Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
- Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
- Chrome Mobil - Bilgisayar
- Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar
ALMANYA'DA YAŞARKEN TÜRKİYE'DE ÇALIŞMAK
Re: ALMANYA'DA YAŞARKEN TÜRKİYE'DE ÇALIŞMAK
Merhaba, ben de aynı sizin durumunuzda Almanya'ya taşınıyorum. Siz çözebildiniz mi acaba?
Merhaba arkadaşlar, Bu konunun sanılandan daha yaygın ve karmaşık olduğunu fark ettim.
Vergi, sigorta ve iş hukuku açısından dikkat edilmesi gereken önemli noktalar var—özellikle Almanya’da vergi yaptırımları ciddi olabilir.
Destek olmak isterim; hem vergi hem sigorta beyanlarıyla ilgili genel sorularınızı yanıtlayabilirim.
Avukat bir arkadaşım da yardımcı olabilir. Bana buradan ya da şu numaradan ulaşabilirsiniz:
Mod UYARI: Telefon numarasi paylasimi. 2 hafta gecici ban.
Vergi, sigorta ve iş hukuku açısından dikkat edilmesi gereken önemli noktalar var—özellikle Almanya’da vergi yaptırımları ciddi olabilir.
Destek olmak isterim; hem vergi hem sigorta beyanlarıyla ilgili genel sorularınızı yanıtlayabilirim.
Avukat bir arkadaşım da yardımcı olabilir. Bana buradan ya da şu numaradan ulaşabilirsiniz:
Mod UYARI: Telefon numarasi paylasimi. 2 hafta gecici ban.
merhaba @millie acaba bu konuda bir bilgi edinebildiniz mi?millie yazdı: ↑Cum Ağu 16, 2024 6:51 pm evet ben de okudum bunu, ama yine de bildirimde bulunmak gerekir mi onu anlayamadım. yani biz bildirelim onlar okay gerek yok mu desin sjxpdmspcmfpsmd vergi danışmanı bakacağım mail atıp öğrenmeye çalışacağım durumu. bilgi alırsak mutlaka başlığı güncelleyelim.
benim bir aklıma takılan nokta haftalık çalışma saati izni... bu sorun değilse vergi neyse ne, öderiz.
-
serhatulucc
Arkadaşlar, buna bir cevap bulabilen oldu mu?