Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
- Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
- Chrome Mobil - Bilgisayar
- Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar
GARANTÖR BELGESİ İLE ALAKALI SORUN
-
Re: GARANTÖR BELGESİ İLE ALAKALI SORUN
merhabalar ben almanyada duisburg üniversitesinden şartlı kabul aldım eşimle beraber gitmek istiyoruz ben bloke hesap açacağım eşim için de garantör bulduk fakat besuch/studium/sprrachkurs diye üç secenek var eşim için hangisini seçmeli ve kendi oturduğu eyaletemi randevu almalı yoksa bizim gdeceğimiz. Cevap verirseniz çok mutlu olurum
-
Bir bilgi vermek isterim, belki bilmiyorsunuzdur, garantör belgesine eşinizi de dahil edebiliyorsunuzeminesar33 yazdı: ↑Çrş Eki 30, 2024 1:40 pm merhabalar ben almanyada duisburg üniversitesinden şartlı kabul aldım eşimle beraber gitmek istiyoruz ben bloke hesap açacağım eşim için de garantör bulduk fakat besuch/studium/sprrachkurs diye üç secenek var eşim için hangisini seçmeli ve kendi oturduğu eyaletemi randevu almalı yoksa bizim gdeceğimiz. Cevap verirseniz çok mutlu olurum
-
Ya gerçekten mi bunu bilmiyordum peki kendi oturduğu ausladerbehördeye mi başvurmalı cevabınız için çok teşekkür ederim çok mutlu ettiniz beni
-
Bildiğim kadarıyla size garantör olacak kişi kendi yaşadığı yerdeki ausladerbehördeye başvurmalıeminesar33 yazdı: ↑Çrş Eki 30, 2024 2:10 pm Ya gerçekten mi bunu bilmiyordum peki kendi oturduğu ausladerbehördeye mi başvurmalı cevabınız için çok teşekkür ederim çok mutlu ettiniz beni
-
çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için
merhaba, bremen üniversitesinin kendi belirlediği dil okullarına kayıt yaptırılması gibi bir şart koyduğunu duydum. Bu doğru mu acaba?stefania1403 yazdı: ↑Pzt Eki 28, 2024 3:57 pm teşekkür ederim. Kalacak yer de bulursunuz umarım en zor kısım o anladığım kadarıyla. Ben de bremenden şartlı kabul aldım ama Saarland’da kalacağım dil okulunu bitirene kadar.
-
Merhaba hayır doğru değil istediğiniz şehirde dil okuluna gidebilirsin
36f İstanbul-Idata -Gayrettepe
Randevu başvuru:02.09.2024
Randevu atama: 07.10.2024
Randevu tarihi:01.11.2024
Pasaport teslim maili: ???
Garantör Berlin randevu başvurusu:28.08.2024
Garantör randevu tarihi ve belgeyi vermeleri:17.10.2024
Randevu başvuru:02.09.2024
Randevu atama: 07.10.2024