Ülkeye girebilme tarihin nedir peki ?
Giriş sorunu yaşayan kullanıcılarımızın dikkatine - Gönderilen form geçersiz hatası
- Sistem güncellemesi sonrasında, giriş sorunu yaşıyorsanız lütfen aşağıdaki tarayıcı cookie (çerez) temizleme adımları uygulayın.
- Chrome Mobil - Bilgisayar
- Safari (iPhone ve diğer Apple cihazları) Mobil - Bilgisayar
IDATA randevu atanma süresi
Re: IDATA randevu atanma süresi
11-18 Kasım arası atanacakmustafakilic yazdı: ↑Pzr Eki 20, 2024 5:16 pm Arkadaslar ben 36f icin istanbul idataya 26 eylülde başvurdum tarih ataması ne kadar sürer sizce bilgisi olan yeşillendirirse çok iyi olur
İSTANBUL=36F LİSANS
RANDEVU TALEP=28.08.2023
ATAMA TARİHİ=06.11.2023
GÖRÜŞME TARİHİ=29.11.2023
UPS MESAJ=03.01.2024
KARGO TESLİM=04.01.2024
(BU KİŞİ HOCAM DİYE HİTAP EDENLERİ CİDDİYE ALMIYOR)
RANDEVU TALEP=28.08.2023
ATAMA TARİHİ=06.11.2023
GÖRÜŞME TARİHİ=29.11.2023
UPS MESAJ=03.01.2024
KARGO TESLİM=04.01.2024
(BU KİŞİ HOCAM DİYE HİTAP EDENLERİ CİDDİYE ALMIYOR)
Merhabalar herkese, 25 Haziran'da izmirden 36f vize başvurusu yaptım. Köln üniversitesinde yüksek lisans için hazırlık okuyacaktım. Ama vize randevusu çıkmadığı için gidemiyorum. Nisan ayı için tekrardan başvuru yaptım uni-assist üzerinden. Sizce izmir randevumu beklemeli miyim yoksa iptal edip istanbuldan başvurmak mantıklı mıdır? Ayrıca Nisan ayından önce dil kursuna gitmek istiyorum. Kış dönemi kabul mektubum ile dil kursundan aldığım belgeyle dil okuluna gidebilir miyim ?
2 Temmuzda başvurduğum Ankara idata 36f başvurum 6 Kasıma atandı (sonunda
)

Ankara 36f
Randevu başvuru tarihi: 2 Temmuz
Randevu atanma tarihi: 28 Ekim
Randevu tarihi: 6 Kasım
Vize sonuç:31 Aralık
-
Teşekkürler bilgi veririm tabiki.Ekintuncel yazdı: ↑Pzt Eki 28, 2024 12:57 pm Hadi hayırlı olsun. Görüşme ile ilgili de bilgi verirseniz sevinirim. Umarım sorunsuz geçer.
Ankara 36f
Merhaba acaba 18b vize türüne nereden başvurabildiniz ve süreç nasıl ilerledi acaba?frudia yazdı: ↑Sal Ağu 27, 2024 5:47 pm Merhaba daha önce 18b vizesi için başvuran oldu mu? Bu ön onaylı vize türüne iData 'dan başvuru yapamıyorum hiçbir seçenekte çıkmıyor? Konsolosluktan mı yapılması gerekiyor acaba? iDatada görüştüğüm yetkili Türk vatandaşları için 'b' kategorisinde vize yok diyor. Kabul aldığım şirket de bu vizeye başvurmam gerektiğini söylüyor
-
merhaba. dil okulu ile devam edebilirsiniz. kayıt yaptırın yine kons. gitmeden önce. o belgeyi sunarsınız idata ofisine veya kons. onlar vizenizi önceden bastırır gitmeniz için. erken gidiş gibibodemis yazdı: ↑Cum Eki 25, 2024 8:15 pm Merhabalar herkese, 25 Haziran'da izmirden 36f vize başvurusu yaptım. Köln üniversitesinde yüksek lisans için hazırlık okuyacaktım. Ama vize randevusu çıkmadığı için gidemiyorum. Nisan ayı için tekrardan başvuru yaptım uni-assist üzerinden. Sizce izmir randevumu beklemeli miyim yoksa iptal edip istanbuldan başvurmak mantıklı mıdır? Ayrıca Nisan ayından önce dil kursuna gitmek istiyorum. Kış dönemi kabul mektubum ile dil kursundan aldığım belgeyle dil okuluna gidebilir miyim ?

Merhaba 2 Temmuzdan sonra 36f Ankara için yeni atama oldu mu?
-
36f istanbul ataması yapılan var mı acaba?
Gayrettepe 36/F - Bremen
26.09.2024- iData Randevu Basvurusu
05.12.2024- Gayrettepe Randevu
19.12.2024- Eksik evrak (Garantörlük) Teslim
Vize- Bekleniyor
Vize- Bekleniyor
Merhaba, ben de 36f için İzmir'den 3 Ekimde başvuru yapmış bulundum. Gerçekten diğer başlıklarda da Mart'tan beri bekleyenlerin olduğunu görünce şok oldum. Acaba İzmir'i iptal edip, İstanbul'a mı başvursam diye düşünüyorum? Çevremizden aldığımız bilgilerle vize sürecini, eğer bir aksilik olmazsa, 3-4 aylık sürede tamamlayıp, Ocak -Şubat gibi Almanya'da dil kursuna başlamak ve sonrasında da 2025 kış sömestrinde kabul aldığım okula kayıt olma amacındayım.bodemis yazdı: ↑Cum Eki 25, 2024 8:15 pm Merhabalar herkese, 25 Haziran'da izmirden 36f vize başvurusu yaptım. Köln üniversitesinde yüksek lisans için hazırlık okuyacaktım. Ama vize randevusu çıkmadığı için gidemiyorum. Nisan ayı için tekrardan başvuru yaptım uni-assist üzerinden. Sizce izmir randevumu beklemeli miyim yoksa iptal edip istanbuldan başvurmak mantıklı mıdır? Ayrıca Nisan ayından önce dil kursuna gitmek istiyorum. Kış dönemi kabul mektubum ile dil kursundan aldığım belgeyle dil okuluna gidebilir miyim ?
