çok enteresan 1 sene nedir ya, okumak için gitmek istiyoruz sonuçta. umarım en kısa sürede sonuç alırsınız. konsolosluğa mail attınız mı? gerçi izmirden cevap alabilen hiç duymadım henüzdicleka yazdı: ↑Prş Ağu 29, 2024 12:55 pm Arkadaşlar merhaba,
Mayıs ortasında 40f vize tipi için randevu talebinde bulundum ve hala randevu atamam gerçekleşmedi. Buradan ve çevremden duyduğum kadarıyla İzmir'de bekleme süresi 1 seneyi aşıyormuş ve belki daha da fazla. Bu durum beni çok umutsuzluğa sokuyor ve ne yapacağımı hiç bilmiyorum kafam çok karışık. Kabülüm dil belgem tüm evraklarım neredeyse hazır. Acaba hiç 40f randevusu yakın zamanda atanan veya bu konuda bana bir öneride bulunabilicek birisi var mı?
Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
- Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
- Chrome Mobil - Bilgisayar
- Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar
İzmir Vize Süreci
Re: İzmir Vize Süreci
Merhaba herkese,
Eşim Würzburg üniversitesinden kabül aldı. Vize işlemlerimiz değerlendiriliyor. Kira kontratı talep etti konsolosluk dün mail yoluyla. En hızlı şekilde küçük bir daire kiralamak için nasıl bir yol izleyebiliriz? Almanya’ya gitmeden kira kontratı yapabiliyor muyuz? Ev sahipleri bu şekilde sözleşme imzalar mı? Kontratın süresi ne kadar olmalı? Bilgisi olan aynı durumla karşılaşan varsa paylaşabilir mi? Çok acil yardıma ihtiyacımız var. Şimdiden teşekkür ederim.
41f- İzmir
Vize randevu başvuru 3 Mayıs 2024
Vize randevu tarihinin verildiği tarih:24 Mayıs 2024
Vize görüşme tarihi 10 Haziran 2024
Ek evrak talebi-kira kontratı(eşten istendi):28 Ağustos 2024
Vize Geliş tarihi:-
Eşim Würzburg üniversitesinden kabül aldı. Vize işlemlerimiz değerlendiriliyor. Kira kontratı talep etti konsolosluk dün mail yoluyla. En hızlı şekilde küçük bir daire kiralamak için nasıl bir yol izleyebiliriz? Almanya’ya gitmeden kira kontratı yapabiliyor muyuz? Ev sahipleri bu şekilde sözleşme imzalar mı? Kontratın süresi ne kadar olmalı? Bilgisi olan aynı durumla karşılaşan varsa paylaşabilir mi? Çok acil yardıma ihtiyacımız var. Şimdiden teşekkür ederim.
41f- İzmir
-
Blueground websitesi üzerinden uzaktan kiralama yapabilirsiniz. Normale göre biraz daha pahalı fakat uzaktan kiralama için kolaylık sağlıyor .OgzK yazdı: ↑Prş Ağu 29, 2024 2:06 pm Merhaba herkese,
41f- İzmir
Başvuru sahibi eşim ama kira kontratını benden istediler acaba bu durumda eşimin işlemlerini durdurmuş olabilirler mi? Yoksa sadece benim sürecim için mi bu belge gereklidir?
dicleka yazdı: ↑Prş Ağu 29, 2024 12:55 pm Arkadaşlar merhaba,
Mayıs ortasında 40f vize tipi için randevu talebinde bulundum ve hala randevu atamam gerçekleşmedi. Buradan ve çevremden duyduğum kadarıyla İzmir'de bekleme süresi 1 seneyi aşıyormuş ve belki daha da fazla. Bu durum beni çok umutsuzluğa sokuyor ve ne yapacağımı hiç bilmiyorum kafam çok karışık. Kabülüm dil belgem tüm evraklarım neredeyse hazır. Acaba hiç 40f randevusu yakın zamanda atanan veya bu konuda bana bir öneride bulunabilicek birisi var mı?
Ben 5 Nisandan beri bekliyorum 40F için. Randevusu atanan ya da hızlı atanan hiç duymadım.
pek umudum yok ama var mı izmirden dönüş alan bu hafta?
Merhaba herkese, ben ağustos başında başvurdum ve bugün bvayı aradım ve dijital iletimin gerçekleşmediğini öğrendim. izmir ne yapıyor ya ben delireceğim gerçekten.
Istanbulda ayni. 9 agustosta eksiksiz teslim ettim. Iletim yapilmamis. 1 ekimde ev kirasini ve depozitosunu odememiz ve okula baslamam gerekiyor, eşimle zor durumda kaldik. Artik ne olucaksa olsun diyoruz biktik bu stresten
41F (Eşli) Nürnberg
IDATA Randevu tarihi: 09.08.24
Başvuru sahibi vize onay: 11.09.24
Eksik evrak (Kira söz.+Sağlık s.): 18.09.24
E.E. Teslim: 20.09.24
E.E. (bloke h): 26.09.24
E.E. teslim: 26.09.24
IDATA Randevu tarihi: 09.08.24
Başvuru sahibi vize onay: 11.09.24
Eksik evrak (Kira söz.+Sağlık s.): 18.09.24
E.E. Teslim: 20.09.24
E.E. (bloke h): 26.09.24
E.E. teslim: 26.09.24
ben ekim sonuna kadar gitmezsem okul kaydımı silecek. onun stresini yaşıyorum. konsolosluk 1 aydır iletim bile yapmamış ya dijital iletim yapılması bu kadar zoe mu? mail atıyorum cevap yok. ouklların açılacağı tarihler belli ne diye bu kadar geciktiriyorlar ben anlamıyorum.
İzmir 41F'e 31 Temmuz'da başvurdum fakat randevum hala atanmadı maalesef.
-
Merhaba maalesef henüz atamam gerçekleşmedi.gozdekilickesmez yazdı: ↑Pzt Eyl 09, 2024 2:06 pm Merhabalar, atamanız geldi mi? Bende 5 ağustosta erteleme yaptım hala bir atama gerçekleşmedi.