Hayır aradığım için olmadı. Aradığımda randevu atama sürecinde olduklarını söylediler sanırım iş yoğunluğu ve işlem sırasına göre atama yapıyorlar. Sadece sürekli kontrol edin atama devam ediyor şeklinde bilgi verdiler. Telefonda başvurumla ilgili bişey söylemedikleri için aramamla ilgili olduğunu düşünmüyorum sadece tesadüf olmuştur.Teacherrr yazdı: ↑Çrş Mar 15, 2023 8:18 pm Sevindim, inşallah yetişir sizinkibenim iptal edilen randevum 2 marttı, o zaman ben de aramaya devam edeyim. Yanlış anlamadıysam arayıp durumunuzu bildirdiğiniz için atandı tarih. Siz hangi şehirde yaşıyorsunuz? Benim Gaziantep hem deprem korkusu hem de gidememek çok yordu beni
![]()
Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
- Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
- Chrome Mobil - Bilgisayar
- Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar
IDATA randevu atanma süresi
Re: IDATA randevu atanma süresi
Basvuru nedeniniz 41f mi acaba?gizb yazdı: ↑Çrş Mar 15, 2023 5:43 pm Ben de randevu verilen kişinin iptal edilen randevusu 20 Şubat benimki 21 Şubat olduğu için ümitlenip aramıştım ki umduğum gibi oldu ve 22 Mart için yeni randevu atandı. Son kayıt tarihim de 6 Nisan yetişir mi bilemiyorum ama sizin vaktiniz daha fazlaymış yetişme ihtimaliniz var diye düşünüyorum. Ankarada başvurunuz öncelikli olduğu için istanbulda tekrar sıraya girmek daha uzun sürebilir. Umarım herkesin randevusu biran önce atanır ve hızlı bir şekilde vizelerimiz de çıkar.
36- F istanbul
Randevu başvurusu: 24.01.2023
Randevu ataması: 07.03.2023
Randevu tarihi: 29.03.2023
Yeni başvuranlar için paylaşmak istedim. Sırada vize görüşmesi kaldı. Inşallah güzel geçer. Son durumu size tekrar bildiricem..
Randevu başvurusu: 24.01.2023
Randevu ataması: 07.03.2023
Randevu tarihi: 29.03.2023
Yeni başvuranlar için paylaşmak istedim. Sırada vize görüşmesi kaldı. Inşallah güzel geçer. Son durumu size tekrar bildiricem..
-
36f İzmircelinelita yazdı: ↑Prş Ara 22, 2022 2:55 pm Selam,
36f İzmir
Randevu talep: 19 eylül
Randevu ataması: -
3 ayı doldurdum hala bir ses yok. Her şeyim hazırdı kursun tarihini erteleyeceğim mecburen.
Randevu talep: 19 eylül 2022
Randevu ataması: 9 mart 2023
Randevu tarihi: 16 mart 2023
Merhabalar istanbuldan 36f vize başvurusu yapanlar buradan atama tarihlerini yazabilir mi
-
36f İstanbuldan 21 Ocak'ta başvurdum ancak benden sonra başvuranların randevuları benden önce atanıyor.
Neye göre nasıl atıyorlar bir anlasam...
Benim randevum atandı çok şükür, bekleyen herkesin gelir inşallah.
Ankara 41f
29 Ocak başvuru
2 Mart randevu (deprem nedeniyle iptaldi)
30 mart yeni randevu
Ankara 41f
29 Ocak başvuru
2 Mart randevu (deprem nedeniyle iptaldi)
30 mart yeni randevu
Merhaba, vizeniz sonuçlandı mı?
Randevusu ataninca buraya yazabilir misinizyolcuyolundagerek yazdı: ↑Sal Mar 21, 2023 11:21 am 36f İstanbuldan 21 Ocak'ta başvurdum ancak benden sonra başvuranların randevuları benden önce atanıyor.
-
Atanınca haber vereceğim, bu arada örüntü yakalamaya çalıştım istanbul 36f için atama tarihleri
6 aralık salı (8hafta ara) 31 ocak salı (5hafta ara)- 7 mart salı-(?)
ben arada kaynadım atamadılar dediğim gibi 21 ocakta başvurmuştum normalde. Ama normal de değil hani bi arkadaş 31 ocakta başvurmuştı onunki 7 martta atandı vs.
Şu an tek öngörebildiğim atamanın muhtemelen salı günü yapılacağı ama hangi salı orasını Allah biliyor.
Yani sadece salı günleri yapıyorlar değil miyolcuyolundagerek yazdı: ↑Çrş Mar 22, 2023 5:18 pm Atanınca haber vereceğim, bu arada örüntü yakalamaya çalıştım istanbul 36f için atama tarihleri
6 aralık salı (8hafta ara) 31 ocak salı (5hafta ara)- 7 mart salı-(?)
ben arada kaynadım atamadılar dediğim gibi 21 ocakta başvurmuştum normalde. Ama normal de değil hani bi arkadaş 31 ocakta başvurmuştı onunki 7 martta atandı vs.
Şu an tek öngörebildiğim atamanın muhtemelen salı günü yapılacağı ama hangi salı orasını Allah biliyor.
-
Mesajı düzenleyemedim niyeyse salı olmayan zamanlarda da atama yapmışlar yaptığım tespit yanlış.