsetmek istediğim nokta ise Saturn ve Mediamarktın taksitli ödemelerde sürekli bir sıkıntı çıkarması ve bezdirmesi. Tavsiyem işlemleri online yapman. Oturumunu daha çıkarmadığından bahsetmişsin işte bu tarz detaylarda şube çalışanları hep zorluk çıkarıyor firma farketmeksizin. O yüzden bu işlemleri online yapmanı tavsiye ediyorum. Aslında Apple'dan taksitle satın alman da mümkün ama dediğim gibi eğer çalışma geçmişin yoksa red yeme olasılığın çok yüksek. Son olarak özet tavsiyemi veriyorum. Almak istediğin cihazın eğer çok aciliyeti yoksa ilk olarak bir hat sözleşmesi yapman. İlerleyen zamanlarda ise aynı firma üzerinden cihazlı tarifeye geçme imkanın mümkün ve zaten hali hazırda müşterisi olduğun için sana uygun bir tarife çıkarıyorlar. Öbür bir ihtimal ise direk Handyvertrag yapmayı denemek ama bunda red yeme olasılığın yüksek, eğer yapacak isen mutlaka online yapman. Umarım her şey yolunda gider![]()