Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
- Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
- Chrome Mobil - Bilgisayar
- Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar
IDATA randevu atanma süresi
-
Re: IDATA randevu atanma süresi
Merhaba arkadaşlar İzmir'den 29 Mayısta randevu talebi oluşturmuştum, az önce 3 Eylüle atama yaptı. İlkbaharda başvurdum sonbahara atama yaptı ama en azından yaptı. Umarım en kısa sürede alırsınız randevularınızı bol şanslar
gece uyutmuyorlar. benim de 6 eylül ama mecburen kursu ekime ertelicem. yoksa 13 eylül kurs başlangıç, imkansız yetişmesiYusufb7841 yazdı: ↑Pzt Ağu 09, 2021 2:42 am Merhaba arkadaşlar İzmir'den 29 Mayısta randevu talebi oluşturmuştum, az önce 3 Eylüle atama yaptı. İlkbaharda başvurdum sonbahara atama yaptı ama en azından yaptı. Umarım en kısa sürede alırsınız randevularınızı bol şanslar
-
Ben normalde ağustosa yapmıştım kurs kaydımı ama her şey her zaman yolunda gitmiyor işte. Biraz geç de olsa hiç olmamasından iyidir diye düşünüyorum. Vize çıkma süresi 3-6 hafta sürüyor, o yüzden ekime ertelemen uygundur. Ben ekime erteleyeceğim yarın.
Aynen öyle. umarım tekrardan kısıtlamalar başlamaz. 4-5 hafta olacak vize randevusu ile kurs başlangıçı arasında umarım yetişir. Cidden çok bekledik, tüm yazı yedi şu randevu bekleme süresi.Yusufb7841 yazdı: ↑Pzt Ağu 09, 2021 2:53 am Ben normalde ağustosa yapmıştım kurs kaydımı ama her şey her zaman yolunda gitmiyor işte. Biraz geç de olsa hiç olmamasından iyidir diye düşünüyorum. Vize çıkma süresi 3-6 hafta sürüyor, o yüzden ekime ertelemen uygundur. Ben ekime erteleyeceğim yarın.
-
Merhabalar, bende 11 Haziranda randevu talebi oluşturmuştum İzmir (39F) için, 16 Eylüle atamışlar. Üniversitem 15 Ekimde başlıyor ya ucu ucuna yetişecek okula yada geç kalacağım. Belgelerin tam olması durumunda vizenin gelişi ne kadar sürüyor bilgisi olan varsa yazabilirse sevinirim.
-
Yanlış olmasam 4 6 hafta arası idi.zeitundraum yazdı: ↑Pzt Ağu 09, 2021 9:49 am Merhabalar, bende 11 Haziranda randevu talebi oluşturmuştum İzmir (39F) için, 16 Eylüle atamışlar. Üniversitem 15 Ekimde başlıyor ya ucu ucuna yetişecek okula yada geç kalacağım. Belgelerin tam olması durumunda vizenin gelişi ne kadar sürüyor bilgisi olan varsa yazabilirse sevinirim.
Universität Duisburg-Essen
Angewandte Informatik-Software Engineering
Angewandte Informatik-Software Engineering
-
Merhabalar, randevu talebimi 12 Temmuz günü oluşturdum ancak hala atama yapılmadı. Okulum Ekim ayında başlayacak. İzmir İDATA ortalama ne kadar sürede randevu atıyor bilgisi olan var mı? Teşekkür ederim.
Vize anı defterindeki yazdımda 8 ile 12 hafta diyordum, arkadaşlara ama bu hafta vize randevusu açıklanan arkadaşlara bakınca randevu alınma tarihi ile atanmış olan randevu tarihi arasındaki aralık 14 hafta. Yani ekim ortası bize sıra gelmiş olur. Benim de 14 temmuz 39 f izmir.mertyiyitt yazdı: ↑Pzt Ağu 09, 2021 2:14 pm Merhabalar, randevu talebimi 12 Temmuz günü oluşturdum ancak hala atama yapılmadı. Okulum Ekim ayında başlayacak. İzmir İDATA ortalama ne kadar sürede randevu atıyor bilgisi olan var mı? Teşekkür ederim.
31 mayıs oluşturdum. 6 eylüle atadı izmir ofismertyiyitt yazdı: ↑Pzt Ağu 09, 2021 2:14 pm Merhabalar, randevu talebimi 12 Temmuz günü oluşturdum ancak hala atama yapılmadı. Okulum Ekim ayında başlayacak. İzmir İDATA ortalama ne kadar sürede randevu atıyor bilgisi olan var mı? Teşekkür ederim.
-
Son dönemde 41f vizesi için atama yapılan var mı?
-
Son dönemde 41f vizesi için atama yapılan var mı? Varsa randevu oluşturma tarihi ve randevu tarihini öğrenebilir miyim?
Hocam ben 5 Eylül'de randevu için başvuru yaptım aynı gün atamam yapıldı 22 Eylül'e.mertyiyitt yazdı: ↑Cum Eyl 10, 2021 11:33 am Son dönemde 41f vizesi için atama yapılan var mı? Varsa randevu oluşturma tarihi ve randevu tarihini öğrenebilir miyim?
-
Ben 29 Ağustosta başvurdum 11 Ekime atamam yapıldı. Gerçekten saçmalık ne yaptıkları belli değil. Aynı gün atama yapılmış benim ki 9 Eylül'de yani dün atandı. Ben buna itiraz etmek için ne yapabilirim acaba?
-
yok hocam İstanbul
-
41. gün doldu. İzmir Idata'dan bir randevu tarihi ataması gerçekleşmedi.
İkametine bağlı konsolosluk dışındaki, diğer şehirlerden başvuranlar vardı ilave ücret ödeyerek. Onlar noldu acaba?
-
yusuf selam,
vize görüşmen nasıldı? bir de vizen eline ulaşınca yazar mısın?