Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

Hala Şartlı Kabul Bekleyen Var Mı?

Pasaport, vize, islemler, biletler... Hepsi burada...
deniz203

Hala Şartlı Kabul Bekleyen Var Mı?

Mesaj gönderen deniz203 » Cum Tem 31, 2026 3:18 pm

Merhaba, gördüğüm kadarıyla çoğu kişi şartlı kabulü almış okullarından. Biz hala bir cevap alamadık sorduğumuzda departman tarafından inceleniyor deniyordu ancak son maillere dönüş de olmadı. Uni-Assist başvuruyu okula Haziran başı iletmişti. Spesifik olmak gerekirse Marburg Üniversitesi. Tecrübesi olan paylaşabilirse çok sevinirim teşekkürler.

Luciole

Re: Hala Şartlı Kabul Bekleyen Var Mı?

Mesaj gönderen Luciole » Pzr Ağu 02, 2026 7:41 pm

deniz203 yazdı: Cum Tem 31, 2026 3:18 pm Merhaba, gördüğüm kadarıyla çoğu kişi şartlı kabulü almış okullarından. Biz hala bir cevap alamadık sorduğumuzda departman tarafından inceleniyor deniyordu ancak son maillere dönüş de olmadı. Uni-Assist başvuruyu okula Haziran başı iletmişti. Spesifik olmak gerekirse Marburg Üniversitesi. Tecrübesi olan paylaşabilirse çok sevinirim teşekkürler.
Bende de Uni-Assist'te hala değerlendirme aşamasında görünüyor. :? Sizde bir ilerleme var mı?

Sena_ggg

Mesaj gönderen Sena_ggg » Pzt Ağu 03, 2026 11:51 am

Merhaba. Bana şartlı kabul belgesi gönderdiler. Marvin portalindan başvuru yaptım. sonraki adımları bekliyorum. Belge için de mail atarak vizeye başvurmam gerektiği için erken alıp alamayacağını sordum, gönderdiler hemen.

deniz203

Mesaj gönderen deniz203 » Pzt Ağu 03, 2026 5:55 pm

Luciole yazdı: Pzr Ağu 02, 2026 7:41 pm Bende de Uni-Assist'te hala değerlendirme aşamasında görünüyor. :? Sizde bir ilerleme var mı?
Merhaba, ben Uni Asist aşamasını üç ay önce geçtim ancak hala okuldan cevap alamadım onu kast ettim

deniz203

Mesaj gönderen deniz203 » Pzt Ağu 03, 2026 5:57 pm

Sena_ggg yazdı: Pzt Ağu 03, 2026 11:51 am Merhaba. Bana şartlı kabul belgesi gönderdiler. Marvin portalindan başvuru yaptım. sonraki adımları bekliyorum. Belge için de mail atarak vizeye başvurmam gerektiği için erken alıp alamayacağını sordum, gönderdiler hemen.
Merhaba, benim Marvin hesabımı 3 Haziran'da açtılar ve sonrasında status update olmadı. Hem bölüm başvurum hem DSH kursu başvurum Request Status: in progress görünüyor. Sizin adınıza Marvin hesabı açıldıktan ne kadar sonra şartlı kabul belgesini gönderdiler ve Marvin üzerinden bildirim aldınız değil mi? Ben mail attığımda sabrınızı rica ediyoruz departman başvurunuzu inceliyor benzeri cevaplar veriyorlar sadece

Luciole

Mesaj gönderen Luciole » Pzt Ağu 03, 2026 6:47 pm

deniz203 yazdı: Pzt Ağu 03, 2026 5:55 pm Merhaba, ben Uni Asist aşamasını üç ay önce geçtim ancak hala okuldan cevap alamadım onu kast ettim
Uni Assist'ten ben başvuralı 5 hafta oluyor. Süreci hızlandırmak için bi şey yapabilir miyim sizce? :(

gokcekilinc

Mesaj gönderen gokcekilinc » Çrş Ağu 05, 2026 6:05 pm

deniz203 yazdı: Pzt Ağu 03, 2026 5:57 pm Merhaba, benim Marvin hesabımı 3 Haziran'da açtılar ve sonrasında status update olmadı. Hem bölüm başvurum hem DSH kursu başvurum Request Status: in progress görünüyor. Sizin adınıza Marvin hesabı açıldıktan ne kadar sonra şartlı kabul belgesini gönderdiler ve Marvin üzerinden bildirim aldınız değil mi? Ben mail attığımda sabrınızı rica ediyoruz departman başvurunuzu inceliyor benzeri cevaplar veriyorlar sadece
Merhaba, bana status update maili geldi ama herhangi bi degisiklik olmadi marvin hesabimda iki gundur. Duisburg essen'dan sartli kabulum 7 gunde gelmisti. 10 temmuzda uni assistten basvurumu yaptim, 24 temmuzda universitelere gonderdiler, 31 temmuzda sartli kabulum geldi. marburg 'tan marvin hesabimin acikdigina dair 5 gun once mail geldi, 2 gun once de status update maili geldi. Wuppertal'den hic ses dahi cikmadi henuz mail bile atmadilar bekliyorum.

