Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
- Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
- Chrome Mobil - Bilgisayar
- Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar
Marburg Hazırlık Hakkında
Marburg Hazırlık Hakkında
Merhaba arkadaşlar. Marburg'tan şartlı kabul aldıktan sonra dil kursu için Studienkolleg'e yönlendiriyorlarmış. Ancak burada kurslara erken kayıt olmuyor anladığım kadarıyla. Önce seviye tespit sınavına girmek gerekiyormuş ve öncesinde yer garantisi yok. Sınav da kurs başlamadan yaklaşık 1 ay önce, haliyle o arada vize almak imkansız. Burayla ilgili tecrübesi olan, kursa katılan var mıdır?
Re: Marburg Hazırlık Hakkında
Daha önce bir kac ögrenciyi oraya hazirlik egitimi icin göndermistik. Sinavi online da yapabiliyorlar diye biliyorum veya bir sertifikaniz varsa örnegin telc, ösd veya goethe gibi, sizi seviye tespit sinavindan muaf da tutabiliyorlar.
Almanya da Egitim - Deutschstudent
www.deutschstudent.com
www.deutschstudent.com
Bu benim yaklaşık 1.5 ay önce her gün araştırıp bulamadığım çıkmaza girdiğim bir şeydi. Marburg şartlı kabulüm var. Goethe uni hazıelık eğitimi almak istiyorum. Ben de şöyle bir yol izledim çünkü her türlü vizeyi yerleştirme testi ile kurs arasına getirince de yetişmiyordu ki o araya gelmesi de çok zordu. Bundan dolayı önce gidip üninin intensiv kursları vardı ona kayıt oldum 1 ay sürüyor bunlar. Herhangi bir giriş sınavı tam olarak yoktu gibi online bi sınav oldum sadece.(herhangi bir zaman girebileceğin) Vizeye bu dil kursu kaydıyla gidip sonrasına yerleştirme sınavına gireceğim orada. Eğer senin de böyle bir durumun olursa bölgede herhangi bir dil kursuna ön kayıt yaptırıp onunla vizeye gidebilirsin. Sonra oraya gittiğinde marburgun dil kursu sınavına girersin
siz yerleştirme sınavına girdikten sonra direkt kayıt olma hakkına sahip mi oldunuz?Fatihmrza yazdı: ↑Prş Mar 28, 2024 10:43 am Bu benim yaklaşık 1.5 ay önce her gün araştırıp bulamadığım çıkmaza girdiğim bir şeydi. Marburg şartlı kabulüm var. Goethe uni hazıelık eğitimi almak istiyorum. Ben de şöyle bir yol izledim çünkü her türlü vizeyi yerleştirme testi ile kurs arasına getirince de yetişmiyordu ki o araya gelmesi de çok zordu. Bundan dolayı önce gidip üninin intensiv kursları vardı ona kayıt oldum 1 ay sürüyor bunlar. Herhangi bir giriş sınavı tam olarak yoktu gibi online bi sınav oldum sadece.(herhangi bir zaman girebileceğin) Vizeye bu dil kursu kaydıyla gidip sonrasına yerleştirme sınavına gireceğim orada. Eğer senin de böyle bir durumun olursa bölgede herhangi bir dil kursuna ön kayıt yaptırıp onunla vizeye gidebilirsin. Sonra oraya gittiğinde marburgun dil kursu sınavına girersin
-
emresakkas
viewtopic.php?t=21435
Şu başlığın hepsi marburg hazırlık hakkında hocam, takıldığınız bi yer olursa da sorabilirsiniz
İstanbul Konsolosluğu 36F
Başvuru Tarihi : 28 Haziran 2024
Randevu Atama : 12 Temmuz 2024
Randevu Tarihi : 7 Ağustos 2024
Kargo Sms : 21 Ağustos 2024 (UPS)
Vize Sonuç : 6 Ay Multi
Başvuru Tarihi : 28 Haziran 2024
Randevu Atama : 12 Temmuz 2024
Randevu Tarihi : 7 Ağustos 2024
Kargo Sms : 21 Ağustos 2024 (UPS)
Vize Sonuç : 6 Ay Multi
Merhaba Marburg studienkolleg dil kursu için seviye tespit sınavına girip derslere başladınız sanıyorum. Sınav nasıldı ve hangi kurdan başlatıldınız bilgi verebilir misiniz rica etsem? Teşekkürler.emresakkas yazdı: ↑Cum Eyl 06, 2024 2:27 pm viewtopic.php?t=21435
