merhaba, burada vize anı defterınde yazılan bazı basvuruları keske okumasa idim, okudukça hem bılgım hem de kaygım daha da arttı arkadaşlar benım bir kaç sorum olacak. Oncelıkle tesekkurler .
2 universiteden kabul aldım birisi bayreuth, oburu wurzburg. Ben bolumu daha cok sevdıgm ıcın Wurzburg ıle ılerlemeyı dusunuyorum. Yalnız bolumum hıbrıt.
Yanı derslerın coguna onlıne da katılabılıyoruz.
Eşim ve kızım (6 yaş ) tabi ki benımle gelecekler.(ınsallah)
Bugün bir basvuru sahıbının (41f )okul derslerının ağırlığı cok az olması sebebı ile schengen vizesi ıle gelebılecegını ve ulusal vzesının red oldugunu okudum.
1.Şimdi insallah boyle bır sey basıma gelmez ama bu ıhtımale karsı , kabul mektuplarımın ıkısını de gotursem ve motivasyon mektubumda wurzburg olmazsa bayreuth da olabılır gıbı bır sey yazsam nasıl olur. Hepten batırır mıyım.
2. eşim su an almanyada iş sahibi değil ama şirketlerinin universitem ile yakınlıgı bir saat. Eşimin şirketinin nurnbergte oldugunu ekleyeyım mı mektuba. Uzaktan çalışmayı dusunuyordu kendısı. Yanı almanya da kalarak , ıstanbula hızmet edecekti
3. sorum. Turkıyede oldugu gıbı ben kadıkoyde okuyorum ama kartalda kalmak ıstıyorum gıbı bır sıstem var mı almanyada . Wurzburg unnıversıtesınde okuyan bırı nurnbergden ev tutabılır mı .
4. basvuru belgemıze almanyaya gidiş tarıhımızı kafamıza gore yazabılıyor muyuz. okulum 14 ekımde.
5. bılıyoruz kı cogumuz gerı donmeyecek , bazıları ıstıfa ettı , bu durumu motivasyon mektubuna nasıl yazdınız ? 2 yıl sonrakı hedefınız nedır kısmında kararsızım
Kafam cok karısık ksura bakmayın.
tesekkurler
Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
- Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
- Chrome Mobil - Bilgisayar
- Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar