Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
- Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
- Chrome Mobil - Bilgisayar
- Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar
İzmir Vize Süreci
Re: İzmir Vize Süreci
Merhaba,
26.07.2024 tarihinde IData sitesi üzerinden 36F vizesi şeklinde başvurumu gerçekleştirdim fakat henüz bir randevu ataması gerçekleşmedi. Benim merak ettiğim, randevumu kontrol etmek için girdiğimde: Atama bekleniyor ve siyah beyaz bir tik işareti var. Acaba bir şeyleri tam yapmadığım için bu tik işareti böyle mi? yoksa herkeste aynı mı?
26.07.2024 tarihinde IData sitesi üzerinden 36F vizesi şeklinde başvurumu gerçekleştirdim fakat henüz bir randevu ataması gerçekleşmedi. Benim merak ettiğim, randevumu kontrol etmek için girdiğimde: Atama bekleniyor ve siyah beyaz bir tik işareti var. Acaba bir şeyleri tam yapmadığım için bu tik işareti böyle mi? yoksa herkeste aynı mı?
hala bekliyoruz hiçbir gelişme yok
-
ben de eksik belgeden dolayı erteleme yapacaktım sonra eksik belge vereyim dedim. demek erteleme yapsam benim de randevu gelmeyecekti. gerçi her şeyi tamamladım ama yine de gelmedi daha vizemgozdekilickesmez yazdı: ↑Çrş Eyl 11, 2024 1:47 pm 5 ağustosta erteleme yaptım hala atama bekliyorum 6. haftanın içindeyim.
Birde ertelemede daha erken atama yapıyor demişlerdi.
sizin dediğiniz gibi de olmadı. şu tarih oldu dijital iletim yok. izmir ne yapıyor anlamak güçglowingkakao yazdı: ↑Pzt Ağu 26, 2024 1:02 pm İzmir iData, 41F için diğer iki şehre kıyasla dehşet yavaş. Genelde ay sonuna kadar "sepet doldurma" usulü başvuruları biriktirip topluca gönderiyorlar, bu usulle de ay başında vize görüşmesine girenleri yakıyorlar. BVA'yı direkt telefonla arayıp belgelerinizin Almanya'ya gönderilme tarihini öğrenirseniz süreçte hangi noktada olduğunuzu daha net anlarsınız, bekleyiş süreniz daha belirgin olur. 2023 İzmir mağduru olarak naçizane tavsiyemdir.
-
Bende eksik evrak yapacaktım ancak garantör belgesi bekliyordum, böyle bir önemli belgeyi eksik evrak kabul etmeyebilirler diye çekindiğim için erteleme yaptım.
-
Geçmiş olsun. Randevu ertelememeniz, eksik belge ile gitmeniz en sağlıklısı olmuş ama konu İzmir olunca zamanlamalar müthiş oluyor.
Bu arada herkese forum tavsitesi; başvuru tarihlerinizi, geç belge istem tarihlerini vs. künyenize yazarsanız herkes için bilgi alışverişi çok daha hızlı olur, teker teker sorulmaz.
41F İzmir iData -> Detmold
Randevu Talebi-Atanması: 20 Haziran-7 Temmuz 2023
Randevu: 10 Ağustos 2023
Dijital dosya teslimi: 31 Ağustos 2023
Vize teslim: 10 Ekim 2023 (1 yıllık multi)
Vize başlangıç tarihi: 7 Ekim 2023 (istenen başlangıç 1 Eylül)
Sizin randevu atamanız kaç gün sürmüştü?glowingkakao yazdı: ↑Prş Eyl 12, 2024 12:49 am Geçmiş olsun. Randevu ertelememeniz, eksik belge ile gitmeniz en sağlıklısı olmuş ama konu İzmir olunca zamanlamalar müthiş oluyor.
Bu arada herkese forum tavsitesi; başvuru tarihlerinizi, geç belge istem tarihlerini vs. künyenize yazarsanız herkes için bilgi alışverişi çok daha hızlı olur, teker teker sorulmaz.
-
Randevu Talebi: 20 Haziran 2023
Randevunun Atanması: 7 Temmuz 2023
Randevu Tarihi: 10 Ağustos 2023
Künyede karakter sınırından silmek zorunda kalmıştım, eski postlardan buldum.
41F İzmir iData -> Detmold
Gönullu hizmet 56 basvuru IZMIR
Arkadaslar merhabalar gonullu hizmet vizesine basvuran arkadaslar esc bfd fsj olan herkesi telegram grubumuza davet ediyorum. Ozellik izmirden en son kime atama yapildi bilgilendirme yapabilirseniz cok guzel olur
Telegram grubu: https://t.me/gonulluk56f
Arkadaslar merhabalar gonullu hizmet vizesine basvuran arkadaslar esc bfd fsj olan herkesi telegram grubumuza davet ediyorum. Ozellik izmirden en son kime atama yapildi bilgilendirme yapabilirseniz cok guzel olur
Telegram grubu: https://t.me/gonulluk56f
-
merhaba ben 2022 eylül ayinda basvurmustum 6-7 ay sonra atamami yapmislardi. sanirim simdi yogunluk arttigi icin 10 ayi buluyormus sadece atama yapmasi. bunu goz onunde bulundurarak adim atinmuro64w yazdı: ↑Sal Eyl 10, 2024 12:17 pm Merhaba,
ağustos ayında başvuranlardan ses var mı
izmirden alan var mı son günlerde?
merhaba, 29 Temmuz tarihinden beri master için vize randevu talebinde bulundum, hala ses seda yok ve atama bekliyor diyor. btu cottbusa gideceğim ve okul 30 ekime kadar vizeyi görmek istiyor. son dönemde tarih atatanlar ne zaman başvurmuşlardı? çok zor durumdayım ve çok yoruldum