Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
- Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
- Chrome Mobil - Bilgisayar
- Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar
Sessizlik süresi prosedürü
Sessizlik süresi prosedürü
Merhaba arkadaşlar benim belgelerim sessizlik süresi prosedürü kapsamında almanyaya gitti ve bu süre doldu ama sessizlik bozlumadı yani 3 hafta 2 gün içinde yabancılar dairesi konsolosluğa herhangi bir dönüş yapmadı, bundan sonra ne olur? gelen mail de zımnen onaylanmış sayılacak yazıyordu bu durum ile karşılaşan var mı?
Re: Sessizlik süresi prosedürü
Merhaba Arkadaşlar yorum yapmak isteyen var mı ?Aligür yazdı: ↑Prş Tem 15, 2021 9:38 pm Merhaba arkadaşlar benim belgelerim sessizlik süresi prosedürü kapsamında almanyaya gitti ve bu süre doldu ama sessizlik bozlumadı yani 3 hafta 2 gün içinde yabancılar dairesi konsolosluğa herhangi bir dönüş yapmadı, bundan sonra ne olur? gelen mail de zımnen onaylanmış sayılacak yazıyordu bu durum ile karşılaşan var mı?
-
Hocam sessizlik prosedürü tamamen millet başvurur başvurmaz konsolosluğu taciz etmeye başlamasın diye. Başvurduğun ilin yabancılar dairesi ile iletişime geç maillere çok hızlı cevap veriyorlar. herhangi bir tıkanma mı var yoksa standart yavaşlık mı öğrenmiş olursun. konsolosluk türkiyede türke benzemiş hiçbir maile düzgün cevap veremiyorlar kimse de oturup aa bunun durumu neymiş diye ilgilenmiyor. Ama işin Almanya kısmındakiler çok ilgili, düzgünce maillere dönüş yapıyorlar.
Europa-Universität Flensburg (EUF) - Flensburg
Hocam perşembe günü konsolosluk açılıyor mail atacağım verecekleri cevaba göre yabancılar dairesine de yazarımilhan023309 yazdı: ↑Pzt Tem 19, 2021 3:58 pm Hocam sessizlik prosedürü tamamen millet başvurur başvurmaz konsolosluğu taciz etmeye başlamasın diye. Başvurduğun ilin yabancılar dairesi ile iletişime geç maillere çok hızlı cevap veriyorlar. herhangi bir tıkanma mı var yoksa standart yavaşlık mı öğrenmiş olursun. konsolosluk türkiyede türke benzemiş hiçbir maile düzgün cevap veremiyorlar kimse de oturup aa bunun durumu neymiş diye ilgilenmiyor. Ama işin Almanya kısmındakiler çok ilgili, düzgünce maillere dönüş yapıyorlar.
Merhaba,
İstanbul konsolosluğu resmi web sitesine göre Vize bölümü tüm hafta kapalı görünüyor istanbul konsolosluğu için.
İstanbul konsolosluğu resmi web sitesine göre Vize bölümü tüm hafta kapalı görünüyor istanbul konsolosluğu için.
Burada vize bölümünün tatil olduğu süreleri görebilirsiniz. Bu hafta tamamen tatil gözüküyor.
https://tuerkei.diplo.de/tr-tr/vertretu ... 18/2147030
Hocam burda da tatil günleri var :Juraine yazdı: ↑Pzt Tem 19, 2021 10:05 pm Burada vize bölümünün tatil olduğu süreleri görebilirsiniz. Bu hafta tamamen tatil gözüküyor.
