Merhabalar. Henüz vize ile ilgili bir ilerleme olmadı. 28Ekimde istanbuldan başvurdum bekleme içindeyim.herr.msk yazdı: ↑Cum Kas 08, 2024 7:43 pm Merhaba, sürecinizdeki son gelişmeler hakkında bilgi verebilirmisiniz ? İkameti istanbula aldırıp vize görüşmesi yapabildinizmi ? Edindiğiniz tecrübeleri ve tavsiyelerinizi bizimle paylaşabilirmisiniz ? Bizde izmir mağduruyuz, çözüm olarak ikameti istanbula aldırmayı düşünüyorum ama karşıma bir engel çıkarmı bilmiyorum çünkü izmirden başvuru yaptım.
Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
- Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
- Chrome Mobil - Bilgisayar
- Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar
IDATA randevu atanma süresi
Re: IDATA randevu atanma süresi
-
acaba bir gelişme var mı? atama yaptı mı idata randevunuz içinEkintuncel yazdı: ↑Sal Kas 19, 2024 2:50 pm 19 Temmuzda Ankara 36F vize randevusuna başvurdum. Halen randevu tarihi atanmadı. Bu tarihlere yakın atama bekleyen varmı?
-
Merhaba,
Ankara konsoloslugu icin 50f ve 48f atanma süresini ögrenebilir miyim?
Tesekkürler
Ankara konsoloslugu icin 50f ve 48f atanma süresini ögrenebilir miyim?
Tesekkürler
Merhaba sizinkinde bi haber var mı acaba
-
Haftaya randevu atamanın yapılmasını bekliyorum. Konsoloslukta sarkma olmamışsa
Ankara 36f
Randevu başvuru: 13 Ağustos
Randevu atama:
Randevu tarihi:
Vize geliş:
Ankara 36f
Randevu atama:
Randevu tarihi:
Vize geliş:
Gelirse yazar mısınız benimki de 20 ağustos
Arkadaşlar selam, şu an master başvuru aşamasındayım ve daha hiçbir üniversiteden cevap gelmedi. Eğer kabul alamazsam Almanya'ya dil okulu üzerinden gidip Almanca master için orada okullara tekrar başvururum gibi bir fikir var aklımda. Gördüğüm kadarıyla dil okulu vize randevusunun verilmesi çok daha uzun sürüyormuş. Ben şimdi dil okulu vizesi için randevu istesem idata'dan, herhangi bir okuldan kabul alma durumumda bu randevu bana problem yaratır mı? (İptal edip yeni kategori için tekrar randevu isteme durumunda iData belirli süreli engel getiriyor mu?) Daha önce tecrübe eden var mı? İstanbuldan başvuracağım.
-
Ben Ankara 36-F için 4 Ağustos tarihinde başvurdum hala tarih ataması yapılmadı. Tarih atandığında buradan bilgilendirme yaparım. Temmuz ayında en son kime tarih ataması yapıldı bu konuda bilgilendirebilecek olur ise çok iyi olur.ÖzgürBeran yazdı: ↑Prş Kas 28, 2024 10:27 am Haftaya randevu atamanın yapılmasını bekliyorum. Konsoloslukta sarkma olmamışsa
Ankara 36f
Randevu atama:
Randevu tarihi:
Vize geliş:
-
Bu cansıkıcı oldu. Demek konsoloslukta sarkma olmuş normalde 4 ay sürede görüşmeye çağırıyorlardı. Geçmiş paylaşımlardan bu sonuç çırarılıyorsu. Sizinki belirleyici olacak, ne kadar sarkma va paylaşım yaparsanız anlarızFatih kılıç yazdı: ↑Prş Kas 28, 2024 4:21 pm Ben Ankara 36-F için 4 Ağustos tarihinde başvurdum hala tarih ataması yapılmadı. Tarih atandığında buradan bilgilendirme yaparım. Temmuz ayında en son kime tarih ataması yapıldı bu konuda bilgilendirebilecek olur ise çok iyi olur.
