Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
- Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
- Chrome Mobil - Bilgisayar
- Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar
Online vize sisteminde belirsizlik
Online vize sisteminde belirsizlik
merhaba arkadaşlar benim ekim ayı için ünideki dil kursumun ödemeleri ve kayıtları ağustosta başlıyor. Yeni vize sistemi ise dil kursunu, konaklamayı genel olarak okul masraflarını nasıl ödeyeceğime dair kanıt sunmamı istiyor bu durumda okul kayıt dönemini beklemek zorunda olduğum için vizeye çok geç başvurmak zorunda olacağım gibi gözüküyor ne düşünüyorsunuz? Nasıl bir yol izleyebilirim?
Re: Online vize sisteminde belirsizlik
Bu konuyu ben de merak etmekteyim, bilen varsa bilgilendirebilir mi? İdatayı arayıp okul kayıt ücretlerini ödeyebileceğimizi nasıl kanıtlamamız gerek bloke hesap yeterli mi diye sordum ancak belgeler hakkında bilgimiz yok dediler sadece.
41F İstanbul Gayrettepe
Vize Başvuru: 31.01.2025
Randevu Atanma: 13.03.2025
Randevu Tarihi: 17.03.2025
Pasaport Teslimi: -
Vize Başvuru: 31.01.2025
Randevu Atanma: 13.03.2025
Randevu Tarihi: 17.03.2025
Pasaport Teslimi: -
Re: Online vize sisteminde belirsizlik
Evet ne yapacağız bilmiyorum ama ben yeni sisteme göz attım bloke hesap/garantör haricinde isteniyor bu ödemeye dair/ eğitimi nasıl finanse edeceğimize dair belgeler. Fikri olan biri varsa lütfen yardımcı olsun