Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
- Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
- Chrome Mobil - Bilgisayar
- Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar
İzmir Vize Süreci
İzmir Vize Süreci
Genel vize başlığı evet var ama direkt izmir güncellemelerini buradan konuşsak iyi olur diye düşündüm. 41f için başvurdum, eksik evrak teslim edeli 2 hafta oldu benim ama hala sonuç yok. geçen hafta bva'ya mail attım ve 1 dk içinde kayıt yok dönüşü aldım. Buradan hepimiz izmir için güncellersek çok iyi olur.
-
Re: İzmir Vize Süreci
İzmir iData, 41F için diğer iki şehre kıyasla dehşet yavaş. Genelde ay sonuna kadar "sepet doldurma" usulü başvuruları biriktirip topluca gönderiyorlar, bu usulle de ay başında vize görüşmesine girenleri yakıyorlar. BVA'yı direkt telefonla arayıp belgelerinizin Almanya'ya gönderilme tarihini öğrenirseniz süreçte hangi noktada olduğunuzu daha net anlarsınız, bekleyiş süreniz daha belirgin olur. 2023 İzmir mağduru olarak naçizane tavsiyemdir.
41F İzmir iData -> Detmold
Randevu Talebi-Atanması: 20 Haziran-7 Temmuz 2023
Randevu: 10 Ağustos 2023
Dijital dosya teslimi: 31 Ağustos 2023
Vize teslim: 10 Ekim 2023 (1 yıllık multi)
Vize başlangıç tarihi: 7 Ekim 2023 (istenen başlangıç 1 Eylül)
Randevu Talebi-Atanması: 20 Haziran-7 Temmuz 2023
Randevu: 10 Ağustos 2023
Dijital dosya teslimi: 31 Ağustos 2023
Vize teslim: 10 Ekim 2023 (1 yıllık multi)
Vize başlangıç tarihi: 7 Ekim 2023 (istenen başlangıç 1 Eylül)
evet ben de ağustos başı başvurdum, geöen hafta bva iletim yok dedi... okul ekim sonuna kadar gelmezsem kayıt sileceğini söylüyor. umarım bir an önce gelirglowingkakao yazdı: ↑Pzt Ağu 26, 2024 1:02 pm İzmir iData, 41F için diğer iki şehre kıyasla dehşet yavaş. Genelde ay sonuna kadar "sepet doldurma" usulü başvuruları biriktirip topluca gönderiyorlar, bu usulle de ay başında vize görüşmesine girenleri yakıyorlar. BVA'yı direkt telefonla arayıp belgelerinizin Almanya'ya gönderilme tarihini öğrenirseniz süreçte hangi noktada olduğunuzu daha net anlarsınız, bekleyiş süreniz daha belirgin olur. 2023 İzmir mağduru olarak naçizane tavsiyemdir.
55 gündür izmirden vize bekliyorum. Son zamanlarda sonuç alan var mı, kaç gün sürüyor
25 Hazirandan beri 39f randevusu bekliyorum hala tık yok
Merhaba yardımcı olması açısından buraya yazmak istedim. Benim sürecim İzmir'de bence oldukça hızlı ilerledi. İmzamdaki tarihlere bakabilirsiniz, sorunuz olursa seve seve cevaplarım.
İzmir 41F -Dresden
Başvuru-> 5 Haz. 2024
Atama -> 14 Haz. 2024
Randevu-> 24 Tem. 2024
Eksik evrak -> 2 Ağustos 2024 (Blokeyi artıracağıma dair belge imzalama)
Kargo Mail-> 7 Ağustos 2024
Vize geliş-> 8 Ağustos 2024 (1 yıl)
Başvuru-> 5 Haz. 2024
Atama -> 14 Haz. 2024
Randevu-> 24 Tem. 2024
teslim ettikten 5 gün sonra gelmiş, müthiş gerçekten. neye göre yapıyorlar anlamıyorum
Ben de şaşırdım ama bence (tamamen kendi düşüncem, bir dayanağım yok ) Dresden kısmında süreç çabuk ilerliyor gibi geliyor bana diğer şehirlere göre.
