Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
- Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
- Chrome Mobil - Bilgisayar
- Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar
ingilizce dil becerisi yeterlilik kanıtı
ingilizce dil becerisi yeterlilik kanıtı
merhabalar masteriçin kabul aldım ve master bölümüm %100 ingilzce olduğu için vizeye ingilizce girdim bütün belgelerimide ona göre ayarladım. okuldan kabulüm geldi lisansı %100 ingilizce okuduğum için problem yaşamadım. vize görüşmesine girdim ordada bir sorun yaşamadım ama bugün konsolosluktan gelen mailde ingilizce dil yeterliliğinin kanıtını istediler ben Medium of Instruction Letter(lisansımın %100 ingilizce olduğuna dair üniversiteden ıslak imzalı belge) belgesi evraklarımın içinde olmasına rağmen tekrar gönderdim. benimle aynı durumu yaşayan oldu mu hangi belgelerle kanıt sunuyoruz, Medium of Instruction Letter yeterli olmuyor mu?
Re: ingilizce dil becerisi yeterlilik kanıtı
selam,
Ben de şu an aynı süreçteyim. Okuldan kabul alıp kayıt oldum. Dil kanıtı olarak MOI kullandım. Vizeye başvurdum randevuyu bekliyorum. acaba senin sürecin nasıl sonuçlandı, cevaplayabilir misin? MOI yeterli oldu mu merak ediyorum. Ona göre IELTS çalışacağım. Bir de okulun ve bölümün neydi benim Mühendislik acaba fark eder mi?
Ben de şu an aynı süreçteyim. Okuldan kabul alıp kayıt oldum. Dil kanıtı olarak MOI kullandım. Vizeye başvurdum randevuyu bekliyorum. acaba senin sürecin nasıl sonuçlandı, cevaplayabilir misin? MOI yeterli oldu mu merak ediyorum. Ona göre IELTS çalışacağım. Bir de okulun ve bölümün neydi benim Mühendislik acaba fark eder mi?
-
engineer33
Re: ingilizce dil becerisi yeterlilik kanıtı
normalde kabul belgesinde okul not genelde "öğrencinin dil yeterliliği kanıtlanmıştır" gibi not düşer, bu yeterli olur diye biliyorum
41F Ankara / Berlin
Randevu Talebi : 13.11.2025
Randevu Atama : 14.11.2025
Randevu Tarihi : 28.11.205
Karar Maili : 06.03.2026
Pasaport Teslim : 10.03.2026
Vize Başlangıç : 10.03.2026 / 1 Yıl Multi
Randevu Talebi : 13.11.2025
Randevu Atama : 14.11.2025
Randevu Tarihi : 28.11.205
Karar Maili : 06.03.2026
Pasaport Teslim : 10.03.2026