Merhaba görüşmeye girdiniz mi nasıl geçti mülakat var mıydıEkintuncel yazdı: ↑Pzt Eki 28, 2024 12:57 pm Hadi hayırlı olsun. Görüşme ile ilgili de bilgi verirseniz sevinirim. Umarım sorunsuz geçer.
Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
- Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
- Chrome Mobil - Bilgisayar
- Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar
IDATA randevu atanma süresi
-
Re: IDATA randevu atanma süresi
Şimdi vize anı defterine yazdımyusufkuskiran yazdı: ↑Çrş Kas 06, 2024 6:13 pm Merhaba görüşmeye girdiniz mi nasıl geçti mülakat var mıydı
Ankara 36f
Randevu başvuru tarihi: 2 Temmuz
Randevu atanma tarihi: 28 Ekim
Randevu tarihi: 6 Kasım
Vize sonuç:31 Aralık
Randevu başvuru tarihi: 2 Temmuz
Randevu atanma tarihi: 28 Ekim
Randevu tarihi: 6 Kasım
Vize sonuç:31 Aralık
-
selamlar, blue card icin istanbul atamalari en son hangi basvuru tarihlerine yapildi acaba? ben 10 eylulde basvurdum, 2 ay olmak uzere ancak hala randevu tarihi alamadim
11F Blue Card Istanbul
Başvuru: 10.09.2024
Atanma:
Randevu:
Pasaport teslimatı:
Başvuru: 10.09.2024
Atanma:
Randevu:
Pasaport teslimatı:
merhabalar,10 Ekim İstanbul için 36f başvurusu Aralık ortalarına doğru randevu gelir mi
İstanbul 36f
Randevu başvuru: 11 Ekim
Randevu atama:11 Aralık
Randevu tarihi:8 Ocak
Vize geliş: 22 Ocak
1 yıllık multi
Randevu başvuru: 11 Ekim
Randevu atama:11 Aralık
Randevu tarihi:8 Ocak
Vize geliş: 22 Ocak
1 yıllık multi
Merhaba, izmirden başvuruyu iptal edip ikameti istanbula alıp oradan başvuru yapabiliyormuyuz ? bir problem oluyormu ? bu konu hakkında bilgi verebilirmisiniz ? Kendi süreciniz ve izlediğiniz yol hakkında bilgi verirseniz çok memnun olurum, teşekkürler.
Merhaba, sürecinizdeki son gelişmeler hakkında bilgi verebilirmisiniz ? İkameti istanbula aldırıp vize görüşmesi yapabildinizmi ? Edindiğiniz tecrübeleri ve tavsiyelerinizi bizimle paylaşabilirmisiniz ? Bizde izmir mağduruyuz, çözüm olarak ikameti istanbula aldırmayı düşünüyorum ama karşıma bir engel çıkarmı bilmiyorum çünkü izmirden başvuru yaptım.Duman yazdı: ↑Cum Kas 01, 2024 11:39 pm Merhaba, ben de 36f için İzmir'den 3 Ekimde başvuru yapmış bulundum. Gerçekten diğer başlıklarda da Mart'tan beri bekleyenlerin olduğunu görünce şok oldum. Acaba İzmir'i iptal edip, İstanbul'a mı başvursam diye düşünüyorum? Çevremizden aldığımız bilgilerle vize sürecini, eğer bir aksilik olmazsa, 3-4 aylık sürede tamamlayıp, Ocak -Şubat gibi Almanya'da dil kursuna başlamak ve sonrasında da 2025 kış sömestrinde kabul aldığım okula kayıt olma amacındayım.
Siz ne yaptınız acaba? İptal edip İstanbul'a başvurdunuz mu? Bilgilendirirseniz sevinirim.
Siz ne zaman başvurdunuz İzmir'e?herr.msk yazdı: ↑Cum Kas 08, 2024 7:43 pm Merhaba, sürecinizdeki son gelişmeler hakkında bilgi verebilirmisiniz ? İkameti istanbula aldırıp vize görüşmesi yapabildinizmi ? Edindiğiniz tecrübeleri ve tavsiyelerinizi bizimle paylaşabilirmisiniz ? Bizde izmir mağduruyuz, çözüm olarak ikameti istanbula aldırmayı düşünüyorum ama karşıma bir engel çıkarmı bilmiyorum çünkü izmirden başvuru yaptım.