Sena_ggg

Mesaj gönderen Sena_ggg » Prş Ağu 06, 2026 11:44 am

@deniz203 evet ben in progress yazısı varken application@uni-marburg.de adresine mail atmıştım. Vize sürecinin çok uzun oldugunu ve en kısa zamanda ihtiyacım oldugunu söylemiştim. Bana şartlı kabulü aynı gün Marvin üzerinden gönderdiler. Marvin portali da aynı gün açıldı bende. Marvinden bildirim geliyor evet. Bu arada Marburg'a gidecek olan arkadaşlarla bir Wp grubu açabiliriz. İletişimimiz daha kolay olur. Eğer bu mesajı görüp katılmak isteyen olursa bana yazabilirsiniz.

MOD UYARI: E-Mail adresi paylasma. 2 hafta gecici ban.

deniz203

Mesaj gönderen deniz203 » Cmt Ağu 08, 2026 4:21 pm

gokcekilinc yazdı: Çrş Ağu 05, 2026 6:05 pm Merhaba, bana status update maili geldi ama herhangi bi degisiklik olmadi marvin hesabimda iki gundur. Duisburg essen'dan sartli kabulum 7 gunde gelmisti. 10 temmuzda uni assistten basvurumu yaptim, 24 temmuzda universitelere gonderdiler, 31 temmuzda sartli kabulum geldi. marburg 'tan marvin hesabimin acikdigina dair 5 gun once mail geldi, 2 gun once de status update maili geldi. Wuppertal'den hic ses dahi cikmadi henuz mail bile atmadilar bekliyorum.
Bir defa bana da status update maili gelmişti ama bir değişiklik yoktu. Sistemi ben de çözemedim biraz karışık. Siz hangi okulu seçmeyi düşünüyorsunuz?

deniz203

Mesaj gönderen deniz203 » Cmt Ağu 08, 2026 4:24 pm

Sena_ggg yazdı: Prş Ağu 06, 2026 11:44 am @deniz203 evet ben in progress yazısı varken application@uni-marburg.de adresine mail atmıştım. Vize sürecinin çok uzun oldugunu ve en kısa zamanda ihtiyacım oldugunu söylemiştim. Bana şartlı kabulü aynı gün Marvin üzerinden gönderdiler. Marvin portali da aynı gün açıldı bende. Marvinden bildirim geliyor evet. Bu arada Marburg'a gidecek olan arkadaşlarla bir Wp grubu açabiliriz. İletişimimiz daha kolay olur. Eğer bu mesajı görüp katılmak isteyen olursa adresinden bana yazabilirsiniz.
Merhaba, siz böyle deyince ben de yazdığınız adrese mail attım ertesi gün update maili geldi in progress yerine "valid" yazmaya başladı. Ancak araştırdığım kadarıyla bu da şartlı kabul anlamına gelmiyormuş. Sizde de bu şekilde mi update olmuştu? Ben sistemi çözemedim açıkçası. Bu arada size mail attım.

deniz203

Mesaj gönderen deniz203 » Cmt Ağu 08, 2026 4:25 pm

Luciole yazdı: Pzt Ağu 03, 2026 6:47 pm Uni Assist'ten ben başvuralı 5 hafta oluyor. Süreci hızlandırmak için bi şey yapabilir miyim sizce? :(
Bu konuda bir bilgim yok maalesef ben Nisan'da başvurmuştum ama Haziran sonrası başvurup dediğiniz gibi hala uni assist ten dönüş alamayanlar duydum

Sena_ggg

Mesaj gönderen Sena_ggg » Cmt Ağu 08, 2026 10:14 pm

deniz203 yazdı: Cmt Ağu 08, 2026 4:24 pm

Merhaba, siz böyle deyince ben de yazdığınız adrese mail attım ertesi gün update maili geldi in progress yerine "valid" yazmaya başladı. Ancak araştırdığım kadarıyla bu da şartlı kabul anlamına gelmiyormuş. Sizde de bu şekilde mi update olmuştu? Ben sistemi çözemedim açıkçası. Bu arada size mail attım.
In progress yazisi degistikten sonra 2 tane belge geldi marvine. Bunlardqn birinde sartli kabul belgesi yaziyordu. Digeri de vize için bir belge sanirim.

Sena_ggg

Mesaj gönderen Sena_ggg » Cmt Ağu 08, 2026 10:27 pm

Haziran temmuz donemi yoğun oluyormus. 6 8 hafta sürebilir diye duymustum ben de.