Hocam bilgilendirmeniz için teşekkür ederiz.Siz 25/26 winter semester için mi başvuru yapmıştınız?berkayt yazdı: ↑Pzt Nis 14, 2025 2:13 pm Hocam biz 4 martta yükledik, 25 martta mail geldi. Auslandsportal a girip iData'dan randevu talebi oluşturup PNR kodunun ekran görüntüsünü yükledik sisteme. 11 Nisanda ise düzeltmeler yapılmasıyla ilgili notlar düşülmüş ama DİKKAT bu kısımda mail gelmedi ben bugün kendim girip bakınca gördüm. Şimdi not yazıp bu şekilde gönderdim başvuruyu ve şimdi de ön kontrol süreciniz tamamlandı evraklarınız da tamamlandı randevu ataması bekleyin diyor güncel olarak.
Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
- Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
- Chrome Mobil - Bilgisayar
- Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar
Vize Basvurularinda Yeni Dönem
Re: Vize Basvurularinda Yeni Dönem
Merhaba, umarım tüm süreci sorunsuz geçirirsiniz.
Sizin bekleme sırasında geçireceğiniz tahmini süre hakkında ne yazıyordu web site acaba? Ben de yaklaşık 3 hafta önce vize başvuru sürecini başlattım ama web site bana bekleme listesinde olduğumu ve bunun tahmini 1+ yıl süreceği bilgisi yer alıyor.
-
merhaba hangi şehirden başvuru yaptınız acaba bide vize türünüz neydiberkayt yazdı: ↑Pzt Nis 14, 2025 2:13 pm Hocam biz 4 martta yükledik, 25 martta mail geldi. Auslandsportal a girip iData'dan randevu talebi oluşturup PNR kodunun ekran görüntüsünü yükledik sisteme. 11 Nisanda ise düzeltmeler yapılmasıyla ilgili notlar düşülmüş ama DİKKAT bu kısımda mail gelmedi ben bugün kendim girip bakınca gördüm. Şimdi not yazıp bu şekilde gönderdim başvuruyu ve şimdi de ön kontrol süreciniz tamamlandı evraklarınız da tamamlandı randevu ataması bekleyin diyor güncel olarak.
Merhaba, sistemdeki proof of health insurance kismina Expatrio'daki TK Insurance certificate mi yoksa Incoming Insurance Certificate for Visa Application mi yuklememiz gerekiyor?
Diyelim ki vizelerimiz ve stamplarımız başka bir pasaportta. Onları da yüklüyor muyuz? Eski bordo pasaportumda Fransa ulusal vizesi var ve yeşil pasaportumda giriş çıkış damgalarım. Bu durumda ne yapılmalı?
gorkemsariguzel yazdı: ↑Cum Mar 21, 2025 9:07 pm Auslandsportal'da pasaport yükleme kısmındaki metni direkt alıntılıyorum ;
Please submit the pages with your photo and biographical data as well as any pages containing visa stamps or entries. If you are older than 10 years of age, please also submit the page with your signature if your passport contains a signature field.
Dediğim gibi sadece kişisel bilgilerimizin olduğu ilk sayfayı istiyorlar, eğer pasaportunuzda hali hazırda vize veya vizeler varsa onların da yüklenmesi gerekiyor. Pasaporttaki boş olan sayfaları yüklemeye gerek yok yani.
Birkaç defa sorulmuş ama cevap yok. Optional kısmına neler yüklediniz?
Ankara 41F. Randevu günümüz atandı bu arada haftaya perşembe (24.04.2025). Önce bi düzeltme istediler ben de yazdıkları nota cevap düştüm(arayüzde böyle bir seçenek var) ve submitledim yaklaşık 1 saat sonra ön kontrol başarıyla tamamlanmıştır randevu atanmasını bekleyin dedi ve 2 gün sonra randevu tarihimi atadı.ibrahim6327 yazdı: ↑Çrş Nis 16, 2025 9:11 pm merhaba hangi şehirden başvuru yaptınız acaba bide vize türünüz neydi
-
"Other documents" kısmına yükleyebilirsin bunları.
İstanbul Gayrettepe 39F
Randevu Talebi - 04.01.2025
Randevu Ataması - 26.02.2025
Randevu Tarihi - 28.03.2025
Hocam other documents kismina birden fazla dosya yüklenmiyor degil mi? Bir de bu konu hakkında yardimci olabilir misiniz eğer bilginiz varsa: Sistemdeki proof of health insurance kismina Expatrio'daki TK Insurance certificate mi yoksa Incoming Insurance Certificate for Visa Application mi yuklememiz gerekiyor?
-
PDF Merger siteleri var Google üzerinde, onlar ile birden fazla pdf dosyasını birleştirip tek dosya haline getirerek yükleyebilirsin. İkinci soruna gelecek olursak da "TK Insurance Certificate" yani Almanya'da yaşayacağın 12 aylık dönem boyunca geçerli olacak sigortayı yüklemen gerek. Seyehat sağlığı other documents kısmına yükleyebilirsin diğer belgelerle beraber.Clipss yazdı: ↑Prş Nis 17, 2025 8:27 pm Hocam other documents kismina birden fazla dosya yüklenmiyor degil mi? Bir de bu konu hakkında yardimci olabilir misiniz eğer bilginiz varsa: Sistemdeki proof of health insurance kismina Expatrio'daki TK Insurance certificate mi yoksa Incoming Insurance Certificate for Visa Application mi yuklememiz gerekiyor?
İstanbul Gayrettepe 39F
Cok teşekkürler, umarım her sey istediğiniz gibi olur hocam.gorkemsariguzel yazdı: ↑Prş Nis 17, 2025 9:04 pm PDF Merger siteleri var Google üzerinde, onlar ile birden fazla pdf dosyasını birleştirip tek dosya haline getirerek yükleyebilirsin. İkinci soruna gelecek olursak da "TK Insurance Certificate" yani Almanya'da yaşayacağın 12 aylık dönem boyunca geçerli olacak sigortayı yüklemen gerek. Seyehat sağlığı other documents kısmına yükleyebilirsin diğer belgelerle beraber.