Şu başlığın hepsi marburg hazırlık hakkında hocam, takıldığınız bi yer olursa da sorabilirsiniz
merhabalar öncelikle tebrik ederim, şartlı kabul için herhangi bir dil belgesi sunmuş muydunuz acaba? 22 ocakta Goethe A2 sertifika sınavına gireceğim ancak sonucu da 2 hafta sonra gibi gelecek. başvurum için sınav sonucunu beklemeli miyim, gereği var mı kararsızım. çok beklersem vizem de geç gelir diye endişeleniyorumFatihmrza yazdı: ↑Prş Mar 28, 2024 10:43 am Bu benim yaklaşık 1.5 ay önce her gün araştırıp bulamadığım çıkmaza girdiğim bir şeydi. Marburg şartlı kabulüm var. Goethe uni hazıelık eğitimi almak istiyorum. Ben de şöyle bir yol izledim çünkü her türlü vizeyi yerleştirme testi ile kurs arasına getirince de yetişmiyordu ki o araya gelmesi de çok zordu. Bundan dolayı önce gidip üninin intensiv kursları vardı ona kayıt oldum 1 ay sürüyor bunlar. Herhangi bir giriş sınavı tam olarak yoktu gibi online bi sınav oldum sadece.(herhangi bir zaman girebileceğin) Vizeye bu dil kursu kaydıyla gidip sonrasına yerleştirme sınavına gireceğim orada. Eğer senin de böyle bir durumun olursa bölgede herhangi bir dil kursuna ön kayıt yaptırıp onunla vizeye gidebilirsin. Sonra oraya gittiğinde marburgun dil kursu sınavına girersin
Selamlar geç yazdım kusura bakmayın çok girmiyorum foruma. Dil belgesi sunamamıştım çünkü benim de yetişmemişti. Dil belgesinin yetişmediğine dair bir dökümana yazıp yüklemiştim fakat dikkate aldılar mı bilmiyorum ama 0 dil belgesi ile kabul vermişlerdizulaldoga yazdı: ↑Sal Oca 14, 2025 1:29 am merhabalar öncelikle tebrik ederim, şartlı kabul için herhangi bir dil belgesi sunmuş muydunuz acaba? 22 ocakta Goethe A2 sertifika sınavına gireceğim ancak sonucu da 2 hafta sonra gibi gelecek. başvurum için sınav sonucunu beklemeli miyim, gereği var mı kararsızım. çok beklersem vizem de geç gelir diye endişeleniyorum
Selamlar, Ben Marburg'ta Master yapabilmek adına Uni-Assist üzerinden başvuruda bulundum ve şartlı kabulümü bekliyorum.
Aylar önce kendime bir Intensivkurs bularak ödememi yaptım ve kaydımı oluşturdum. Yani üni kabulü harici tüm belgelerim tam diyebilirim.
Uni asssistte kayıt kısmında dil belgesi yükleme yeri vardı anket içerisinde. O zamanlar henüz sınava girmediğim için sınav rezervasyonumu koymuştum. Ancak sınavım açıklandıktan sonra A1 Goethe sonucumu Uni-Assist'e yükledim. "Even if any of your details change, there is no need to submit a new application form. You have to provide documents and certificates for all relevant information anyway." diye de bi cevap aldım...
Hala Marburg için şartlı Master kabulü bekleyen arkadaşlar var mıdır?
Yoksa bi hata mı var 
Aylar önce kendime bir Intensivkurs bularak ödememi yaptım ve kaydımı oluşturdum. Yani üni kabulü harici tüm belgelerim tam diyebilirim.
Uni asssistte kayıt kısmında dil belgesi yükleme yeri vardı anket içerisinde. O zamanlar henüz sınava girmediğim için sınav rezervasyonumu koymuştum. Ancak sınavım açıklandıktan sonra A1 Goethe sonucumu Uni-Assist'e yükledim. "Even if any of your details change, there is no need to submit a new application form. You have to provide documents and certificates for all relevant information anyway." diye de bi cevap aldım...
Hala Marburg için şartlı Master kabulü bekleyen arkadaşlar var mıdır?