Kişi sayısı atama süresinde fark etmiyor diye biliyorum. Yüksek lisans için ise 40f'den başvurursanız daha hızlı olabilir ama tekrar ödeme yapmanız gerekir muhtemelen. 36f için en son 29 haziranın başvurusu atandı.
Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
- Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
- Chrome Mobil - Bilgisayar
- Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar
IDATA randevu atanma süresi
Re: IDATA randevu atanma süresi
36F İstanbul Konsolosluğu
Başvuru: 29.06.2023
Randevu Atama: 13.09.2023
Randevu Tarihi: 10.10.2023
Vize Geliş: xx/xx/20xx
Stuttgart/BW
Stuttgart/BW
Danışman firmamın yönlendirmesi üzerine 36F den başvuru yaptık ama burada gördüğüm kadarıyla en az 3 ay bekletiyor 36f. Danışmanlık firmasıyla görüşeceğim yeniden ödeme yapabiliriz hiç sorun değil 3 ay beklemektense. Ama emin olmak için kendi durumumu özetleyeyim;
-Bremen Üniversite'sinden şartlı kabulüm var
-Uniasist onay(denklik) belgem var 2.2 puanlı
-Almanca yoğun dil kursuna kayıt yaptıracağım. bunun belgelerini koyacağım dosyaya
-Goethe A1 belgesi ekleyeceğim
Bu durumda 40F vizeye başvurabilir miyiz eşimle birlikte? Randevu günü gittiğimde "niye bu vizeye başvurdunuz?" demezler dimi?
-Almanca yoğun dil kursuna kayıt yaptıracağım. bunun belgelerini koyacağım dosyaya
Bu durumda 40F vizeye başvurabilir miyiz eşimle birlikte? Randevu günü gittiğimde "niye bu vizeye başvurdunuz?" demezler dimi?
sadece yüksek lisans için şartlı kabul alanlar 40f’e başvurabiliyor. Eğer şartlı kabulünüz sadece lisans için ise 36f’e başvurmalısınız. Yüksek lisans şartlı kabulü alıp 36f’e başvurduğunuz zaman da sorun çıkmıyor diye biliyorum. 40f’in tek avantajı süre anladığım kadarıylacnsu yazdı: ↑Çrş Eyl 20, 2023 9:48 am Danışman firmamın yönlendirmesi üzerine 36F den başvuru yaptık ama burada gördüğüm kadarıyla en az 3 ay bekletiyor 36f. Danışmanlık firmasıyla görüşeceğim yeniden ödeme yapabiliriz hiç sorun değil 3 ay beklemektense. Ama emin olmak için kendi durumumu özetleyeyim;
36F İstanbul Konsolosluğu
Stuttgart/BW
Stuttgart/BW
Arkadaşlar iyi akşamlar yakın zamanda 36F İstanbul ataması yapılan kimse yok mu? En son 29 Haziran atandı.
36f ankara atamasi yapilan var midir yada yakin zamanda basvuran atamasi gelen?
-
merhabalar, ankaradan 11f başvurusu yapan varmı yakın tarihte? süreç hakkında deneyimlerinizi bekliyorum teşekkürler
evet ben de aynı şekilde anladım. Benim kabulüm master programına o yüzden vakit kaybetmek istemiyoruz. Bugün 40F olarak yeni bir randevu alacağız olanı iptal ederek. Cevabınız için teşekkürler.
emirogan9 yazdı: ↑Çrş Eyl 20, 2023 9:20 pm sadece yüksek lisans için şartlı kabul alanlar 40f’e başvurabiliyor. Eğer şartlı kabulünüz sadece lisans için ise 36f’e başvurmalısınız. Yüksek lisans şartlı kabulü alıp 36f’e başvurduğunuz zaman da sorun çıkmıyor diye biliyorum. 40f’in tek avantajı süre anladığım kadarıyla
36f şartlı kabul istanbul
Başvuru : 14 temmuz
Atanma : 22 eylül
randevu tarihi : 16 ekim
Bugün atandı arkadaşlar hayırlısı olur umarım
Başvuru : 14 temmuz
Atanma : 22 eylül
randevu tarihi : 16 ekim
Bugün atandı arkadaşlar hayırlısı olur umarım
36F istanbul