yok artık bu nedir ya? ya bu izmir ne yapıyor arkadaşlar biz ne yaşıyoruz. 2 ay olacak benim vizem yok. ulaşmaya çalılıyoruz hiçbir şekilde iletişim yok. okul açıldı biz daha işlem başlamıştır aşamasındayız ben delireceğim ya .gozdekilickesmez yazdı: ↑Cum Eyl 20, 2024 12:02 am Arkadaşlar, 5 ağustos 41f ertelemem bugün 14 ekime atandı..
Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
- Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
- Chrome Mobil - Bilgisayar
- Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar
İzmir Vize Süreci
Re: İzmir Vize Süreci
istanbul ankara tıkır tıkır vize basıyor izmir ne yapıyor? ankarada 22 23 ağustos başvuruları aldı vizeleri ya.
bu hafta umutluyum umarım gelir artık
Okudukça şaşırıyorum vize geliş süresinin ne kadar değişkenlik gösterdiğine. Ben de 2023 kasımda başvuru yaptım 2024 ağustosta eylül ayına atamam yapıldı ve şimdi 3 haftadır sonuç bekliyorum ve çoğu kişi gibi hiçbir haber alamıyorum.
İzmir 36f
Randevu Başvuru: 27.11.2023
Randevu Atama: 16.08.2024
Evrak Teslim: 04.09.2024
Vize: 30.09.2024 (kargo maili)
Randevu Başvuru: 27.11.2023
Randevu Atama: 16.08.2024
Evrak Teslim: 04.09.2024
Vize: 30.09.2024 (kargo maili)
hangi vize türü bu kadar uzun süren?
izmirden ağustosta 41f başvurusu yapıp vizesi gelen var mı? ne zaman başvurmuştunuz?
21-05-2024 tarihinde başvuru yaptım ( 12F Mavi Kart) eşimle birlikte
14-06-24 tarihinde randevu ataması maili geldi
19-07-24 tarihine verildi günümüz. Evraklarımızı teslim ettik. Sigorta süresini 1 ay yapmıştık
06-09-24 tarihinde;
"für die abschließende Bearbeitung der Visumantragsstellungen zu Ihrer Person und die Ihres Ehegatten, benötigen wir letztlich eine Verlängerung der Reisekrankenversicherungen.
Bitte reichen Sie diese zeitnahen ein."
Bu mail geldi. 25 dakika içerisinde hemen sigorta sürelerini 61 gün uzatarak dosyaları PDF olarak ilettik. Ama hala bir kargo maili almadık. Eksik evrak gönderildikten 1 hafta içerisinde kargo mailleri gelmiş ama bizde henüz hiç bir şey yok.
9 haftayı geride bıraktık! artık olumlu/ olumsuz bir an önce pasaportun elimize geçmesini bekliyoruz.
19-07-24 tarihine verildi günümüz. Evraklarımızı teslim ettik. Sigorta süresini 1 ay yapmıştık
06-09-24 tarihinde;
"für die abschließende Bearbeitung der Visumantragsstellungen zu Ihrer Person und die Ihres Ehegatten, benötigen wir letztlich eine Verlängerung der Reisekrankenversicherungen.
Bu mail geldi. 25 dakika içerisinde hemen sigorta sürelerini 61 gün uzatarak dosyaları PDF olarak ilettik. Ama hala bir kargo maili almadık. Eksik evrak gönderildikten 1 hafta içerisinde kargo mailleri gelmiş ama bizde henüz hiç bir şey yok.
9 haftayı geride bıraktık! artık olumlu/ olumsuz bir an önce pasaportun elimize geçmesini bekliyoruz.
Ben eksik evrak teslim edeli 1.5 ay oldu hala yok ortada bir şey .Fatmaalp yazdı: ↑Pzt Eyl 23, 2024 12:57 pm 21-05-2024 tarihinde başvuru yaptım ( 12F Mavi Kart) eşimle birlikte
06-09-24 tarihinde;
Günaydın herkese , var mı en ufacık bir güncelleme alabilen ? izmirde konsolosluğa ulaşabilen, emailine dönüş alabilen? Herkes gözümün önünde vizelerini alıyor, ben beklemekten yoruldum. Ciddi olarak ağlayacak durumdayım artık. İzmir 41f için özellikle bekleyenler hangi tarihlerde başvurdu ??
merhaba öncelike hiçbir şey yapmamaktan ziyade idataya gidip pasaport bölümüne sorabilirsiniz bazıları 4-5 gün önce gelen pasaportumu bekletmişler vs diyordu bende haftaya 30u gibi falan gitmeyi düsünüyorum konsoloslukta 5-6 tane mail atmışımdır hiçbir şekilde dönmediserserb35 yazdı: ↑Sal Eyl 24, 2024 10:28 am Günaydın herkese , var mı en ufacık bir güncelleme alabilen ? izmirde konsolosluğa ulaşabilen, emailine dönüş alabilen? Herkes gözümün önünde vizelerini alıyor, ben beklemekten yoruldum. Ciddi olarak ağlayacak durumdayım artık. İzmir 41f için özellikle bekleyenler hangi tarihlerde başvurdu ??
idatayı aradım aslında, sitedeki bilgi gğnvel diyor. bilmiyorum tabi%100 güven de olmaz. belki giderim idataya pek bir şey. çıkacağını da sanmasam da. stresten cildim yara oldu .clearlyys yazdı: ↑Sal Eyl 24, 2024 10:32 am merhaba öncelike hiçbir şey yapmamaktan ziyade idataya gidip pasaport bölümüne sorabilirsiniz bazıları 4-5 gün önce gelen pasaportumu bekletmişler vs diyordu bende haftaya 30u gibi falan gitmeyi düsünüyorum konsoloslukta 5-6 tane mail atmışımdır hiçbir şekilde dönmedi
sizi hangi telefon numarasından aradılar atabilir misiniz mail vs geldi mi eksik evrak sürecinde
bu arada 5 ağustosta 39f başvuran ve 15 günde vizesini alan biri vardı
İzmir'den bir geri bildirim alan var mı?
Bizim yarın 10 hafta dolmuş oluyor. Son dakikaya kadar bekletiyorlar mı ? yoksa 3 aydan daha mı uzun sürecek bilmiyorum ....
Bizim yarın 10 hafta dolmuş oluyor. Son dakikaya kadar bekletiyorlar mı ? yoksa 3 aydan daha mı uzun sürecek bilmiyorum ....