Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
- Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
- Chrome Mobil - Bilgisayar
- Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar
Almanya’da taksitle cep telefonu almak
Almanya’da taksitle cep telefonu almak
Arkadaşlar selam. Yakın bir süre sonra ( çalışma iznim çıktığında ) Bielefeld’e geçeceğim. Mecburen yeni hat alacağım, aklımda 2 soru var.
1-) Hangi firma & tarife önerirsiniz?
2-) Daha önce Almanya’da bulunmamış biri, yeni hatla birlikte taksitle örneğin IPhone serisinden bir cihaz alabilir mi? Eğer hayırsa taksitle telefon alabilmek için ne yapılmalı?
Eğer telefon alabiliyorsam tarifeyi faturalı olacak şekilde söylerseniz sevinirim.
2-) Daha önce Almanya’da bulunmamış biri, yeni hatla birlikte taksitle örneğin IPhone serisinden bir cihaz alabilir mi? Eğer hayırsa taksitle telefon alabilmek için ne yapılmalı?
Eğer telefon alabiliyorsam tarifeyi faturalı olacak şekilde söylerseniz sevinirim.
Re: Almanya’da taksitle cep telefonu almak
Hocam selamlar. Bu konuda gayet iyi bilgim var o yüzden cevaplamak istedim.keremuyar yazdı: ↑Cum Mar 25, 2022 3:57 am Arkadaşlar selam. Yakın bir süre sonra ( çalışma iznim çıktığında ) Bielefeld’e geçeceğim. Mecburen yeni hat alacağım, aklımda 2 soru var.
-> Vodafone öneririm. O2 önermem.
-> Vodafone icin hatla birlikte antlasmali (2 yil boyunca kullanacaksiniz zorunlu) Aufenthalterlaubnis varsa 2 yillik vodafondan alabilirsiniz. Yoksa O2 veya diger Telekomlardan bu antlasmayi vizenizle yapabilirsiniz. Burda taksitle degil de antlasmali aliniyor. Handyvertrag olayini arastirin.
-> Taksitle bir sey almak o kadar kolay degil. Sabit is lazim.
tunuzn yazdı: ↑Cum Mar 25, 2022 7:56 pm Hocam selamlar. Bu konuda gayet iyi bilgim var o yüzden cevaplamak istedim.
-> Vodafone icin hatla birlikte antlasmali (2 yil boyunca kullanacaksiniz zorunlu) Aufenthalterlaubnis varsa 2 yillik vodafondan alabilirsiniz. Yoksa O2 veya diger Telekomlardan bu antlasmayi vizenizle yapabilirsiniz. Burda taksitle degil de antlasmali aliniyor. Handyvertrag olayini arastirin.
Cevabınız için teşekkürler, taksit dediğim zaten sizin aktardığınızdı Şimdi şöyle ilk etapta 6 aylık bir süre için geliyorum, oturum iznim yok sadece çalışma iznim olacak.
Açıkçası staj sonrası iş teklifi almak için elimden geleni yapacağım. Bu ilk etapta alma imkanım var mı?
Acaba neden vodafone önerdiniz? Daha mi iyi anlasma sartlari o2 ye göre? Yani artisi ne ögrenebilir miyim?tunuzn yazdı: ↑Cum Mar 25, 2022 7:56 pm Hocam selamlar. Bu konuda gayet iyi bilgim var o yüzden cevaplamak istedim.
Cekme kuvveti bakimindan vodafone en iyisi. Antlasma olarak da en iyisi bana göre. Her ay kampanyalar oluyor takip etmek lazim. O2 bir de avrupa icinde o kadar iyi degil. Almanyanin disina cikarsaniz görürsünüz zaten. Hollanda"da mesela rezalet.
Handyvertrag olarak yapabilirsiniz en makulu o olacaktir. Hatli birlikte almak taksitden daha karli.keremuyar yazdı: ↑Cum Mar 25, 2022 9:09 pm Cevabınız için teşekkürler, taksit dediğim zaten sizin aktardığınızdı Şimdi şöyle ilk etapta 6 aylık bir süre için geliyorum, oturum iznim yok sadece çalışma iznim olacak.
