Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
- Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
- Chrome Mobil - Bilgisayar
- Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar
Vize Basvurularinda Yeni Dönem
-
Re: Vize Basvurularinda Yeni Dönem
Yeni sistemle mi başvurdunuz acaba ?
Tolga merhaba, bende de öyle gözüküyor. Sana başvurudan sonra onay maili gibi bir şey geldi mi?tolga35 yazdı: ↑Prş Mar 13, 2025 12:35 pm Benim merak ettiğim bir konu var. Hata mı yaptım yoksa sistemden kaynaklı bir şey mi onu öğrenmek için soruyorum. Beni bekleme listesine aldı ama tahmini bekleme süresine yaklaşık olarak 1 yıldan fazla diyor. "Visa to study with conditional/unconditional admission to a university or with unconditional admission to a preparatory college" ya başvurdum. Başkası da bu sorunu yaşıyor mu ?
Merhaba bende de 1 yıldan fazla yazıyor. Siz hangi vizeye başvurdunuz ve dokümanları tamamlayınca onay gibi bir mail geldi mi?yikikkarpuz yazdı: ↑Cmt Mar 15, 2025 12:32 am merhaba, bu yeni sistem üzerinden başvuru yapıp randevu ataması alabilen oldu mu? bekleme süresinin 1 yıldan fazla görünmesi beni korkuttu, bu bilgi ne kadar gerçeği yansıtıyor?
Merhaba, portaldan hangi vize tipine başvurmuştunuz? Tüm belgeleri onaylayınca onay e-maili gibi bir şey geldi mi?
Merhaba, 41f için portaldan hangi vize tipine başvuruluyor biliyor musunuz? Bir de tüm belgeleri onaylayınca onay e-maili gibi bir şey geliyor mu?Physiker yazdı: ↑Pzt Mar 10, 2025 11:57 am Basligi tekrar aciyoruz. Lütfen bilgileri tam okumadan tekrar ayni sorulari yöneltmeyin ve konu disinda bu baslik altinda yorum yazmayin (vize randevusu ne zamandi vs gibi).
Ayrica ek bilgi: 4,5 ay kadar önce Ankara konsoloslugunda vize randevusu icin basvuru yapan danismanlik verdigimiz bir ögrencimize yaklasik 10 gün önce vize randevusu atandi. Mecburi olmamasina ragmen yeni platform da bilgi ve belgeleri ekledik ve vizesi cuma günü 1 hafta icinde geldi.
-
Selamlar,
Başvuru yapmak için üniversitelerin attığı application confirmation belgesini ya da uni-assist’in Prüfergebnis belgesini sisteme yükleyerek vize başvuru sürecine başlanabiliyor mu, kabul mektubu gelmeden?
Başvuru yapmak için üniversitelerin attığı application confirmation belgesini ya da uni-assist’in Prüfergebnis belgesini sisteme yükleyerek vize başvuru sürecine başlanabiliyor mu, kabul mektubu gelmeden?
-
Merhaba,
Reference kısmına, gideceğimiz üniversiteyi mi yazmamız gerekiyor?
Reference kısmına, gideceğimiz üniversiteyi mi yazmamız gerekiyor?
Dün randevum atandı. Haftaya Pazartesi günü vize için gideceğim. Bu aşamaya kadar yaklaşık olarak 35 gün sürdü. Required ve Optionalda bulunan tüm belge yükleme bölümlerine belgeleri attım. Çünkü sürecin hızlanmasında etkili olduğu söyleniyordu.
Anladım, çok teşekkür ederim. Bir sorum vardı sormak istediğim acaba pasaportunuzu yüklerken boş sayfaları yüklemediniz değil mi?
Açıklamasında tam olarak ne yazdığını hatırlamıyorum ama benim pasaportum yeni olduğu için tüm sayfalar boştu o yüzden yüklemedim ama eğer dolu sayfalar olsaydı o zaman fotoğrafını çekip atardım.
-
Siz hangi tarihte yeni sisteme bilgelerinizi yükleme yaptınız vir de İngilizce mi Almanca mı bölüm ? Teşekkürler
PNR Numarası gibi bir şey geldi mi? Ben de vsa for study purposes'a başvurdum, sisteme dokümanları yüklemeyi tamamladığımda hiç mail falan gelmedi. Sadece giriş yaparken mail geliyor. Bende bir sorun mu var acaba? Size hangi mailler geldi?
Hocam sizce other documents kismina eski pasaportumu ve vizelerimi eklemem gerekir mi?
Hocam evrakları falan yükledikten sonra mail gelmiyor. Sonrasında sizi iData dan randevu talep etmeniz için yönlendiriyor. O ara geliyor mail.
Arkadaşlar selamlar herkese.
Bugün auslandsportal'a giriş yaptım kontrol etmek adına. Hiçbir mail gelmemişti fakat bir kaç kısımda düzeltme talep etmiş elçilik. Ufak tefek adres format düzenlemeleri dışında bir de okul ücretimi nasıl ödeyeceğime yönelik evrak yüklediğim kısımda BLOKE HESAP EKLENECEK diye bir not var. Ben oraya okulun 350 eur olan sömestr ücretini ödediğime yönelik kanıt göstermiştim aşağıda başka bir yerde garantör belgemi yüklemiştim ama bu sömestr ücreti kısmına böyle bir uyarı düşülmüş ve ikinci bir seçenek olarak garantör belgemi düzeltmemi değil bloke hesap eklememi istemişler kafam karıştı. Ben de yorum ekleyerek durumu sordum ve cevabı bekliyorum. Aranızda bu durumlar ilgili bir bilgisi olan var mı acaba?
Şimdiden teşekkür ederim herkese cevabınız için.
Bugün auslandsportal'a giriş yaptım kontrol etmek adına. Hiçbir mail gelmemişti fakat bir kaç kısımda düzeltme talep etmiş elçilik. Ufak tefek adres format düzenlemeleri dışında bir de okul ücretimi nasıl ödeyeceğime yönelik evrak yüklediğim kısımda BLOKE HESAP EKLENECEK diye bir not var. Ben oraya okulun 350 eur olan sömestr ücretini ödediğime yönelik kanıt göstermiştim aşağıda başka bir yerde garantör belgemi yüklemiştim ama bu sömestr ücreti kısmına böyle bir uyarı düşülmüş ve ikinci bir seçenek olarak garantör belgemi düzeltmemi değil bloke hesap eklememi istemişler kafam karıştı. Ben de yorum ekleyerek durumu sordum ve cevabı bekliyorum. Aranızda bu durumlar ilgili bir bilgisi olan var mı acaba?
Şimdiden teşekkür ederim herkese cevabınız için.
-
Ne zaman belgeleri yüklemiştiniz acaba ve ne zaman geri dönüş oldı
Hocam biz 4 martta yükledik, 25 martta mail geldi. Auslandsportal a girip iData'dan randevu talebi oluşturup PNR kodunun ekran görüntüsünü yükledik sisteme. 11 Nisanda ise düzeltmeler yapılmasıyla ilgili notlar düşülmüş ama DİKKAT bu kısımda mail gelmedi ben bugün kendim girip bakınca gördüm. Şimdi not yazıp bu şekilde gönderdim başvuruyu ve şimdi de ön kontrol süreciniz tamamlandı evraklarınız da tamamlandı randevu ataması bekleyin diyor güncel olarak.tosunmutlu yazdı: ↑Pzt Nis 14, 2025 1:37 pm Ne zaman belgeleri yüklemiştiniz acaba ve ne zaman geri dönüş oldı
-
teşekkürler bende begeleri yükledim tabi daha 1 hafta oldu saolun