Evet. Vizem bugün atandı 26 temmuza, okuldan bir dönüşte almadım hala. Vize tarihine kadar kayıt olmam lazım. Yoksa vizeyi ertelemek zorunda kalabilirim gibi duruyor.
Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
- Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
- Chrome Mobil - Bilgisayar
- Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar
JLU Giessen
Re: JLU Giessen
bende o kursa kayıt olacağım dil belgemin gelmesini bekliyorum. sizin elinizde bir dil belgesi var mı? ve hangi şehirden ne zaman vizeye başvurmuştunuz?
Dil belgem var. Ankara 4 haziran 40f başvurmuştum bugün 26 temmuza atandı. Siz uni assiste belgelerinizi yüklediniz mi?
Sizin Uni assist ne kadar sürede açıklanmıştı? 17 haziranda belgelerimi yükledim. Vizeye kadar yetişir mi sizce? Daha yurda başvurmamıştım. Siz nereden yurda başvuruluyor biliyor musunuz?
bana mail başvurduktan 23 gün sonra gelmiş. üniversiteden mail gelmeden önce üni assistten başvurunuzun üniversiteye iletildiğine dair bir belge geliyor bu belgeden 4-5 gün sonrada üniversiteden mail gelmiş bana. yurtlarada üniversiteden mail geldikten sonra studierendenwerk giessen websitesinden başvuruluyor, ama hemen çıkmıyor ben başvuralı 2 ay oldu hala bekliyorum.
Anladım teşekkür ederim. Umarım vize randevusuna kadar kayıt yaptırabilirim, yoksa ertelemem gerekecek. Siz vizeye başvurdunuz mu?berfff yazdı: ↑Çrş Tem 10, 2024 8:46 pm bana mail başvurduktan 23 gün sonra gelmiş. üniversiteden mail gelmeden önce üni assistten başvurunuzun üniversiteye iletildiğine dair bir belge geliyor bu belgeden 4-5 gün sonrada üniversiteden mail gelmiş bana. yurtlarada üniversiteden mail geldikten sonra studierendenwerk giessen websitesinden başvuruluyor, ama hemen çıkmıyor ben başvuralı 2 ay oldu hala bekliyorum.
Mailin içeriği nasıldı acaba anlaşılır bir şekilde belgelerin geldiği ve kayıt yapılabileceği yazıyor muydu? Bana hala mail gelmedi, vize ertelemesi için az günüm kaldı.berfff yazdı: ↑Çrş Tem 10, 2024 8:46 pm bana mail başvurduktan 23 gün sonra gelmiş. üniversiteden mail gelmeden önce üni assistten başvurunuzun üniversiteye iletildiğine dair bir belge geliyor bu belgeden 4-5 gün sonrada üniversiteden mail gelmiş bana. yurtlarada üniversiteden mail geldikten sonra studierendenwerk giessen websitesinden başvuruluyor, ama hemen çıkmıyor ben başvuralı 2 ay oldu hala bekliyorum.
evet, belgelerin incelendiği yazıyordu . kurs kayıt linki vardı ve burdan kayıt olabilirsiniz yazıyordu.
altiberf@gmail.com bu adrese numaranızı veya varsa instagramınızı atarsanız iletişime geçebiliriz
Herkese selam,
Arkadaşlar kalacak yer işini nasıl çözdünüz? Wg'den yazdım birkaç yere de hiç dönüş olmuyor abonelik alsam bir faydası olur mu? bir de yurt için haziran sonunda başvurup kabul alan olmuş diye duydum. temmuz ayında başvurup yerleştirilen var mı acaba?
Arkadaşlar kalacak yer işini nasıl çözdünüz? Wg'den yazdım birkaç yere de hiç dönüş olmuyor abonelik alsam bir faydası olur mu? bir de yurt için haziran sonunda başvurup kabul alan olmuş diye duydum. temmuz ayında başvurup yerleştirilen var mı acaba?
İstanbul Gayrettepe 41F
Başvuru tarihi-> 7 Temmuz 2024
Atama tarihi-> 21 Temmuz 2024
Randevu tarihi-> 20 Ağustos 2024
Vize geliş tarihi-> ...
Başvuru tarihi-> 7 Temmuz 2024
Atama tarihi-> 21 Temmuz 2024
Randevu tarihi-> 20 Ağustos 2024
Vize geliş tarihi-> ...
-
- İletişim:
Merhaba,
Uni assist’den JLU Gießen Studienvorbereitungkurs için ön onayım geldi VPD ile beraber. Sanırım okuldan da bir onay maili gelmesi gerekiyor.
Bu maili alan arkadaşlar tam olarak ne zaman aldınız maili?
Sizce şu an vizeye başvurmalı mıyım?
Yardımcı olursanız çok sevinirim…
Uni assist’den JLU Gießen Studienvorbereitungkurs için ön onayım geldi VPD ile beraber. Sanırım okuldan da bir onay maili gelmesi gerekiyor.
40f - İstanbul Gayrettepe Ofisi - Frankfurt
Randevu talebi: 28 Ekim 2024
Randevu atanma: 8 Kasım 2024
Vize randevu tarihi: 19 Aralık 2024
Eksik evrak talebi: 23.01.2025
Vize geliş: 11.02.2025
Randevu talebi: 28 Ekim 2024
Randevu atanma: 8 Kasım 2024
Vize randevu tarihi: 19 Aralık 2024
Eksik evrak talebi: 23.01.2025
Vize geliş: 11.02.2025
Bana okuldan mail 2 gün sonra gelmişti.umeyrorhan yazdı: ↑Pzr Eki 27, 2024 3:13 am Merhaba,
Herkese merhaba. Gießen Üniversitesi'ne yüksek lisansa başvurmak istiyorum. B1 belgem var. Normalde bu okulun şartlı kabul verdiği söyleniyor. Ama başvurmak istediğimde uni assist'te almanca kursu ve bölümün kendisi ayrı ayrı yer alıyor. Anladığım kadarıyla benim dil kursu olana başvurmam gerekiyor değil mi?
Bir de şunu soracağım. Uni assist üzerinden başvurularımı okulların başvuru tarihleri geçmediği takdirde istediğim zaman yapabilirim, hepsini tek seferde, aynı gün yapmak gibi bir zorunluluğum yok değil mi? Başvurular her okul için ayrı ayrı değerlendiriliyor diye biliyorum ama emin olmak istedim.
Bir de şunu soracağım. Uni assist üzerinden başvurularımı okulların başvuru tarihleri geçmediği takdirde istediğim zaman yapabilirim, hepsini tek seferde, aynı gün yapmak gibi bir zorunluluğum yok değil mi? Başvurular her okul için ayrı ayrı değerlendiriliyor diye biliyorum ama emin olmak istedim.