merhabalar ben de fırsat kartı başvuru yaptım 28 Haziran'da size herhangi bir cevap geldi mi? bir de fırsat Kart başvuruları ile ilgili herhangi bir form sayfası var mı teşekkürlerNomadicBishop yazdı: ↑Pzt Kas 11, 2024 8:52 pm Merhaba arkadaşlar,
12 Nisan 2024 'te iş arama vizesi için randevu talebinde bulundum. Halen bir atama yapılmış değil. IDATA'yı aradığımda cevap vermiyorlar.
Bir de iş arama vizesi türü sonradan Chancenkarte (fırsat kartı) olarak değişti. Tekrardan mı randevu talebinde bulunmam gerekiyor? Bu kadar beklemiş olmam normalden?
Saygılar.
Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
- Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
- Chrome Mobil - Bilgisayar
- Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar
IDATA randevu atanma süresi
Re: IDATA randevu atanma süresi
-
Selamlar, randevu geliş tarihini yanlış yazdınız galiba tekrar yazabilir misiniz? Benim 30 temmuz hala bekliyorumakyuzceren yazdı: ↑Pzt Ara 02, 2024 10:32 pm 36f Öğrenci Ulusal Vizesi Ankara
Randevu Talebi: 26 Temmuz 2024
Randevu Tarihi Gelmesi: 22 Temmuz 2024
Randevu: 9 Aralık 2024
Başa dön
Sizinki bu hafta gelir bence
-
1 ekimde başvurduğumda 8 kasımda tarih belirlendi 16 aralıkta görüşme olacak. randevu günüyle beraber totalde 1.5 aylık bir süreç benimki. bazılarında daha hızlıda verebiliyor. umarım herkesin süreci hızlıca ilerler.
-
merhabalar,
aile birlesimi ile ilgili bilgilere nerden ulasabilirim`?
annem ve esim icin aile birleisimi yaptik ancak hala atama olmadi
ayni sureci yasayan varmi ?
ankaradan basvurular ne durumda?
basvuru turleri 01f ve 05f
aile birlesimi ile ilgili bilgilere nerden ulasabilirim`?
annem ve esim icin aile birleisimi yaptik ancak hala atama olmadi
ayni sureci yasayan varmi ?
ankaradan basvurular ne durumda?
basvuru turleri 01f ve 05f
-
Merhabalar 13 kasımda başvuru yaptım istanbuldan tahmini vize ataması 2 ay sonraya olur diye düşünüyordum ama İstanbul da yavaş ilerliyor sanırım bilgisi olan var mı
-
hangi vize türüichbinarda yazdı: ↑Prş Ara 05, 2024 3:11 am 1 ekimde başvurduğumda 8 kasımda tarih belirlendi 16 aralıkta görüşme olacak. randevu günüyle beraber totalde 1.5 aylık bir süreç benimki. bazılarında daha hızlıda verebiliyor. umarım herkesin süreci hızlıca ilerler.
-
Merhaba,
İstanbul Gayrettepe 40F randevu atanma süresi ne kadar? Forumda geçmişe indim ama 40F ile ilgili bir iki örnek gördüm. Bilen varsa bilgilendirebilir mi ?
İstanbul Gayrettepe 40F randevu atanma süresi ne kadar? Forumda geçmişe indim ama 40F ile ilgili bir iki örnek gördüm. Bilen varsa bilgilendirebilir mi ?
Paderborn
İstanbul-Gayrettepe 40F
Atama için başvurma tarihi : 05.12.2024
Atama tarihi : -
Evrak Teslim Tarihi: -
Vize Geliş Tarihi: -
İstanbul-Gayrettepe 40F
Atama için başvurma tarihi : 05.12.2024
Atama tarihi : -
Evrak Teslim Tarihi: -
Vize Geliş Tarihi: -
-
Merhabalar herkese.
39-F İstanbul Gayrettepe'den yakın zamanda başvurusu atanan veya son 1-2 ay içinde başvuruya giden var mıdır ?
Eğer gittiyseniz veya randevunuz atandıysa bana başvurduğunuz tarihi ve randevunuzun verildiği tarihi söyleyebilir misiniz ?
Ona göre başvuracağım için cevaplarınız benim için çok önemli, teşekkürler
Saygılarımla
39-F İstanbul Gayrettepe'den yakın zamanda başvurusu atanan veya son 1-2 ay içinde başvuruya giden var mıdır ?
Eğer gittiyseniz veya randevunuz atandıysa bana başvurduğunuz tarihi ve randevunuzun verildiği tarihi söyleyebilir misiniz ?
Ona göre başvuracağım için cevaplarınız benim için çok önemli, teşekkürler
Saygılarımla
-
30 temmuz başvhrusuna randevu rarihi verldi mi?AlperenTokdemir yazdı: ↑Çrş Ara 04, 2024 9:01 pm Selamlar, randevu geliş tarihini yanlış yazdınız galiba tekrar yazabilir misiniz? Benim 30 temmuz hala bekliyorum
Istanbul 36f en son randevu atamasi ne zaman oldu acaba?
İstanbul 36f
Randevu başvuru: 24 Ekim
Randevu atama:
Randevu tarihi:
Vize geliş:
Randevu başvuru: 24 Ekim
Randevu atama:
Randevu tarihi:
Vize geliş:
Vize türü : 36F İstanbul
Vize randevu alma:24Ekim 2024