Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
- Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
- Chrome Mobil - Bilgisayar
- Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar
Vize Ani Defteri - 2023
Vize Ani Defteri - 2023
Yeni Anilar & Yeni Konular & Yeni Tecrübeler
-------Gorusmeye nerede girdigimizi,
------Yasadiklarimizi,
-----Bilinenlerin disinda ne tür belgeler goturdugumuzu,
----Sorulan sorulari
---Vize sonucunu
--Kisaca vizeyle ilgili herseyi burada paylasalim...
Vize Ani Defteri -2022 ye burdan ulasabilirsiniz:
viewtopic.php?t=17917
2023 yilinda vize basvurusu yapacak olan bütün üyelerimize basarilar.
-------Gorusmeye nerede girdigimizi,
------Yasadiklarimizi,
-----Bilinenlerin disinda ne tür belgeler goturdugumuzu,
----Sorulan sorulari
---Vize sonucunu
--Kisaca vizeyle ilgili herseyi burada paylasalim...
Vize Ani Defteri -2022 ye burdan ulasabilirsiniz:
viewtopic.php?t=17917
2023 yilinda vize basvurusu yapacak olan bütün üyelerimize basarilar.
Almanya da Egitim - Deutschstudent
www.deutschstudent.com
www.deutschstudent.com
-
Re: Vize Ani Defteri - 2023
yakın zamanda izmir idatadan görüşme tarihi atanan varmı? 7 aralıktan beri tarih atanmasını bekliyorum vize türüm 41f
İzmir İdata 36f ,15 Aralıktan beri tarih ataması bekliyorum.
TU Dortmund
Ankara 52f ,25 Kasım'dan beri tarih ataması bekliyorum.
36f izmir , Ağustos ortasından beri atama bekliyorum malesef.
Bu İzmirin durumu ne olacak böyle, hiç bir yetkili ses çıkarmıyor. Hiç kimse bir şey demiyor
TU Dortmund
Zaten normalde kış dönemi için başvurdum .Daha sonra sayısız mail atsamda cevap bile gelmedi.Kış dönemi icin kaydımı dondurmuştum simdi yaz donemi icin bekliyorum.Bu gidişle onada yetişemiyeceğiz gibi...En son cevap verdikleri mailde 6 aya kadar sürebileceği ve ancak atamadan sonra aciliyet ile ilgilenebilecekleri yazıyordu.
Hadi ya kötü olmuş. umarım tez zamanda atarlar randevunuzu. Peki hangi üniden şartlı kabul aldınız ve en önemlisi dil okulunuzu nasıl dondurdunuz. Başıma gelirse diye soruyorum ben de randevu ataması bekliyorum 36f içinMahmut_35 yazdı: ↑Pzt Oca 02, 2023 7:05 pm Zaten normalde kış dönemi için başvurdum .Daha sonra sayısız mail atsamda cevap bile gelmedi.Kış dönemi icin kaydımı dondurmuştum simdi yaz donemi icin bekliyorum.Bu gidişle onada yetişemiyeceğiz gibi...En son cevap verdikleri mailde 6 aya kadar sürebileceği ve ancak atamadan sonra aciliyet ile ilgilenebilecekleri yazıyordu.
Bizim randevu talebi oluşturalı daha 11 gün oldu ama Ankaradan Aralık ayında randevu talebi oluşturan oldu mu acaba?
Ortalama olarak baktım da Ausbildung vizesi randevu tarihi 3 ay sürüyor 1 ay bitti 2. Ay dayım ocak tarihinin sonu yada şubat ayının başında tarih ataması olur diye düşünüyorum bu arada vize görüşmesinde mülakata ne soruyorlar?
-
36F, İzmir
Başvuru tarihi: 7 Temmuz 2022
Randevu atama: 2 Kasım 2022
Randevu : 17 Kasım 2022
Eksik evrak talebi : 2 Ocak 2023
Pasaport teslim : Bekleniyor
Eksik evrak Almanca kursunun ödendiğine dair kanıt ve tarihinin 1 ay sonrasına güncellenmesi.
Vize görüşmesinde sorulan sorular burada genelde yazıldığı gibi kurs, geçim ile ilgili, kurs ve okul bittikten sonraki planlar.
İşlemler gerçekten çok uzun sürüyor. Ne kadar erken başvuru yaparsanız o kadar iyi.
Başvuru tarihi: 7 Temmuz 2022
Randevu atama: 2 Kasım 2022
Randevu : 17 Kasım 2022
Eksik evrak talebi : 2 Ocak 2023
Pasaport teslim : Bekleniyor
Eksik evrak Almanca kursunun ödendiğine dair kanıt ve tarihinin 1 ay sonrasına güncellenmesi.
Vize görüşmesinde sorulan sorular burada genelde yazıldığı gibi kurs, geçim ile ilgili, kurs ve okul bittikten sonraki planlar.
İşlemler gerçekten çok uzun sürüyor. Ne kadar erken başvuru yaparsanız o kadar iyi.
Selamlar; bu yılın sonuna doğru vizeye başvurmayı planlıyorum, Almanca seviyeme bağlı. Ankaradayım ama Ankara Büyükelçiliği çok sıkıntı çıkarıyor diye okuyorum sürekli. Sizce vizeye nerede başvurmalıyım? Başvurumu yaparken ikametimi değiştirmeli miyim? İzmir sanırım bu konuda daha az sıkıntı çıkarıyor.
Ben ve arkadaşlarım farklı şehirlerde başvurduk en hızlı çalışan İstanbul bence İstanbulu seçfireside yazdı: ↑Sal Oca 03, 2023 2:59 pm Selamlar; bu yılın sonuna doğru vizeye başvurmayı planlıyorum, Almanca seviyeme bağlı. Ankaradayım ama Ankara Büyükelçiliği çok sıkıntı çıkarıyor diye okuyorum sürekli. Sizce vizeye nerede başvurmalıyım? Başvurumu yaparken ikametimi değiştirmeli miyim? İzmir sanırım bu konuda daha az sıkıntı çıkarıyor.
Merhaba, açıkcası ben ankarada çok rahat bi görüşme gerçekleştirdim süre olarakta 1 aya yakın randevu bekledim 28 kasımdan beride vize durumunu bekliyorum. Sanırım biraz şans işi süreler ve görüşmelerin rahatlık seviyelerifireside yazdı: ↑Sal Oca 03, 2023 2:59 pm Selamlar; bu yılın sonuna doğru vizeye başvurmayı planlıyorum, Almanca seviyeme bağlı. Ankaradayım ama Ankara Büyükelçiliği çok sıkıntı çıkarıyor diye okuyorum sürekli. Sizce vizeye nerede başvurmalıyım? Başvurumu yaparken ikametimi değiştirmeli miyim? İzmir sanırım bu konuda daha az sıkıntı çıkarıyor.
Merhaba
36f mi miydi sizinki? Ben de 22 Aralık’ta Ankara için randevu talebinde bulundum atama bekliyorum. Master için miydi sizin?
Benim randevum yaklasik bir ay sonra gelmisti umarim sizinde hemen randevunuz gelir. Evet Clausthal üniversitesinden sartli kabul aldim master icin ama garantörüm Nürnberg de 1 sene orada dil okuluna gidicem Sizinde mi master icindi?