Merhaba mail gelmesini beklemeyin derim, bende 22 ağustosta eksik evrakla idataya gittim (eksik evrak belgesi vs. imzalatmadılar). Sonrasında bloke hesabımı oluşturdum ve 3 eylülde Ankara Almanya büyükelçiliğine gidip belgeleri teslim etmek istedim (Ankarada eksik evrakları sadece salı günleri saat 14:00-15:00 arasında teslim alıyorlar). Benim belgelerimi teslim almadılar ve belgeleri mail olarak iletmemi istediler. Bana visa@anka.diplo.de şeklinde bir mail adresi verdiler, bende belgeleri oraya ilettim. Halen bekliyorum. Size tavsiyem mümkünse şehrinizdeki büyükelçiliğe belgelerinizle beraber gitmeniz, yoksa mail atmanız.StudentinHessen yazdı: ↑Pzt Eyl 02, 2024 12:43 pm Merhaba vizeniz cok hizli gelmış tebrikler öncelikle.
Ben de 41f için başvurdum iDATA da.
Benim bugünle birlikte 19 gün oldu ama hala bir haber gelmedi ok, eksik belge maili de gelmedi.
Acaba benim de tez zamanda gelir mi?
Okul açılışım 1 Ekim
Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
- Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
- Chrome Mobil - Bilgisayar
- Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar
Öğrenci vizesi çıkması ne kadar sürüyor
-
Re: Öğrenci vizesi çıkması ne kadar sürüyor
41f Ankara
Vize Başvuru Tarihi: 11 Temmuz
Randevu Atama: 2 Ağustos
Randevu Tarihi: 22 Ağustos (eksik evraklı)
Eksik Evrak Maili: 3 Eylül
Vize Teslim Alma: -
-
Tesekkürler, durum şu ki ben herhangi eksik belge vermedim. Bloke hesap, sigorta vs her şey tam.architella yazdı: ↑Prş Eyl 05, 2024 9:26 am Merhaba mail gelmesini beklemeyin derim, bende 22 ağustosta eksik evrakla idataya gittim (eksik evrak belgesi vs. imzalatmadılar). Sonrasında bloke hesabımı oluşturdum ve 3 eylülde Ankara Almanya büyükelçiliğine gidip belgeleri teslim etmek istedim (Ankarada eksik evrakları sadece salı günleri saat 14:00-15:00 arasında teslim alıyorlar). Benim belgelerimi teslim almadılar ve belgeleri mail olarak iletmemi istediler. Bana visa@anka.diplo.de şeklinde bir mail adresi verdiler, bende belgeleri oraya ilettim. Halen bekliyorum. Size tavsiyem mümkünse şehrinizdeki büyükelçiliğe belgelerinizle beraber gitmeniz, yoksa mail atmanız.
Sadece belirtmek istediğim, eksik evrak olmamasına rağmen hiç bir haber yok şu an 22 gün oldu (41F)
Yine de bilgilendirme için teşekkür ederim.
Sizin pasaportunuz da halen gelmedi mi?
-
Anladım, yok maalesef bende halen beklemekteyim, en geç 20sine kadar gelmesini umut ediyorum.StudentinHessen yazdı: ↑Prş Eyl 05, 2024 10:35 am Tesekkürler, durum şu ki ben herhangi eksik belge vermedim. Bloke hesap, sigorta vs her şey tam.
Sadece belirtmek istediğim, eksik evrak olmamasına rağmen hiç bir haber yok şu an 22 gün oldu (41F)
Yine de bilgilendirme için teşekkür ederim.
Sizin pasaportunuz da halen gelmedi mi?
41f Ankara
Merhaba dijital iletiminiz yapıldımı acaba , bende ankaradan 41f ile baṣvurdum 29 ağustosta okulum 1 ekimde açılıyor biraz endiṣeliyim bu konuda...architella yazdı: ↑Cum Eyl 06, 2024 8:41 am Anladım, yok maalesef bende halen beklemekteyim, en geç 20sine kadar gelmesini umut ediyorum.
Ankara 41f(FSU JENA)
başvuru:13.06
randevu mail:26.07
randevu tarihi:05.08
randevu erteleme talebi 26.07
randevu maili:22.08
randevu tarihi:29.08
Vize geliṣ:?
-
Merhaba, BVA yı arayıp bilgi almadım henüz bilmiyorum. Siz görüştünüz mü? Benim okulumda 23 Eylülde açılıyor, benzer kaygıları taşıyoruz
41f Ankara
Ben geçen hafta mail attım geri dönüṣ yapmadılar .Bu gün yabancılar dairesine mail attım ordan cevap bekliyorum .Umarım yetisiriz ...benim okulum ekimin baṣında orda olmaz isem geç gelmeyi kabul etmiyor malesef.lutfen geliṣme olur ise haber edinarchitella yazdı: ↑Sal Eyl 10, 2024 10:39 am Merhaba, BVA yı arayıp bilgi almadım henüz bilmiyorum. Siz görüştünüz mü? Benim okulumda 23 Eylülde açılıyor, benzer kaygıları taşıyoruz
Ankara 41f(FSU JENA)
-
Ah bunu duyduğuma üzüldüm, dilerim ki zamanında yetişirsiniz. Elbette bir gelişme olursa mutlaka sizin mesajınızı alıntılayıp bildiririm.
41f Ankara