-
Arkadaşlar son İstanbul 36 ataması ne zamanki başvurulara yapıldı? 28 Ekimde başvuran biri vardı mesela geldi mi ona randevu
11 ekim başvurdum hala bekliyorum inşallah 2-6 aralık arasında yakın tarihe atama yapılır diye bekliyorum,ekimi yeni yıla bırakmazlarnonickname yazdı: ↑Cmt Kas 30, 2024 2:11 pm Arkadaşlar son İstanbul 36 ataması ne zamanki başvurulara yapıldı? 28 Ekimde başvuran biri vardı mesela geldi mi ona randevu
İstanbul 36f
Randevu başvuru: 11 Ekim
Randevu atama:
Randevu tarihi:
Vize geliş:
Randevu atama:
Randevu tarihi:
Vize geliş:
-
merhaba, vizeniz çıktı mı acaba? ben de 16 ekimde ankaradan evrak teslimi yaptım. 21 ekim ve 1 kasımda iki kere eksik evrak belge maili geldi. 6 kasımda eksik evrağımı mail ile yolladım ama hala bekliyorum.
-
sonuç geldi mi? neden bu kadar bekletiyorlar? eksik evraklarınız nelerdisaturninlia yazdı: ↑Cmt Kas 30, 2024 5:45 pm merhaba, vizeniz çıktı mı acaba? ben de 16 ekimde ankaradan evrak teslimi yaptım. 21 ekim ve 1 kasımda iki kere eksik evrak belge maili geldi. 6 kasımda eksik evrağımı mail ile yolladım ama hala bekliyorum.
-
yapıldı mı atamanız? bende Ankara'dan başvurdum o tarihte halen bekliyorum. iki şehir arasındaki fark nedir. vize atamsındaki
-
Normalde istanbul ankaradan daha hızlı, istanbul normalde 1 ayda atama yapıyordu ama sanırım biraz açmışlar arayı, bildiğim kadarıyla ankara 4 ay gibi bir sürede atıyor, önceki mesajlardan bakabilirsiniz fikir olması içinarasbaba58 yazdı: ↑Pzr Ara 01, 2024 2:27 pm yapıldı mı atamanız? bende Ankara'dan başvurdum o tarihte halen bekliyorum. iki şehir arasındaki fark nedir. vize atamsındaki
-
36F için 19 Temmuz'a Anakara idata2dan randevu başvurusu yapmıştım. 3 aralık olarak randevu tarihi atandı. yarın belgeleri teslim etmeye gideceğim.
-
randevu atamayı ne zaman yaptılar? Anlaşılan ankara da 15 günlük sarkma var 4 ayda randevu geliyordu 4 ay 15 güne çıkmış ve yıl sonuna yaklaşıyoruz. İşler dahada yavaşlamaz umarımEkintuncel yazdı: ↑Pzt Ara 02, 2024 9:30 am 36F için 19 Temmuz'a Anakara idata2dan randevu başvurusu yapmıştım. 3 aralık olarak randevu tarihi atandı. yarın belgeleri teslim etmeye gideceğim.
maalesef hala bekliyorum,Ankara İstanbul'a göre aşırı yavaş ben Mart'ta gideceğim için yetişir diyordum o bile belli değil şuan,Ankara için Mart'ta gidilebilecekse temmuz ve ya en geç agustosta alınmalı randevu herhaldearasbaba58 yazdı: ↑Pzr Ara 01, 2024 2:27 pm yapıldı mı atamanız? bende Ankara'dan başvurdum o tarihte halen bekliyorum. iki şehir arasındaki fark nedir. vize atamsındaki
İstanbul 36f
Randevu atama:
Randevu tarihi:
Vize geliş:
Randevu atama:
Randevu tarihi:
Vize geliş:
-
36f Öğrenci Ulusal Vizesi Ankara
Randevu Talebi: 26 Temmuz 2024
Randevu Tarihi Gelmesi: 22 Temmuz 2024
Randevu: 9 Aralık 2024
Başa dön
Randevu Talebi: 26 Temmuz 2024
Randevu Tarihi Gelmesi: 22 Temmuz 2024
Randevu: 9 Aralık 2024
Başa dön
merhabalar,Ekim ayında atama alan var mı? Eylül ayında başvuranlar çoktan girdi hala bekliyoruz Ekim'de başvuranlar olarak
İstanbul 36f
Randevu atama:
Randevu tarihi:
Vize geliş:
Randevu atama:
Randevu tarihi:
Vize geliş: