Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
- Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
- Chrome Mobil - Bilgisayar
- Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar
Hala Şartlı Kabul Bekleyen Var Mı?
Hala Şartlı Kabul Bekleyen Var Mı?
Merhaba, gördüğüm kadarıyla çoğu kişi şartlı kabulü almış okullarından. Biz hala bir cevap alamadık sorduğumuzda departman tarafından inceleniyor deniyordu ancak son maillere dönüş de olmadı. Uni-Assist başvuruyu okula Haziran başı iletmişti. Spesifik olmak gerekirse Marburg Üniversitesi. Tecrübesi olan paylaşabilirse çok sevinirim teşekkürler.
Re: Hala Şartlı Kabul Bekleyen Var Mı?
Bende de Uni-Assist'te hala değerlendirme aşamasında görünüyor.deniz203 yazdı: ↑Cum Tem 31, 2026 3:18 pm Merhaba, gördüğüm kadarıyla çoğu kişi şartlı kabulü almış okullarından. Biz hala bir cevap alamadık sorduğumuzda departman tarafından inceleniyor deniyordu ancak son maillere dönüş de olmadı. Uni-Assist başvuruyu okula Haziran başı iletmişti. Spesifik olmak gerekirse Marburg Üniversitesi. Tecrübesi olan paylaşabilirse çok sevinirim teşekkürler.
Merhaba. Bana şartlı kabul belgesi gönderdiler. Marvin portalindan başvuru yaptım. sonraki adımları bekliyorum. Belge için de mail atarak vizeye başvurmam gerektiği için erken alıp alamayacağını sordum, gönderdiler hemen.
Merhaba, benim Marvin hesabımı 3 Haziran'da açtılar ve sonrasında status update olmadı. Hem bölüm başvurum hem DSH kursu başvurum Request Status: in progress görünüyor. Sizin adınıza Marvin hesabı açıldıktan ne kadar sonra şartlı kabul belgesini gönderdiler ve Marvin üzerinden bildirim aldınız değil mi? Ben mail attığımda sabrınızı rica ediyoruz departman başvurunuzu inceliyor benzeri cevaplar veriyorlar sadece
-
gokcekilinc
Merhaba, bana status update maili geldi ama herhangi bi degisiklik olmadi marvin hesabimda iki gundur. Duisburg essen'dan sartli kabulum 7 gunde gelmisti. 10 temmuzda uni assistten basvurumu yaptim, 24 temmuzda universitelere gonderdiler, 31 temmuzda sartli kabulum geldi. marburg 'tan marvin hesabimin acikdigina dair 5 gun once mail geldi, 2 gun once de status update maili geldi. Wuppertal'den hic ses dahi cikmadi henuz mail bile atmadilar bekliyorum.deniz203 yazdı: ↑Pzt Ağu 03, 2026 5:57 pm Merhaba, benim Marvin hesabımı 3 Haziran'da açtılar ve sonrasında status update olmadı. Hem bölüm başvurum hem DSH kursu başvurum Request Status: in progress görünüyor. Sizin adınıza Marvin hesabı açıldıktan ne kadar sonra şartlı kabul belgesini gönderdiler ve Marvin üzerinden bildirim aldınız değil mi? Ben mail attığımda sabrınızı rica ediyoruz departman başvurunuzu inceliyor benzeri cevaplar veriyorlar sadece
@deniz203 evet ben in progress yazısı varken application@uni-marburg.de adresine mail atmıştım. Vize sürecinin çok uzun oldugunu ve en kısa zamanda ihtiyacım oldugunu söylemiştim. Bana şartlı kabulü aynı gün Marvin üzerinden gönderdiler. Marvin portali da aynı gün açıldı bende. Marvinden bildirim geliyor evet. Bu arada Marburg'a gidecek olan arkadaşlarla bir Wp grubu açabiliriz. İletişimimiz daha kolay olur. Eğer bu mesajı görüp katılmak isteyen olursa bana yazabilirsiniz.
MOD UYARI: E-Mail adresi paylasma. 2 hafta gecici ban.
MOD UYARI: E-Mail adresi paylasma. 2 hafta gecici ban.
Bir defa bana da status update maili gelmişti ama bir değişiklik yoktu. Sistemi ben de çözemedim biraz karışık. Siz hangi okulu seçmeyi düşünüyorsunuz?gokcekilinc yazdı: ↑Çrş Ağu 05, 2026 6:05 pm Merhaba, bana status update maili geldi ama herhangi bi degisiklik olmadi marvin hesabimda iki gundur. Duisburg essen'dan sartli kabulum 7 gunde gelmisti. 10 temmuzda uni assistten basvurumu yaptim, 24 temmuzda universitelere gonderdiler, 31 temmuzda sartli kabulum geldi. marburg 'tan marvin hesabimin acikdigina dair 5 gun once mail geldi, 2 gun once de status update maili geldi. Wuppertal'den hic ses dahi cikmadi henuz mail bile atmadilar bekliyorum.
Merhaba, siz böyle deyince ben de yazdığınız adrese mail attım ertesi gün update maili geldi in progress yerine "valid" yazmaya başladı. Ancak araştırdığım kadarıyla bu da şartlı kabul anlamına gelmiyormuş. Sizde de bu şekilde mi update olmuştu? Ben sistemi çözemedim açıkçası. Bu arada size mail attım.Sena_ggg yazdı: ↑Prş Ağu 06, 2026 11:44 am @deniz203 evet ben in progress yazısı varken application@uni-marburg.de adresine mail atmıştım. Vize sürecinin çok uzun oldugunu ve en kısa zamanda ihtiyacım oldugunu söylemiştim. Bana şartlı kabulü aynı gün Marvin üzerinden gönderdiler. Marvin portali da aynı gün açıldı bende. Marvinden bildirim geliyor evet. Bu arada Marburg'a gidecek olan arkadaşlarla bir Wp grubu açabiliriz. İletişimimiz daha kolay olur. Eğer bu mesajı görüp katılmak isteyen olursa adresinden bana yazabilirsiniz.
In progress yazisi degistikten sonra 2 tane belge geldi marvine. Bunlardqn birinde sartli kabul belgesi yaziyordu. Digeri de vize için bir belge sanirim.deniz203 yazdı: ↑Cmt Ağu 08, 2026 4:24 pm
Merhaba, siz böyle deyince ben de yazdığınız adrese mail attım ertesi gün update maili geldi in progress yerine "valid" yazmaya başladı. Ancak araştırdığım kadarıyla bu da şartlı kabul anlamına gelmiyormuş. Sizde de bu şekilde mi update olmuştu? Ben sistemi çözemedim açıkçası. Bu arada size mail attım.
Haziran temmuz donemi yoğun oluyormus. 6 8 hafta sürebilir diye duymustum ben de.