https://tuerkei.diplo.de/tr-tr/vertretu ... 18/1530788
Nasıl anlamadım ben de
-
Sistem devamında senin için nasıl ilerledi hocam? Vizen çıktı mı? Çıktıysa ne kadar sürede gerçekleşti? Kimler ile irtibata geçtin? Benim de bugün başvurum sessizlik süresi prosedürüne girdi de, konsolosluğa süresi daha uzun yeni bir pasaport iletmem isteniyor. Sürecini öğrenmek isterim. Teşekkür ederim
Merhaba hocam vizem 9 hafta sonra elime ulaştı suan almanyadayım herhangi biriyle irtibata geçmedim fazlada vizemin durumunu sormadim ,bence eğer ki dil belgeniz var ise size vize verirlerariftoteles yazdı: ↑Çrş Ağu 11, 2021 5:14 pm Sistem devamında senin için nasıl ilerledi hocam? Vizen çıktı mı? Çıktıysa ne kadar sürede gerçekleşti? Kimler ile irtibata geçtin? Benim de bugün başvurum sessizlik süresi prosedürüne girdi de, konsolosluğa süresi daha uzun yeni bir pasaport iletmem isteniyor. Sürecini öğrenmek isterim. Teşekkür ederim
-
Sessizlik süresi prosedürüne giriş gününden itibaren mi 9 hafta saydın hocam? Benim pasaport sürem dışında her evrağım tam, sadece yeni bir pasaport iletmemi istediler (daha uzun süresi kalan). Dil belgesidir vs hiçbir eksiklik yok. 3 Eylül 2021'de bu sessizlik süresi prosedürü sona erecek. İstanbul Konsolosluğu benimki, acaba Eylül sonuna çıkar mı...
Yok sessizlik suresi mesajindan 5 Hafta sonra vize elime ulasti umarim eylūl ayina kadar verirlerariftoteles yazdı: ↑Cum Ağu 13, 2021 9:57 pm Sessizlik süresi prosedürüne giriş gününden itibaren mi 9 hafta saydın hocam? Benim pasaport sürem dışında her evrağım tam, sadece yeni bir pasaport iletmemi istediler (daha uzun süresi kalan). Dil belgesidir vs hiçbir eksiklik yok. 3 Eylül 2021'de bu sessizlik süresi prosedürü sona erecek. İstanbul Konsolosluğu benimki, acaba Eylül sonuna çıkar mı...
-
Merhaba, ben sessizlik prosedürüyle ilgili bir mail almadım ve başvuralı 1 ay oluyor. Münih yabancılar şubesine mail gönderdim fakat otomatik maille reddedildi. Nasıl ulaşabilirim, ne yapabilirim tavsiyesi olan var mı...
-
Ben de almadım. Bilgilendirmeyi kağıt üzerinde vermişlerdi randevu günü. Bu mailin atılması zorunlu değil sanırm
-
Bir de bir şey aklıma takıldı hocam. Vize 9 hafta sonra elime ulaştı dedin ya; sessizlik prosedürü mesajı geldiğinden 5 hafta sonra vizem geldi dedin. Bu durumda 4 hafta sonra mı sessizlik prosedürünün başladığı ile ilgili mail aldın? Ve de neden sessizlik prosedürüne girmişti başvurun?
Hocam bir önceki pasaportunuzda ne kadar sure kalmisti ? Benimde yaklaşık 1 ayi gecti başvuru yapalı. Butun evrakların tam olduguna eminim tek sikinti pasaportun suresi olabilir diye düşünüyorum. Daha iletişime gecmediler umarım onumuzdek haftai belli olur durum.ariftoteles yazdı: ↑Çrş Ağu 11, 2021 5:14 pm Sistem devamında senin için nasıl ilerledi hocam? Vizen çıktı mı? Çıktıysa ne kadar sürede gerçekleşti? Kimler ile irtibata geçtin? Benim de bugün başvurum sessizlik süresi prosedürüne girdi de, konsolosluğa süresi daha uzun yeni bir pasaport iletmem isteniyor. Sürecini öğrenmek isterim. Teşekkür ederim
Istanbul konsolosluğuariftoteles yazdı: ↑Cmt Ağu 14, 2021 1:07 pm Ben de öyle umuyorum Ekime kadar çıkarsa iyi, çıkmazsa..Teşekkür ediyorum bilgi için. Senin hangi konsolosluklaydı işin?
Aynen 4 hafta sonra geldi mail neden sessizlik kapsamına girdi bilmiyorumariftoteles yazdı: ↑Cmt Ağu 14, 2021 4:41 pm Bir de bir şey aklıma takıldı hocam. Vize 9 hafta sonra elime ulaştı dedin ya; sessizlik prosedürü mesajı geldiğinden 5 hafta sonra vizem geldi dedin. Bu durumda 4 hafta sonra mı sessizlik prosedürünün başladığı ile ilgili mail aldın? Ve de neden sessizlik prosedürüne girmişti başvurun?