Ben de hibeliyim ve benim başvuru esnasında burslu seçeceğini seçemediğim için bu soruna takıldığını anladım ama Erasmus hibesi tam olarak istenen yaşam parasını karşılamıyor sonuçta ben ondan dolayı burssuz yaptım anlaşılan benimki de aynı sebeple takıldı.elifserce66 yazdı: ↑Cmt Mar 04, 2023 8:25 pm Bana ne zaman başladığı söylenmedi 3 Mart Cuma günü mail geldi sanırım o zamandan başlıyordur. Ben hibeliyim fakat buna rağmen yolladılar mı evraklarımı ya? Çok tuhaf...
Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
- Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
- Chrome Mobil - Bilgisayar
- Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar
Sessizlik süresi prosedürü
Re: Sessizlik süresi prosedürü
Merhabalar, sessizlik süresi ile ilgili konsoloslukta görüştüğüm hanımefendi süreyi bozarsanız başa döner hiç mail atmayın vs dedi ne kadar rivayet etmeliyim bilemedim. Bir de önceki yazışmalardan anladığım sessizlik sürecine yönelik Auslanderbehördelerle iletişime geçilmiş bu süreçte de ben de aynısını yapsam zararı olur mu yoksa en azından olumlu veya olumsuz dönüş mü almış olurum fikriniz var mı?
-
Hangi numarayı aradınız? İstanbul Konsolosluğu vize bölümü numarsını mı? Ayrıca ben böyle bir durumun olduğunu düşünmüyorum, başa sarmaz yani. O sadece rahatsız etmeyelim diye koyulmuş bir süre sanırsam. Direkt olarak telefonla konuştuğunuzda vizenizin nerede olduğunu sorgulama imkanınız olmadı mı ?cigdemcyt yazdı: ↑Sal Mar 14, 2023 6:00 pm Merhabalar, sessizlik süresi ile ilgili konsoloslukta görüştüğüm hanımefendi süreyi bozarsanız başa döner hiç mail atmayın vs dedi ne kadar rivayet etmeliyim bilemedim. Bir de önceki yazışmalardan anladığım sessizlik sürecine yönelik Auslanderbehördelerle iletişime geçilmiş bu süreçte de ben de aynısını yapsam zararı olur mu yoksa en azından olumlu veya olumsuz dönüş mü almış olurum fikriniz var mı?
Galiba bir yanlış anlaşılma var sessizlik süresi 3 hafta 2 gündür ben de 23 gün bekledim.
Vizesi 15 günde gelen arkadaşıö 3600 euro burs alıyordu vize kağıdında (her ay 600 euro) yazıyordu o yüzden erken geldi
ben attım hiç de bir şey olmadı bana paşa paşa 23 gün bekle dediler en azından ne zaman başladı ne zaman bitti onu öğrendim ben olsam yazardımcigdemcyt yazdı: ↑Sal Mar 14, 2023 6:00 pm Merhabalar, sessizlik süresi ile ilgili konsoloslukta görüştüğüm hanımefendi süreyi bozarsanız başa döner hiç mail atmayın vs dedi ne kadar rivayet etmeliyim bilemedim. Bir de önceki yazışmalardan anladığım sessizlik sürecine yönelik Auslanderbehördelerle iletişime geçilmiş bu süreçte de ben de aynısını yapsam zararı olur mu yoksa en azından olumlu veya olumsuz dönüş mü almış olurum fikriniz var mı?
Teşekkürler yazacağım konsolosluktan aradığımda 1 Mart'ta başladığını öğrendim ama bitiş sürecini bilmiyorum mail atacağım bugün
Benim de okulum 4 ay için 600 veriyor sağ olsun 6 ayı da vermediği için ben tam burs diye geçiremedim. ama sponsorluk belgem vardı onun bir işe yaramasını beklerdim
Merhaba
Sessizlik süresi sadece Erasmus ile başvuranlar için mi var?
Sessizlik süresi sadece Erasmus ile başvuranlar için mi var?
Bu konuda tam bir fikrim yok ama bursunuz olmadığı için ödemelerin kontrolü için sessizlik sürecine girdiniz deniliyor.