Açıkçası staj sonrası iş teklifi almak için elimden geleni yapacağım. Bu ilk etapta alma imkanım var mı?
Teşekkür ederim cevabınız için, tekrar sorayım da kesinleşsin istiyorum.
Handyvertrag ile sadece ulusal vizesi ve çalışma izni olan bir birey cihaz alabilir, doğru mu anladım?
Onu bir sormaniz lazim her dükkan farkli söyler. Mesela Saturne gidin oradakiler genelde rahattir.
Check24.com 'dan bakip en uygun teklifler arasindan size en mantikli geleni secebilirsiniz. Hem vodafone, hem de O2 uzerinden kontratli telefon aldik gecen yil. Ikisinde de hicbir problem yasamadik hem cekim acisindan hem de telefon acisindankeremuyar yazdı: ↑Cum Mar 25, 2022 3:57 am Arkadaşlar selam. Yakın bir süre sonra ( çalışma iznim çıktığında ) Bielefeld’e geçeceğim. Mecburen yeni hat alacağım, aklımda 2 soru var.
Alan kişide oturum vb şartlar aranıyor mu? Staj için şuanlık 6 aylık bir süre için geleceğim. Bundesagentur für Arbeit'tan onayım da olacak, sanırım çalışma izni oluyor. Ayrıca aylık 900 Euro alacağımı gösteren şirket kaşeli imzalı kağıdım ve şirket garantörlüğümde var.
Oturum kartimi gostermem gerekmisti hem Saturnden hem de check24'ten alirken. Muhtemelen vize ile de basvurabilirsiniz diye dusunuyorum.
Oturumunuz olmadan mi aldiniz? Reisepass derken , pasaport ve vize yeter li mi , deneyiminizi aciklayabilirmisiniz?
Benim mesela yil sonuna kdr otururumum var , bu oturumla alabirmiyim?
Tesekkurler
Meric MUTLUAY
FH-Dortmund
Maschinen-, Energie- und Umwelttechnik (M.Eng)
FH-Dortmund
Oturum sureniz ne kadardi ?
Meric MUTLUAY
FH-Dortmund
FH-Dortmund
Ben de bunu merak ediyorum. Staj için gelicem. Bundesagentur'dan onayım olacak ve vizem. Alabiliyor muyuz acaba? Aylık 900€ kazancım da olacak ve belgeli.
-
merhaba almanyaya ilk gidince banka hesabının açılması 2 haftayı alıyormuş nerdeyse ama benim acil telefon almam lazım ilk gittiğimde anmeldung yaptıktan sonra paypal ile taksitli telefonalabilir miyim handy mit vertrag yani ayyıldızdan almayı düşünüyorum
arkadaşlar selam. yüksek lisans için geleceğim de oraya d tipi ulusal vize olarak geçiyor. check24 üzerinden mit vertrag opsiyonunu seçip telefon modellerine baktım. almanya'ya gelince belediyeye gidip anmeldung yaptıktan sonra sim kartlı-vodafone tarifesi üzerinden iphone alabilir miyiz her ay 50-60 euro verip? banka hesabımızı vs açtıktan sonra? vertrag ile telefon alımında neye dikkat ediyolar? çok teşekkür ederim şimdiden.
Bilgi alabildiniz mi ? ya da çözdünüz mü ? Ben de telefon almayı düşünüyorum. Bir de Apple sitesinde taksitle alma görünüyor, Sparkasse giroaktiv debit kart hesabı açtım. bununla taksitli telefon, laptop vs alabilir miyim?berivaann yazdı: ↑Cmt Tem 27, 2024 8:28 pm arkadaşlar selam. yüksek lisans için geleceğim de oraya d tipi ulusal vize olarak geçiyor. check24 üzerinden mit vertrag opsiyonunu seçip telefon modellerine baktım. almanya'ya gelince belediyeye gidip anmeldung yaptıktan sonra sim kartlı-vodafone tarifesi üzerinden iphone alabilir miyiz her ay 50-60 euro verip? banka hesabımızı vs açtıktan sonra? vertrag ile telefon alımında neye dikkat ediyolar? çok teşekkür ederim şimdiden.