İzmir 41F -Dresden
Başvuru-> 5 Haz. 2024
Atama -> 14 Haz. 2024
Randevu-> 24 Tem. 2024
Başvuru-> 5 Haz. 2024
Atama -> 14 Haz. 2024
Randevu-> 24 Tem. 2024
Hayır F39, Kempten AlgâuCello101 yazdı: ↑55 gündür izmirden vize bekliyorum. Son zamanlarda sonuç alan var mı, kaç gün sürüyor
en son sonuç alan ne zaman aldı ben de merak ediyorum. 41f mi sizin? hangi şehire gideceksiniz
Ben de de 20 Haziranda baş vurdun 1 hafta sonra 04.07 tarihine atama verdiler. Fakat hale sonuç çıkmadı. Eksik evrak da yok.25 Hazirandan beri 39f randevusu bekliyorum hala tık yok
öyledir belki sonuçta yabancılar dairesinin hızı çok önemli. ama mesela benim 10 günden fazla olmuştu bvaya mail attığımda kayıt yok dedi, yani konsolosluk göndermemiş belgelerimi sonuçta. keşke bekletmeseler süreç hızlı ilerlese
Günaydın, var mı izmirde herhangi bir güncelleme alan?
ben de 39f için 16 Ağustosta izmir idata randevum vardı tüm belgeler eksiksizdi hatta kalacagım yerin kira sözlesmesine kadar tamdı 12 gün oldu hala bir dönüs alamadım tanıdıklarımdan 8-11 gün içerisinde vizesini alan gördüm yaklasik bir süresi var midir bunun
ben sizden de önce teslim ettim, 41f benim ama hala bir dönüş yokclearlyys yazdı: ↑Çrş Ağu 28, 2024 10:17 pm ben de 39f için 16 Ağustosta izmir idata randevum vardı tüm belgeler eksiksizdi hatta kalacagım yerin kira sözlesmesine kadar tamdı 12 gün oldu hala bir dönüs alamadım tanıdıklarımdan 8-11 gün içerisinde vizesini alan gördüm yaklasik bir süresi var midir bunun
merhaba, d tipi ulusal vize için 23 mart 2024 tarihinde başvurdum izmir konsolosluğuna ve hala herhangi bir randevu verilmedi. Nerdeyse yarım yıl olacak ve tık yok,rezillik.serserb35 yazdı: ↑Pzt Ağu 26, 2024 11:28 am Genel vize başlığı evet var ama direkt izmir güncellemelerini buradan konuşsak iyi olur diye düşündüm. 41f için başvurdum, eksik evrak teslim edeli 2 hafta oldu benim ama hala sonuç yok. geçen hafta bva'ya mail attım ve 1 dk içinde kayıt yok dönüşü aldım. Buradan hepimiz izmir için güncellersek çok iyi olur.
Arkadaşlar merhaba,
Mayıs ortasında 40f vize tipi için randevu talebinde bulundum ve hala randevu atamam gerçekleşmedi. Buradan ve çevremden duyduğum kadarıyla İzmir'de bekleme süresi 1 seneyi aşıyormuş ve belki daha da fazla. Bu durum beni çok umutsuzluğa sokuyor ve ne yapacağımı hiç bilmiyorum kafam çok karışık. Kabülüm dil belgem tüm evraklarım neredeyse hazır. Acaba hiç 40f randevusu yakın zamanda atanan veya bu konuda bana bir öneride bulunabilicek birisi var mı?
Mayıs ortasında 40f vize tipi için randevu talebinde bulundum ve hala randevu atamam gerçekleşmedi. Buradan ve çevremden duyduğum kadarıyla İzmir'de bekleme süresi 1 seneyi aşıyormuş ve belki daha da fazla. Bu durum beni çok umutsuzluğa sokuyor ve ne yapacağımı hiç bilmiyorum kafam çok karışık. Kabülüm dil belgem tüm evraklarım neredeyse hazır. Acaba hiç 40f randevusu yakın zamanda atanan veya bu konuda bana bir öneride bulunabilicek birisi var mı?