-
Ankara 36f başvuruda son durum ne? En son hangi tarihte kaldı?
İstanbul' a başvurunuzu aldırma şansınız varsa alın derim. 26 Mart'tan beri 36f vizesi bekliyorum İzmir'de ve hala herhangi bir atama yapılmadı. Diğer iller bu kadar hızlıyken İzmir'in ne yaptığı ise muamma.
izmir randevumu iptal edicem sanırım. konu hakkında kesin bilgiye sahip değilim. eğer böyle bir imkan varsa ikametimi istanbula alıp tekrardan istanbuldan randevu alacağım. arkadaşların yanıtlarını bekliyorum.
-
- İletişim:
28 Ekim’de randevu talebi oluşturdum. 8 Kasım’da randevu tarihi verildi. İdata gayrettepe ofisi. Sanırım en hızlı alanlardan birisiyim. 19 Aralık vize görüşme tarihim.
40f - İstanbul Gayrettepe Ofisi - Frankfurt
Randevu talebi: 28 Ekim 2024
Randevu atanma: 8 Kasım 2024
Vize randevu tarihi: 19 Aralık 2024
Eksik evrak talebi: 23.01.2025
Vize geliş: 11.02.2025
-
Vize türünüz neydi acabaumeyrorhan yazdı: ↑Pzt Kas 11, 2024 1:06 pm 28 Ekim’de randevu talebi oluşturdum. 8 Kasım’da randevu tarihi verildi. İdata gayrettepe ofisi. Sanırım en hızlı alanlardan birisiyim. 19 Aralık vize görüşme tarihim.
-
- İletişim:
Dil bilgisi olmaksızın Masterstudium 40f
40f - İstanbul Gayrettepe Ofisi - Frankfurt
merhaba, benim de basvurum izmirdendi ikametimi aldirip basvurdum vizeye bir sorun olacagini dusunmuyorum sadece bir an once ikametinizi aldirin zaten sorgulama haklari olmamali, belki tasindiniz? :3
İstanbul 36f
Randevu başvuru: 24 Ekim 2024
Randevu atama: 30 Aralık 2024
Randevu tarihi: 20 Ocak 2025
Vize geliş: 7 Şubat 1 yıllık Multi
-
-
Merhaba arkadaşlar,
12 Nisan 2024 'te iş arama vizesi için randevu talebinde bulundum. Halen bir atama yapılmış değil. IDATA'yı aradığımda cevap vermiyorlar.
Bir de iş arama vizesi türü sonradan Chancenkarte (fırsat kartı) olarak değişti. Tekrardan mı randevu talebinde bulunmam gerekiyor? Bu kadar beklemiş olmam normalden?
Saygılar.
12 Nisan 2024 'te iş arama vizesi için randevu talebinde bulundum. Halen bir atama yapılmış değil. IDATA'yı aradığımda cevap vermiyorlar.
Bir de iş arama vizesi türü sonradan Chancenkarte (fırsat kartı) olarak değişti. Tekrardan mı randevu talebinde bulunmam gerekiyor? Bu kadar beklemiş olmam normalden?
Saygılar.
Sgk dökümünde sıkıntı yaşamaktan korkuyorum. İkametim ile farklı şehirden sigortam yatmış olacak. Son çalıştığım yeride göstermem gerekecek (kurumsal). Şüphelendirirsem red almaktan korkuyorum.
acikcasi o durumu bilemem yorum yapmam dogru olmaz, benim de garantor belgemde adresim Isparta olarak yaziyor ama belgeyi alirken ordaydim simdi Istanbuldayim demeyi dusunuyorum basitce ya da biri burda edevletten tum eski yeni ikametgah adresleriniz bulunan bir cikti goturun demisti oyle yapmayi dusunuyorum.
İstanbul 36f
36f te ikamet belgesi istemiyor diye biliyorum. Yani istenen evraklar arasında olmayan bir belgeyi neden götürüyorsunuz ?nilei yazdı: ↑Sal Kas 12, 2024 10:58 pm acikcasi o durumu bilemem yorum yapmam dogru olmaz, benim de garantor belgemde adresim Isparta olarak yaziyor ama belgeyi alirken ordaydim simdi Istanbuldayim demeyi dusunuyorum basitce ya da biri burda edevletten tum eski yeni ikametgah adresleriniz bulunan bir cikti goturun demisti oyle yapmayi dusunuyorum.