Siz ne yaptınız acaba? İptal edip İstanbul'a başvurdunuz mu? Bilgilendirirseniz sevinirim.
Merhaba, çok zaman geçmiş ama umarım forumu hala takip ediyorsunuzdur ve soruma cevap verebilirsiniz. Ben de şartlı kabül ile izmirden 3 ekim 2024 te başvurdum. Siz ilk başvurunuzu iptal edip direk lisans kabulü olan türde başvuru yaptığınızı yazmışsınız. Kabül belgeniz de bu şekildeydi değil mi? Yani şartlı kabül alıp 39f başvurusu yapmadınız sanırım? Eğer öyleyse vize görüşmenizde belgenizle ilgili bir sorun yaşadınız mı?hazaalbulutt yazdı: ↑Prş Kas 09, 2023 1:17 am ben akseptansli ogrenci vizesine basvurmustum. ilk basta aday ogrenci konumundaydim, 19 temmuz 2023'te basvurmustum. sonrasinda 6 ekimde iptal edip akseptansli olarak basvurdum. 10 ekimde 1 kasim gorusme tarihi verilmistir emaili geldi. ben de izmir'den basvurdum. 1 kasimda randevuma girdim, 3 kasimda pasaportum kargoya verilmis, ayin 6'sinda da geldi.
Ben 25 haziranda başvurduğum 36f izmir vizesini iptal ettim. İstanbula ikametgah aldırıp ordan başvurdum. Nisan ayına yetişemicem diye. 7-8 ayda randevu atanıyor ortalama izmirdeDuman yazdı: ↑Cum Kas 01, 2024 11:39 pm Merhaba, ben de 36f için İzmir'den 3 Ekimde başvuru yapmış bulundum. Gerçekten diğer başlıklarda da Mart'tan beri bekleyenlerin olduğunu görünce şok oldum. Acaba İzmir'i iptal edip, İstanbul'a mı başvursam diye düşünüyorum? Çevremizden aldığımız bilgilerle vize sürecini, eğer bir aksilik olmazsa, 3-4 aylık sürede tamamlayıp, Ocak -Şubat gibi Almanya'da dil kursuna başlamak ve sonrasında da 2025 kış sömestrinde kabul aldığım okula kayıt olma amacındayım.
Siz ne yaptınız acaba? İptal edip İstanbul'a başvurdunuz mu? Bilgilendirirseniz sevinirim.
-
arkadaslar istanbul 36f icin 26 eylulde basvurmustum bugun gayrettepe idataya 05.12 icin tarih verilmis
Gayrettepe 36/F - Bremen
Vize- Bekleniyor
Vize- Bekleniyor
Bende 25 haziranda izmir 36f başvurusu yapmıştım. 15Ekime yetişemediğim için izmir başvurumu iptal edip istanbuldan başvurdum. Yaz dönemine yetişir diye umut ediyorumDuman yazdı: ↑Cum Kas 01, 2024 11:39 pm Merhaba, ben de 36f için İzmir'den 3 Ekimde başvuru yapmış bulundum. Gerçekten diğer başlıklarda da Mart'tan beri bekleyenlerin olduğunu görünce şok oldum. Acaba İzmir'i iptal edip, İstanbul'a mı başvursam diye düşünüyorum? Çevremizden aldığımız bilgilerle vize sürecini, eğer bir aksilik olmazsa, 3-4 aylık sürede tamamlayıp, Ocak -Şubat gibi Almanya'da dil kursuna başlamak ve sonrasında da 2025 kış sömestrinde kabul aldığım okula kayıt olma amacındayım.
-
Merhaba 27.05.2024 İzmir Idata 25 F başvurum var. İzmir bu kadar yavaş neden ilerliyor ve yakın zamanda 25 F vize ataması olan var mı ?
-
Re: 44F Vizesine Başvuranlar buraya!
Linke erişim için yetki talep ediliyor. Kontrol edebilir misiniz?hsynnml yazdı: ↑Pzr Eki 13, 2024 2:29 pm Merhaba, vize başvurusu takibi kolay olsun diye bir Google form düzenlemesi yaptım bu sadece 44F için geçerli ve bu sayede takibi daha kolay olacaktır.
1-) Bu aşağıdaki linke tıklayarak öncelikle sizden istenen bilgileri doldurun
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIp ... sp=sf_link
2-) Daha sonra aşağıdaki linke tıklayarak da bu formu diğer dolduran kişilerin vize tarihlerine vs bakabilirsiniz.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... sp=sharing
-
Bu dokümana erişim için izin talep ediliyor. Kontrol eder misiniz?roseangouleme yazdı: ↑Çrş Eki 04, 2023 8:47 pm Merhaba izmir sadece 11F ve 23F kategorilerinde çok hızlı, diğerlerinde ise oldukça yavaş (duyduğum kadarıyla).
Aşağıdaki linkten 11F sekmesine tıklayarak bakabilirsiniz, anlık güncelleniyor.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... =678347512