Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
  • Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
  • Chrome Mobil - Bilgisayar
  • Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar

Vize görüşmesi

Pasaport, vize, islemler, biletler... Hepsi burada...
kaanobi

Vize görüşmesi

Mesaj gönderen kaanobi » Prş Nis 02, 2026 3:27 pm

Yakın zamanda a2 belgesi ile öğrenci vizesi görüşmem var. Nasıl sorular soruluyor ve bu soruları Almanca mı cevaplamam gerekiyor? İngilizce cevaplayabiliyor muyuz ya da

Ozann

Re: Vize görüşmesi

Mesaj gönderen Ozann » Cum Nis 03, 2026 12:04 am

Mart‘in 30‘unda, Istanbul Gayrettepe‘de girdim. Gitmeden önce bir ton soruya hazirlandim ve ezber yaptim. Hangi uni, neden bu uni, hangi bölüm, bölümden 4 ders vs vs. Bana tek sorduklari soru lisans icin mi gidiyorsun, öncesinde dil kirsuna gidecek misin idi. Tabii bunu sorudan bile saymadim, herhalde parmak izinden sonra olacak mülakat diye düsündüm. Parmak izi islemi bittikten sonra, tamam gidebilirsiniz artik dedi. Mülakat vs olmayacak mi dedim. Yok, o amerika vizesinde oluyor dedi ve cok sasirdim. Forumda da son zamanlardaki diger arkadaslarin deneyimlerine de bakinca fark ettim. Artik soru sorulmuyormus. Bosuna gece uykusuz kalip calismistim :d

kaanobi

Mesaj gönderen kaanobi » Cum Nis 03, 2026 10:42 pm

Ben de biraz stres yapmıştım ne sorular sorulucak cevaplayabilecek miyim diye, yanıt biraz rahatlattı. Yine de soru sorarlar diye biraz ezber yapayım güvende olalım :d

Bugra2306

Mesaj gönderen Bugra2306 » Sal Haz 23, 2026 11:17 am

İyi günler ,Ben de Almanya da lisans tamamlama yapmak istiyorum,A1 seviyesindeyim, vize onayı verirler mi?