Master ulusal vizesi (41f) için önerebileceğiniz seyahat sağlık sigortası var mıdır? (AT11 alamıyorum yaş 25)
BfAA vize randevumdan sonra mail atıp seyahat sağlık sigortamın geçici (provisional) olduğunu söylerek Almanya'ya varış tarihimden itibaren en az 3 ay geçerli kesinleşmiş, geçici olmayan bir seyahat sağlık sigortası belgesi talep etti (Aktuelle Incoming-Reisekrankenversicherung mit Gültigkeit zum Zeitpunkt der Einreise und mindestens 3 Monate (eingereichte ist nur vorläufige Bescheinigung).).. Expatrio'dan Ottonova Study Secure sağlık sigortam ve DR-WALTER seyahat sağlık sigortam vardı. Bu belgeleri vizeye başvururken yüklemiştim herhangi bir sorun olmamıştı.
BfAA'dan gelen mailden sonra 2 haftadır Expatrio'ya yazıyodum fakat doğru düzgün bir cevap alamıyordum. Bugün Expatrio telegram grubundaki yetkili bu tarz bir belge sağlayamayacaklarını sorunun kısa sürede çözelemeyeceğini söyledi ve BfAA belgeyi 11 Mayıs'a kadar göndermemi istediği için sağlık sigortamı iptal edip farklı bir sağlayıcıdan almamı tavsiye etti.
Hızlıca bu belgeyi alabileceğim bir seyahat sağlık sigortası öneriniz var mıdır? Barmer, Tk gibi public bir sağlık sigortasına geçsem BfAA yine de seyahat sağlık sigortası talep ediyor mu? Konu hakkında bilgisi/deneyimi olanlar yardımcı olabilir mi?
Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
- Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
- Chrome Mobil - Bilgisayar
- Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar